Acupunctuur tarief Yuk Chi Acupunctuur

Uw eerste bezoek wordt ingeleid door een intakegesprek waarin wij uw klachten en gezondheidssituatie doorspreken. Aansluitend volgt gelijk de eerste behandeling. Dit duurt ongeveer 1,5 uur in totaal. Bij vervolgbezoeken wordt u direct behandeld en is er geen intake nodig. Uiteraard wordt u wel gevraagd aan te geven hoe het is gegaan sinds de eerste behandeling. Een vervolgbezoek duurt ongeveer 1 uur.

Het acupunctuur tarief per behandeling voor volwassenen/kinderen bedraagt € 70,-.
Betaling direct na de behandeling kan zowel met pinpas als contant. Dezelfde dag ontvangt u dan nog een email met een factuur. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Acupunctuur zorgverzekering vergoeding

Dekt jouw zorgverzekering de acupunctuur behandelingen? Dit scheelt per zorgverzekeraar.
Lees hier de feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur.

Yuk Chi Acupunctuur is lid van

– De Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong
– De koepelorganisatie KAB

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB praktijkcode en AGB zorgverlenercodes.

Zorgverzekering 2018 en acupunctuur vergoeding

Acupunctuur wordt in Nederland vaak toegepast. Dit kan een aantal keer per jaar zijn, maandelijks of wekelijks. De meeste zorgverzekeringen bieden acupunctuur in het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding en de voorwaarden verschillen per verzekeraar en per polis. Acupunctuur valt overigens niet onder het verplicht jaarlijkse eigen risico.

Vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoeden acupunctuur. In onderstaand overzicht kunt u nagaan of uw verzekering dekking biedt (bron: Zorgwijzer.nl). Let alleen wel op of je voldoet aan alle voorwaarden van jouw zorgverzekeraar. Meestal vergoeden ze alleen als de acupuncturist is aangesloten bij een door hen erkende beroepsvereniging.

Het overzicht hieronder geeft een indicatie van de vergoedingen voor acupunctuur 2018. Kijk altijd in uw polis of neem contact op met de zorgverzekeraar om zeker te zijn dat de acupunctuurbehandelingen worden vergoed.

Vergoedingenoverzicht acupunctuur 2018

Laatste nieuws