Let op: wachtlijst door goede resultaten. Meld je op tijd aan

Door de vele successen die zijn behaald bij Yuk Chi Acupunctuur geldt er momenteel een wachtlijst voor nieuwe patienten. Deze wachtlijst is noodzakelijk om alle patienten 100% kwaliteit en aandacht te kunnen bieden. Nieuwe patienten kunnen vanaf april 2020 worden ingepland. Zodra jouw behandeling start – en je dus vaste klant bent geworden bij Yuk Chi Acupunctuur – is er altijd plek voor jou om de behandelingen voortvarend en op korte termijn te vervolgen. De meeste mensen vinden de wachtlijst geen enkel probleem en plannen een afspraak vooruit. Meld je aan als nieuwe patient en bel dan 023 – 888 21 00 of stuur een email.

 • Openingstijden

  • Maandag
   08.30 - 17.30
  • Dinsdag
   08.30 - 17.30
  • Woensdag
   08.30 - 17.30
  • Donderdag
   Gesloten
  • Vrijdag
   08.30 - 17.30
  • Zaterdag en Zondag
   Gesloten
 • Yuk Chi Acupunctuur
  Dijkzichtlaan 2
  2071 EZ Santpoort-Noord

  Telefoon 023 – 888 21 00
  Stuur een email naar Yuk Chi Acupunctuur

  Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 72032065

  Onze locatie is heel goed te bereiken met zowel fiets, auto als openbaar vervoer.

  Kom je met de auto:
  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het eigen terrein. Let op: als je bijna bij de praktijk bent, moet je een straat inrijden die doodloopt. Dit is géén vergissing, je kan/mag er gewoon in rijden.  Aan het einde van die weg sla je rechtsaf de Dijkzichtlaan op. De praktijk is aan het einde van die straat aan de linkerzijde in een wit pand.

  Kom je met de bus: 
  De bushalte “Delflandplein/Spaarne Gasthuis Haarlem Noord” is slechts op 2 minuten lopen afstand. De buslijnen die daar stoppen zijn: 73, 385, 3, 2 en 14.
  Let op: Blijf bij de bushalte en ga met je rug naar het Spaarnegasthuis ziekenhuis staan. Dan zie je een stoplicht bij de bushalte, steek daar over en loop rechtdoor. Het lijkt op een doodlopende weg maar daar kun je gewoon in. Aan het einde van die weg naar rechts, daar is de Dijkzichtlaan. De praktijk is een wit pand is aan het einde van de Dijkzichtlaan aan de linkerzijde.