• 12 SEP 14
  • 0
  Acupunctuur en kruiden kunnen helpen bij gewichtsvermindering en obesitas

  Acupunctuur en kruiden kunnen helpen bij gewichtsvermindering en obesitas

  Acupunctuur bij gewichtsvermindering en obesitas

  Een proefschrift dat onlangs door de RMIT University in Melbourne is gepubliceerd suggereert dat het toevoegen van acupunctuur en Chinese kruiden behandeling, als aanvulling op een gewichtsverlies regime, met succes kan helpen bij gewichtsverlies en de bestrijding van obesitas.

  Versnellen van gewichtsverlies

  De studie, uitgevoerd door Li Kang Xiao, heeft ondervonden dat acupunctuur en Chinese kruiden in een klinische omgeving kunnen helpen bij het ​​versnellen van gewichtsverlies in combinatie met de juiste training en voeding. Door het onderzoek ontdekte Li dat acupunctuur de buitensporige eetlust kan onderdrukken. Het helpt ook bij het reguleren stofwisseling, alsook in het verminderen BMI, abdominale vetweefsel ontwikkeling en de productie van leptine. De studie verklaard dat acupunctuur dit bereikt via activatie van voornamelijk de milt.

  Naast acupunctuur, adviseert het onderzoek ook de dagelijkse inname van zwarte thee en een theemengsel van cassia zaden, sophora japonica en Camellia sinensis. Het thee mengsel stimuleert het immuunsysteem en helpt het vet en suiker in het bloed te reguleren. De studie erkent dat mensen die dit thee mengsel consumeren meer ijzer moeten innemen aangezien dit mengsel een ijzertekort kan veroorzaken.

  Acupunctuur heeft vele voordelen

  “Acupunctuur heeft vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van gewichtsverlies”, zegt Tina Rose, woordvoerder van OneHealthyLocation.com. “Het deskundig inbrengen van acupunctuurnaalden is enorm effectief in het deblokkeren van de energiestroom door het lichaam. Met de energie die vrij komt in het lichaam, voelt men zich niet alleen beter maar wordt het lichaam ook gezonder en evenwichtiger. ”

  Roos benadrukt dat acupunctuur is bedoeld als een aanvulling op een bestaand gewichtsverlies regime. Hoewel het effectief is in zekere mate als standalone behandeling, werkt acupunctuur het beste wanneer dit gecombineerd wordt met een dieet, voldoende lichaamsbeweging en medicatie indien nodig.

  Bron: OneHealthyLocation.com

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over acupunctuur, gewichtsverlies en obesitas

  Heeft u obesitas en wilt u acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws