Acupuncturist Haarlem

Acupuncturist Haarlem

In Haarlem zijn er vele acupuncturisten, maar één van de meest gewaardeerde en betrouwbare is de praktijk van Yuk Chi. Haar acupunctuurpraktijk staat op de grens van Haarlem in Santpoort-Noord. Yuk Chi is een erkende acupuncturist in Haarlem die bekend staat om haar persoonlijke benadering en professionele aanpak. Ze heeft een uitgebreide opleiding genoten in de traditionele Chinese geneeskunde en heeft veel ervaring in het behandelen van verschillende aandoeningen.

Acupuncturist Haarlem

De acupuncturist in Haarlem neemt altijd de tijd om haar patiënten te leren kennen en hun specifieke behoeften en zorgen te begrijpen. Ze stelt een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Dit behandelplan is gebaseerd is op een combinatie van acupunctuur, kruidengeneeskunde, dieet en levensstijladvies.

De patiënten van Yuk Chi beschrijven haar als zeer professioneel, bekwaam en zorgzaam. Ze voelen zich op hun gemak bij haar en waarderen haar vermogen om hen te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Yuk Chi heeft als acupuncturist in Haarlem een toewijding aan haar werk en zorgt ervoor dat haar patiënten de best mogelijke behandeling krijgen.

Traditionele acupunctuur en laseracupunctuur

Acupunctuur is een alternatieve geneeskunde die zich richt op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het lichaam door het plaatsen van naalden op specifieke punten van het lichaam. Acupunctuur is een populaire methode voor het behandelen van verschillende aandoeningen, waaronder chronische pijn, slaapstoornissen, angst en depressie. Naast traditionele naaldacupunctuur is er ook laseracupunctuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser in plaats van naalden. Yuk Chi biedt als acupuncturist in Haarlem zowel traditionele acupunctuur met naalden aan als ook laseracupunctuur. Zij heeft twee laserapparaten tot haar beschikking in haar praktijk.

Bij traditionele naaldacupunctuur worden dunne naalden op specifieke acupunctuurpunten geplaatst om de energiestroom in het lichaam te herstellen. De naalden worden vaak slechts enkele millimeters in de huid gestoken en veroorzaken over het algemeen weinig tot geen pijn. Naaldacupunctuur werkt door de zenuwuiteinden te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan leiden tot pijnverlichting en een algeheel gevoel van ontspanning.

Laseracupunctuur werkt op een vergelijkbare manier als naaldacupunctuur, maar gebruikt in plaats daarvan een laser om de acupunctuurpunten te stimuleren. De laser zendt een lichtstraal uit die de zenuwuiteinden stimuleert en de bloedcirculatie verbetert. Het grote voordeel van laseracupunctuur is dat het pijnloos is en dat er geen naalden nodig zijn. Hierdoor is het een goede optie voor mensen die bang zijn voor naalden of voor mensen met een lage pijndrempel.

Als u op zoek bent naar een acupuncturist in Haarlem, dan is de praktijk van Yuk Chi zeker een aanrader. Zij kan u helpen om uw gezondheidsdoelen te bereiken en u weer op het pad naar welzijn te brengen. Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB.

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi als acupuncturist in Haarlem.

Vragen over de acupuncturist in Haarlem

Wilt u meer weten over Yuk Chi als acupuncturist in Haarlem? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via het contactformulier.

FAQ

Acupuncturist Haarlem

Yuk Chi is een erkende acupuncturist in Haarlem die bekend staat om haar persoonlijke benadering en professionele aanpak. Ze heeft een uitgebreide opleiding genoten in de traditionele Chinese geneeskunde en heeft veel ervaring in het behandelen van verschillende aandoeningen.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten