Acupunctuur tarief
Yuk Chi Acupunctuur Haarlem

Acupunctuur tarief acupuncturist

Acupunctuur tarief Yuk Chi Acupunctuur

Voor de eerste afspraak nemen wij een telefonisch intake af. In dit telefoongesprek nemen wij uitgebreid de tijd om uw gezondheidsprobleem te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Dit intake gesprek is gratis.

Na de telefonische intake maken wij een afspraak voor de eerste acupunctuur behandeling in onze acupunctuurpraktijk. Hierbij zullen wij u verder onderzoeken en zal er een diagnose worden vastgesteld. U krijgt daarbij uitleg over de exacte behandeling die het beste bij u past. De acupunctuur behandelingen duren ongeveer 30 tot 40 minuten per sessie.

Bij vervolgbezoeken wordt u direct behandeld en is er geen intake nodig. Uiteraard zullen we wel bespreken hoe het met u is gegaan sinds de eerste behandeling. Het acupunctuur tarief per behandeling voor volwassenen/kinderen bedraagt € 75,-.

Betaling direct na de behandeling vindt plaats door middel van pinnen. Dezelfde dag ontvangt u dan nog een email met een factuur. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat wij een dossier aanleggen met daarin uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring. Op de levering van onze goederen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Acupunctuur zorgverzekering vergoeding

Dekt jouw zorgverzekering de acupunctuur behandelingen? Dit scheelt per zorgverzekeraar. Lees hier de feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB.
Yuk Chi Acupunctuur BV in Santpoort-Noord beschikt over een AGB praktijkcode (90064776) en AGB zorgverlenercode (90058776).

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn bij Yuk Chi Acupunctuur, dan gaan wij heel graag met u in overleg om samen een oplossing te vinden. Niet opgeloste geschillen kunnen conform de klachtenprocedure van de NVA en de Wkkgz worden voorgelegd aan de Stichting Zorggeschil.

Zorgverzekering 2021 en acupunctuur vergoeding

Acupunctuur wordt in Nederland vaak toegepast. Dit kan een aantal keer per jaar zijn, maandelijks of wekelijks. De meeste zorgverzekeringen bieden acupunctuur in het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding van het acupunctuur tarief en de voorwaarden verschillen per verzekeraar en per polis. Acupunctuur valt overigens niet onder het verplicht jaarlijkse eigen risico.

Vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoeden acupunctuur. In het te downloaden ‘Overzicht Zorgverzekering 2021 en acupunctuur’ kunt u nagaan of uw verzekering dekking biedt (bron: NVA). Let alleen wel op of je voldoet aan alle voorwaarden van jouw zorgverzekeraar. Meestal vergoeden ze alleen het acupunctuur tarief als de acupuncturist is aangesloten bij een door hen erkende beroepsvereniging.

Het te downloaden overzicht ‘Overzicht Zorgverzekering 2021 en acupunctuur’ (pdf) geeft een indicatie van de vergoedingen voor acupunctuur 2021. Kijk altijd in uw polis of neem contact op met de zorgverzekeraar om zeker te zijn dat de acupunctuurbehandelingen worden vergoed.

Veelgestelde vragen over de duur van acupunctuur behandelingen en vergoedingen

Wat kost een acupunctuur behandeling?

Het gratis intake gesprek is telefonisch en duurt ongeveer 15 minuten. De acupunctuur behandelingen duren ongeveer 30 minuten per sessie en kosten € 75,- per keer.

Wordt acupunctuur vergoed door mijn verzekering?

De meeste verzekeraars vergoeden acupunctuur gedeeltelijk indien u aanvullend verzekerd bent. Om zeker te zijn van vergoeding kunt u het best uw polis raadplegen of contact opnemen met uw verzekeraar.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB zorgverlenerscode en de behandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Yuk Chi de Jong – Kan is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag gesloten
vrijdag 08.30 – 17.30
zaterdag – zondag gesloten