Acupunctuur tarief

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem

Acupunctuur tarief Yuk Chi Acupunctuur

De eerste keer dat u bij ons komt voor een intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om uw gezondheidsprobleem te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Uiteraard zal er een diagnose worden vastgesteld en krijgt u uitleg over de exacte behandeling die het beste bij u past. Na de intake vindt direct de eerste acupunctuurbehandeling plaats. Dit allemaal duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten in totaal.

Bij vervolgbezoeken wordt u direct behandeld en is er geen intake nodig. Uiteraard zullen we wel bespreken hoe het met u is gegaan sinds de eerste behandeling. Een vervolgbezoek duurt meestal tussen de 45 – 60 minuten.
Het acupunctuur tarief per behandeling voor volwassenen/kinderen bedraagt € 75,-. Het intakegesprek is gratis.

Betaling direct na de behandeling kan zowel met pinpas als contant. Dezelfde dag ontvangt u dan nog een email met een factuur. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat wij een dossier aanleggen met daarin uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

Acupunctuur zorgverzekering vergoeding

Dekt jouw zorgverzekering de acupunctuur behandelingen? Dit scheelt per zorgverzekeraar. Lees hier de feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB.
Yuk Chi Acupunctuur BV in Santpoort-Noord beschikt over een AGB praktijkcode (90064776) en AGB zorgverlenercode (90058776).

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn bij Yuk Chi Acupunctuur, dan gaan wij heel graag met u in overleg om samen een oplossing te vinden. Niet opgeloste geschillen kunnen conform de klachtenprocedure van de NVA en de Wkkgz worden voorgelegd aan de geschilleninstantie KAB.

Zorgverzekering 2020 en acupunctuur vergoeding

Acupunctuur wordt in Nederland vaak toegepast. Dit kan een aantal keer per jaar zijn, maandelijks of wekelijks. De meeste zorgverzekeringen bieden acupunctuur in het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding van het acupunctuur tarief en de voorwaarden verschillen per verzekeraar en per polis. Acupunctuur valt overigens niet onder het verplicht jaarlijkse eigen risico.

Vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoeden acupunctuur. In het te downloaden ‘Overzicht Zorgverzekering 2020 en acupunctuur’ kunt u nagaan of uw verzekering dekking biedt (bron: NVA). Let alleen wel op of je voldoet aan alle voorwaarden van jouw zorgverzekeraar. Meestal vergoeden ze alleen het acupunctuur tarief als de acupuncturist is aangesloten bij een door hen erkende beroepsvereniging.

Het te downloaden overzicht ‘Overzicht Zorgverzekering 2020 en acupunctuur’ (pdf) geeft een indicatie van de vergoedingen voor acupunctuur 2020. Kijk altijd in uw polis of neem contact op met de zorgverzekeraar om zeker te zijn dat de acupunctuurbehandelingen worden vergoed.

Acupunctuur Haarlem ervaringen

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem. Lees hier voor wie acupunctuur bedoeld is en hoe het zit met acupunctuur zorgverzekering.
Heeft u klachten waar u graag van af wilt?
Neem dan contact op met Yuk Chi Acupunctuur Haarlem via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via het contactformulier.

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Contact