Acupunctuur Haarlem | Professionele acupunctuurpraktijk

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Behalve acupunctuurbehandelingen met naalden biedt Yuk Chi Acupunctuur Haarlem ook een moderne variant van acupunctuur aan, namelijk laseracupunctuur. Bij laseracupunctuur worden geen naalden geprikt in het lichaam maar worden laserdraden geplakt op acupunctuurpunten op het lichaam waarna laserlicht wordt gebruikt om de Qi te beinvloeden. Het effect is hetzelfde als acupunctuur met naalden, echter, bij laseracupunctuur komt er geen naald aan te pas. Deze vorm van acupunctuur is ideaal voor kinderen, voor mensen die naalden eng vinden of voor mensen met huidproblemen. Download hier de brochure.

Haarlem AcupunctuurYuk Chi is Chinees maar geboren en opgegroeid in Amsterdam. Zij spreekt vloeiend Nederlands en heeft de 4-jarige opleiding Acupunctuur gevolgd aan Hwa To University. Tijdens haar opleiding Acupunctuur heeft zij veel praktijkervaring opgedaan op haar stageplaats in Koog aan de Zaan en Beijing/China. Behalve acupuncturist is Yuk Chi ook jurist.

Reguliere geneeskunde en Chinese geneeswijze

Yuk Chi is van mening dat de reguliere geneeskunde en de Chinese geneeswijze elkaar niet in de weg hoeven te staan. Beide hebben ieder hun eigen toegevoegde waarde en krachten. Door gebruik te maken van het beste van beide, kan in veel gevallen worden bewerkstelligd dat iemand weer gezond wordt en gezond blijft.

FAQ

Lees hier veel antwoorden op veelgestelde vragen.

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem TV uitzending RTV NH

RTV Noord Holland is met presentatrice Nicole Terborg op 15 juni bij de acupunctuurpraktijk langs geweest voor een interview voor haar programma NH Buurten. Heb jij de TV uitzending van 15 juni gemist? Zie hieronder alsnog de uitzending van 7 minuten en doe zelf een eerste indruk op van ons, onze acupunctuurpraktijk en uiteraard van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

Afstudeerscriptie over ziekte van Alzheimer

Yuk Chi heeft haar afstudeerscriptie geschreven over het onderwerp: “Dementie, de ziekte van Alzheimer”. De ziekte van Alzheimer krijgt zowel in de reguliere geneeskunde als de Chinese geneeswijze volop aandacht. Beide zijn druk op zoek naar datgene wat hopelijk de oplossing is voor deze ziekte. Yuk Chi beoogt met haar scriptie een bijdrage te leveren aan het vinden van een oplossing voor dit sociaaleconomisch probleem van de 21e eeuw: dementie, de ziekte van Alzheimer. En hoe klein deze bijdrage ook is bezien vanuit het groter geheel, elke stap op zoek naar een oplossing is er weer één.

In deze scriptie zal vanuit het perspectief van de reguliere geneeskunde enerzijds en het perspectief van de Chinese geneeswijze anderzijds worden gekeken naar de meest voorkomende vorm van dementie: de ziekte van Alzheimer. Lees de online scriptie “Dementie, de ziekte van Alzheimer. Vergeten te onthouden…”

Artikel publicatie door Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) is de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. De beroepsvereniging heeft de scriptie van Yuk Chi gelezen en was onder de indruk. Daarom heeft de NVA een artikel hierover gepubliceerd in haar vakblad Huang Ti.
Lees hier het artikel van de beroepsvereniging NVA

Acupunctuur Haarlem ervaringen

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem. Lees hier voor wie acupunctuur bedoeld is en hoe het zit met acupunctuur zorgverzekering.

Acupunctuur Haarlem contact

Heeft u klachten waar u graag van af wilt? Neem dan contact op met Yuk Chi Acupunctuur Haarlem via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een .

Neem nu contact op

Heeft u klachten waar u graag van af wilt? Neem dan contact op met Yuk Chi Acupunctuur Haarlem via
telefoon 023 – 73 70 123
of stuur een .