• 08 DEC 14
  • 0
  Goede voornemens: afvallen!

  Goede voornemens: afvallen!

  Afvallen en acupunctuur – Ook in het nieuwe jaar het goede voornemen

  Voor veel mensen staat afvallen hoog op de agenda als het nieuwe jaar zich weer aandient. Zodra de decembermaand met allerlei lekkere etentjes en snacks achter ons is en de jaarwisseling heeft plaatsgevonden beginnen we met gezond eten en meer bewegen. Vaak houden mensen dit maar een paar weken vol waarna het voornemen om af te vallen weer langzaam op de achtergrond verdwijnt. Een druk gezinsleven, hectische carrière of de vele gezellige nieuwjaarsborrels zijn hier vaak mede oorzaak van. Ook zijn er simpelweg gevallen waarbij het maar niet lukt om af te vallen, hoe hard deze mensen hun best ook doen. Bij deze personen is er vaak een probleem met de stofwisseling/metabolisme, wordt er verkeerd gegeten of is er sprake van emotie-eten.

  Voordelen afvallen

  – je voelt je mooier, slanker en meer zelfverzekerd
  – je krijgt een betere conditie en voelt je fitter
  – het kan je helpen met het verlagen van je cholesterol, bloeddruk of de kans op diabetes
  – het helpt bij minder snurken
  – het kan de kans op zwangerschap verhogen

  Acupunctuur is een heel goed middel om je te ondersteunen bij het afvallen. Het zorgt ervoor dat je trek in eten wordt verminderd en dat je metabolisme beter gaat werken waardoor het afvallen sneller gaat. Ook zorgt het voor meer energie en minder onrust/stress. Daarnaast zorgt het voor een algeheel balans waardoor evt. lichamelijke/emotionele klachten verminderen of verdwijnen. Al met al werkt acupunctuur op je totale gezondheid en hoe beter jij je voelt hoe makkelijker het afvallen zal gaan.

  Elk lichaam is anders, en met een persoonlijk plan bestaande uit acupunctuurbehandelingen, Chinese voedingsadviezen en het eventueel gebruik van Chinese kruiden, kan dit jou in 2015 helpen om je goede voornemen op langere termijn vast te houden.

  Lees ook:
  – Top tien goede voornemens
  – Goede voornemens: stoppen met roken?
  – Blue Monday – meest deprimerende dag van het jaar

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over afvallen en acupunctuur

  Wilt u afvallen en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws