Acupunctuur ervaringen
Lees hier alle acupunctuur ervaringen over Yuk Chi Acupunctuur

ervaringen acupunctuur

Wat zijn de acupunctuur ervaringen met Yuk Chi Acupunctuur Haarlem? Lees hier vele acupunctuur ervaringen en acupunctuur recensies. 

Onze review policy: De hieronder genoemde reviews zijn afkomstig van patiënten die daadwerkelijk bij Yuk Chi Acupunctuur onder behandeling zijn / zijn geweest. De reviews van deze acupunctuur ervaringen zijn op geen enkele manier door ons beïnvloed. Wel zijn deze acupunctuur ervaringen vooraf door ons gecontroleerd op gepastheid (bijv. geen scheldwoorden, racistische uitspraken, review die niets te maken heeft met de behandeling etc.). Als je een acupunctuur ervaring wil plaatsen of een geschreven review wil aanpassen/verwijderen, neem dan contact met ons op. 

Yuk Chi is een fijn persoon en heel deskundig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ik kwam bij haar toen ik zwanger was (na een miskraam) en ze heeft me goed geholpen de zwangerschap goed te doorstaan. Ernaast heb ik veel gezondheidsklachten en neemt ze dat allemaal mee in de behandeling. Ik slaap veel beter sinds ik bij haar loop en als ik weer een voorhoofdsholte-ontsteking krijg is het snel weg na haar behandeling. Ik heb nog een lange weg te gaan vanwege jarenlange klachten maar ik ben heel dankbaar dat Yuk Chi op mijn pad is gekomen. 
– Ellen, Bloemendaal

Ik ben in behandeling bij Yuk Chi voor hyperventilatieklachten. Ze gaat heel professioneel en bekwaam te werk en ik voel me bij haar op mijn gemak. Als je op zoek bent naar een professionele en ervaren acupuncturist die je helpt met je klachten zou ik zeker een afspraak bij haar maken. 
– Linda, Overveen

smoked cigarettes for 42 years. I had tried to quit in the past but it never worked out for me and I was afraid I would never be able to stop. When Covid hit, I was especially scared. I had heard that acupuncture could help me to stop smoking so I decided to give it a try. I’d never had acupuncture before and was a bit worried about the needles. Yuk Chi guided me through the entire process with gentle care – explaining everything she was doing and why. There was no pain or discomfort – just 30 minutes of relaxation with soothing music and warm heaters. I stopped smoking after my very first session. I would never have believed it possible. This was a very positive and life changing experience for me and I am grateful to Yuk Chi.
– Heather, Haarlem

Ik voelde me ongelukkig en wanhopig en had allemaal vage klachten zoals pijn in onderrugzoemen in mijn hoofdsteken in mijn oog, hartkloppingen, depressiefbuikklachten en vermoeidheid. Ik had de laatste jaren veel stress gehad en nare dingen meegemaakt. Was ook bij de cardioloog en psycholoog geweest. Ik kwam vervolgens bij Yuk Chi terecht en kreeg gelijk al een goed gevoel bij haar. Ze is ontzettend aardig en luistert goed, ik voel me gehoord. Yuk Chi is zeer deskundig en ervaren.
Al snel reageerde ik op de behandelingen. Wat ook fijn was dat als ik me niet goed voelde ik snel bij haar terecht kon. Ik werd veel rustiger en de klachten zijn vrijwel helemaal weg. Op een gegeven moment kreeg ik ook last van geklop in mijn linkeroor en daardoor werd ik angstig. Hiervoor behandelt Yuk Chi mij nu ook en het huis ongelofelijk maar het wordt minder.
Ook mijn man is door haar behandeld ivm darmklachten / Colitis. Het ging helemaal niet goed met hem (ziekenhuis, onderzoeken, afvallen). Yuk Chi heeft hem ook geholpen en hij is volledig hersteld. De acupunctuur ervaringen van mijn man en mij zijn heel goed. Yuk Chi geven wij een dikke 10. 
– Annelies, Velserbroek

Kramp in mijn benen wat doortrekt naar de kruis. Ja, behandelingen hebben goed geholpen. Je wordt prettig geholpen en alles wordt goed uitgelegd.
– Toos, IJmuiden

Ik ben in behandeling vanwege gespannenheid en het is goed aangeslagen. Na een aantal behandelingen merkte ik dat ik structureel rustiger werd en beter met zaken kon omgaan. Yuk Chi is erg plezierig als behandelaar: warm, open en zeer deskundig.
Anne, Beverwijk

Ik had last van een zeer pijnlijke slijmbeurs ontsteking in mijn heup. Via google kwam ik op de website van Yuk Chi terecht en wist gelijk dat zij de vrouw was die mij kon verlossen van die afschuwelijke messteken. En het klopte, al na de 2e behandeling had ik minder pijn, ik kon me weer bewegen. Dank je wel Yuk Chi voor je compassie en kennis. Ik kan het leven weer omarmen.
Lieve groet, Wilma, Bloemendaal

Door Yuk Chi zijn mijn nekkklachten voor 60% verminderd en mijn evenwichtsstoornis voor 90% verminderd. Ze is een prettige vrouw, aardig en begrijpend. Ik ben zeer tevreden.
Carla, velsen

Na een IVF-behandeling zonder resultaat, stond het cryo-traject voor de deur. Voor deze cryo-terugplaatsing had ik heel weinig energie. Ik maakte me zorgen: ik had inmiddels meerdere IVF-behandelingen en cryo-terugplaatsingen achter de rug, thuis had ik ook stress en natuurlijk ook nog alle onzekerheid die komt kijken bij een terugplaatsing. Ik vroeg me dan ook af of mijn lichaam in staat zou zijn dit embryootje goed te ontvangen.
Een vriendin van mij attendeerde mij op de praktijk van Yuk Chi. Ik was nog nooit bij een acupuncturist geweest maar heb toch een afspraak bij haar gemaakt. Yuk Chi heeft een hele kalme en nuchtere energie / houding. Ik vind dat heel prettig. Ook legt ze goed uit wat ze doet en wat je kan verwachten. Een week voor de terugplaatsing heb ik een behandeling gehad, de dag na de terugplaatsing en in de wachtweken ook. Je raadt het al: ik ben zwanger!!
Chantal, Haarlem

Ik had last van tintelende handen/armen door carpaal tunnel syndroom, daarnaast ook last van een stijve nek. Na de acupunctuurbehandelingen was ik veel meer ontspannen en had ik een rustiger gevoel in mijn lijf. Ook veel minder last van mijn handen/armen en nek. Het helpt echt, heel fijn! Thanks Yuk Chi.
Lonneke, Haarlem

Na een burn-out van 3 jaar geleden had ik heel weinig energie. De sessies bij Yuk Chi Acupunctuur heb ik als heel fijn en ontspannen ervaren. Ik voel me nu beter en heb veel meer energie dan een paar weken geleden. En ik ben ook meer ontspannen!
Marinela, Haarlem

Na het overkomen van een incomplete dwarsleasie was er nogal wat last van vochtophoping in de benen. Hulp gezocht bij Yuk Chi op advies van fysiotherapeut . Ook de stijve nek en de pijn in het schouderblad werd aangepakt door middel van diverse technieken. Al met al durf ik te stellen dat ik zeer tevreden ben over de behandelingen mede ook door interesse en aandacht van Yuk Chi, in haar zeer hygienische en professioneel ingerichte praktijkruimte.
Ik zal zeker niet schromen om bij volgende klachten haar hulp in te roepen.
Ed Nieuwland, Santpoort

In maart 2020 kwam ik voor het eerst bij Yuk Chi Acupunctuur.
Ik had last van een onregelmatige menstruatie en deze was ook iedere keer erg pijnlijk.
Al na een paar behandelingen merkte ik dat mijn menstruatie klachten veel minder werden en dat mijn cyclus ook steeds regelmatiger werd.
Inmiddels ben ik in verwachting van ons eerste kindje en super blij dat dit met hulp van Yuk Chi gelukt is.
Het is een super mooie en schone praktijk en Yuk Chi heeft veel acupunctuur ervaring en kwam altijd met goede adviezen. 
Diana, Haarlem

Ik kwam bij deze praktijk nadat ik op internet allemaal lovende reacties en positieve acupunctuur ervaringen had gelezen over de acupunctuurbehandeling. Ik had allerlei klachten maar voornamelijk was ik ontzettend moe en zat ik heel laag in mijn energie en had veel spanningshoofdpijn voornamelijk in het weekend. Yuk Chi wist meteen wat voor mij de beste behandeling was. Na een aantal behandelingen merkte ik meteen al veel verschil en ik kreeg echt al veel meer energie en de hoofdpijnen bleven weg. Nu een paar maanden later voel ik mij beter dan ooit en met veel meer kracht in mijn lichaam en ik voel mij veel meer in balans. Na een behandeling ben je heerlijk ontspannen. Ik raad de praktijk van Yuk Chi acupunctuur echt aan iedereen aan.
Nicole, Haarlem

Een huis vertelt iets over de bewoner zo ook de praktijk ruimte van Yuk-Chi als acupuncturist. Dat straalt voor mij verschillende dingen uit zoals: vakmanschap, perfectionisme, reinheid en licht… dat laatste d.m.v. de witte muren en ramen geeft in de behandelkamer een fijn gevoel. Die vakmanschap is terug vinden in de persoon, ze is opmerkzaam, daadkrachtig en Yuk-Chi staat voor wat ze doet, is een professional en geeft de indruk dat ze ook weet wat ze doet. Daar kan je je dan makkelijk aan overgeven, het geeft vertrouwen in de behandeling want daar kom je toch voor, want je wilt van je kwaal af.
In mijn geval waren 5 behandelingen nodig en nu zijn alle klachten van mijn huiduitslag verdwenen. Ik reageer altijd erg sterk op behandelingen door mijn overgevoeligheid en Yuk-Chi heeft dat goed aangepast met de naalden wat voor mij aansloeg met deze behandeling. Kortom, ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben ook over het snelle resultaat want als je ouder bent (ik ben 63 jaar) kost genezing meer tijd. Ik zal Yuk-Chi zeker aanbevelen als mensen een acupuncturist zoeken en naar mijn mening vragen.
Marlies, Haarlem

Sinds 2018 ben ik onder behandeling bij Yuk Chi Acupunctuur. In 2017 heb ik een ablatie ingreep ondergaan om van mijn hartritme stoornissen af te komen. Hoewel ik na deze behandeling van hartritme stoornissen ben verlost, bleef ik toch regelmatig een opgejaagd gevoel houden. Na het lezen van diverse literatuur heb ik meer begrip gekregen van de invloed van het autonome zenuwstelsel op het functioneren van het menselijk lichaam, en hoe acupunctuur kan helpen het autonome zenuwstelsel in evenwicht te brengen. De behandelingen bij Yuk Chi hebben voor mij als doel om het evenwicht van het autonome zenuwstelsel in stand te houden, en dat heeft resultaat. Het brengt mij meer rust en een duidelijk minder opgejaagd gevoel. De behandelingen bij Yuk Chi ervaar ik altijd als prettig en ontspannend. Bovendien voert zij een efficiënte praktijk met heldere afspraken. 
Peter, Overveen

Ruim een half jaar geleden kwam ik bij Yuk Chi met hyperklachten i.v.m. verandering van de schildklier medicatie (snelle hartslag, hoge bloeddruk, spanningsklachten, slaapklachten en emotioneel instabiel). Yuk Chi heeft mij heel goed geholpen. Ik voel me vele malen beter dan toen ik voor het eerst bij haar kwam en kom nu nog alleen voor onderhoudsbehandelingen en daar kijk ik altijd naar uit. Ik voel me prettig en op mijn gemak bij haar, ze luistert heel goed en aandachtig en behandelt bijzonder adequaat. Ook de praktijkruimte is heel prettig, licht, schoon en verzorgd. Kortom: ik voel me bij haar in alle opzichten in goede handen.
Nina, Haarlem

Graag wil ik mijn acupunctuur ervaring delen over de acupunctuur behandelingen die door Yuk Chi zijn verricht. Twee jaar lang had ik enorme keel ontstekingen. Na iedere keer een antibiotica kuur gebruikt te hebben kwam de keelontsteking terug. Uiteindelijk had ik besloten om de alternatieve geneeswijze een kans te geven. Al na enkele acupunctuur behandelingen voelde ik me beter en sindsdien geen keelontstekingen meer gehad. Ik ben Yuk Chi enormmmmm dankbaar voor haar betrokkenheid, professionele hulp.
Serap, Haarlem

Ik kwam hier om te stoppen met roken, supertevreden! Niet alleen nog steeds gestopt met roken maar voel me ook een stuk beter. Helemaal ontspannen en stuk minder stress. Voel me perfect.
Floris, Haarlem

Zeer nette en professionele praktijk, ik heb goede resultaten mogen ervaren voor mijn hoofdpijn en energie, al meteen vanaf de eerste behandeling. Een aanradertje!
Annette, Amsterdam

Ik had een tenniselleboog waar ik flink last van had en kon soms niet eens een kopje optillen. Na een aantal behandelingen ervaar ik geen hinder meer in mijn dagelijkse werkzaamheden! Hartelijk dank!
Ruben, Haarlem

Met een sterke zwangerschapswens kwam ik bij Yuk Chi Acupunctuur terecht. Ik had altijd een regelmatige cyclus maar die werd plotseling onregelmatig, vandaar dat ik op zoek ging naar een manier om mijn lichaam weer in balans te krijgen. De sessies bij Yuk Chi zorgden voor een rustpunt in mijn stressvolle werkweken en ik leerde beter naar mijn lichaam luisteren. Inmiddels ben ik 3 maanden zwanger! Ik ben ontzettend dankbaar voor Yuk Chi’s positieve spirit, haar enorme kennis op dit vlak en haar adviezen.
An, Haarlem

Op internet zocht ik in deze regio naar een acupuncturist en Yuk Chi viel me erg op. Yuk Chi is een heel betrokken en doortastend persoon, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. De klachten in mijn nek zijn verbeterd en ik slaap weer diep en vast, echt heel blij mee! Yuk Chi, ik wens je veel succes in je mooie praktijk en wellicht tot ziens. Bedankt en vele groeten,
Maarten, Amsterdam

– Acupunctuur ervaringen –

Ik wam binnen met een lage energielevel, rugklachten, spanningsklachten en sombere gevoelens. Na een aantal operaties, longembolieën en een longinfarct had ik weinig vertrouwen meer in de reguliere zorg. Via google kwam ik bij Yuk Chi terecht. Na de intake had ik het gevoel: zij gaat mij helpen…
Yuk Chi is een zeer prettig persoon met veel incasseringsvermogen en ze legt dingen goed uit. De praktijk is zeer hygiënisch. Ik heb nu 7 behandelingen gehad en ga nu over op onderhoudsbehandelingen. Met mijn klachten gaat het heel goed, ik voel mij een heel ander mens. Ik geef haar flinke 10!
Maureen, Assendelft

Ik was in behandeling bij Yuk Chi in verband met hyperventilatieklachten. Ze gaat heel professioneel en bekwaam te werk. Ik voelde me gelijk bij haar op mijn gemak. Als je op zoek bent naar een professionele en ervaren acupuncturist die je van je klachten af kan helpen zou ik zeker een afspraak bij haar maken!
Anoniem

Enkele maanden geleden heb ik research gedaan op het internet naar een bekwame acupuncturist en kwam ik uit bij Yuk Chi. Mijn klachten waren uiteenlopend van hormoonschommelingen, tremoren van mijn handen, moeilijk inslaap vallen, haaruitval en de wens om te stoppen met roken. Na 3 behandelingen ben ik na 40 jaar geheel gestopt met roken. Ik ben nu 2,5 maand gestopt en ik kan nog steeds niet geloven dat het mij is gelukt. Na 6 sessies is de haaruitval vrijwel helemaal gestopt en ik merk zelfs dat de plekken op mijn hoofd die dunner werden nu dikker aan het worden zijn. Ook was ik mijn haar met een kruidenshampoo die bij Yuk Chi te verkrijgen is. Yuk Chi is een zeer ervaren en bekwaam acupuncturist die mij met heel veel geduld behandeld heeft. Duidelijk in haar uitleg en passie voor haar vak heeft. Als mens vind ik haar ook geweldig.
Helen, Brabant

Mijn hoofdklachten waren oververmoeidheid en menstruatieproblemen. Yuk Chi heeft mij echt geholpen om weer in balans te komen, acupunctuur werkt heel goed!
Amber, Haarlem

Via internet op zoek naar acupunctuur ervaringen ben ik bij Yuk Chi terecht gekomen. Ik had last van Meniére, dat zijn aanvallen van plotselinge hevige duizeligheid waarvoor helaas geen medicijn is. Na de eerste behandeling was er al een positieve reactie: geen aanvallen meer gehad. We hebben de eerste maand elke week behandeld en daarna langzaam afgebouwd. Nu een half jaar later nog steeds geen aanvallen gehad, dus ik ben zeer tevreden. Ik denk dat acupunctuur echt werkt. De behandelingen vinden plaats in keurige kamers, de naalden voel je amper. Ik ben blij dat ik het heb gedaan.
Arcel, Aerdenhout

Ik had 3 jaar lang last van acne. Ik heb veel medicijnen (oa antibiotica) gebruikt en behandelingen gehad bij de schoonheidsspecialist, dat heeft allemaal niet geholpen. Toen kwam ik bij Yuk Chi terecht. Zij heeft me goed geholpen en ik ben van mijn acne af! Ze heeft alle geduld voor haar klanten, geeft goed advies en doet echt haar best om patienten te helpen. Ze denkt mee en vraagt ook goed door. Ik ben heel blij dat ik bij haar ben geweest.
Siham, Haarlem

Ik heb een miskraam gehad en daarna heb ik me een tijd lang uit balans gevoeld. Mijn lichaam leek mij voor de gek te houden met zwangerschapsverschijnselen. Ook was mijn menstruatie in de war. Na de tweede behandeling door Yuk Chi voelde ik me al een heel stuk beter en bij de derde behandeling bleek ik zelfs weer zwanger te zijn. Ik ben ondersteund door de behandelingen met acupunctuurpunten tegen miskraam en misselijkheid. Al was ik zelf vrij sceptisch over acupunctuur, nooit gedacht dat dit mij zo goed kon helpen. Ik ben nu 12 weken zwanger! De behandelingen bij Yuk Chi zijn echt een momentje ontspanning voor mijzelf.
Cheryl, Haarlem

Ik had lage rugklachten en last van mijn nek. Inmiddels zijn we 3 maanden verder: mijn klachten zijn aanzienlijk minder, ik ben erg tevreden over Yuk Chi.
Coen, Haarzuijlens

De basisklacht was haaruitval en later ben ik doorgegaan in verband met het behandelen van stress. Met succes: want mijn haaruitval is helemaal over, net als de stress. De gevoeligheid voor stress blijft, daarom kom ik om de zoveel tijd terug voor preventieve behandelingen. Ik ben door de behandelingen van Yuk Chi geweldig opgeknapt, echt een aanrader!
Marja, Haarlem

Met paniekaanvallen, angst en stemmingswisselingen kwam ik op aanraden van mijn broer bij Yuk Chi Acupunctuur. Ik heb ontzettend veel baat bij de behandelingen. In een korte tijd merkte ik enorme verbeteringen en mijn paniekaanvallen en angst zijn volledig verdwenen. De stemmingswisselingen zijn nog maar minimaal. Ik voel me echt een stuk beter en ook ontzettend op mijn gemak bij Yuk Chi. Te gek, dank je wel! De acupunctuur ervaringen van mijn broer en mij zijn dan ook zeer positief!
Lonneke, Haarlem

Sinds een jaar is mijn astma erger geworden. Ik had vooral in de nacht regelmatig aanvallen van benauwdheid. Na een paar behandelingen met acupunctuur zijn de klachten vrijwel over. Ook de andere vage klachten die ik had zijn weg. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Yuk Chi en kan het iedereen aanbevelen.
Marleen, Haarlem

De behandelingen bij Yuk Chi zijn heerlijk, echt een fijn rustmoment. De hartkloppingen zijn flink verminderd en alleen zo af en toe op de achtergrond, waar ze eerst constant sterk op de voorgrond aanwezig waren. Ook mijn spanningen zijn hanteerbaarder en ik voel me goed! En dat terwijl ik net járenlang gebruik van antidepressiva heb afgewend.
Veronique, Haarlem

Ik kwam voor mijn vreselijke rugpijn en reuma. Na de behandelingen van Yuk Chi voel ik me een stuk beter. Ik zal dit zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen, ik heb heb er echt veel aan gehad! Bedankt.
Martha, Haarlem

Ik ben heel tevreden met de behandeling voor mijn tenniselleboog. Fantastische praktijk en aardige mensen, ik kom zeker terug!
Marieke, Haarlem

Ik kwam voornamelijk wegens allergieklachten. Vooral hooikoorts maar ook allergie voor huisstofmijt en katten. Daarnaast had ik veel vage klachten. Na een aantal behandelingen merkte ik duidelijk verbetering. Ik hoefde geen medicijnen tegen allergie meer te slikken en kreeg meer energie waardoor mijn vage klachten veel minder werden. Ik ga me steeds beter voelen! Ook blijf ik hier onderhoudsbehandelingen volgen. Ik ben erg blij met Yuk Chi. Ze is zeer professioneel en luistert goed naar je. Dank je wel, Yuk Chi!
Alexandra, Haarlem

Na het verbreken van een lange relatie kwam ik bij Yuk Chi omdat ik mij onrustig voelde, erg verdrietig was en slecht sliep. Ik voelde veel stress in mijn lichaam. Yuk Chi gaf aan dat het intense liefdesverdriet mijn energie had uitgeput en dat ik daardoor uit balans was geraakt. Door de acupunctuur is de energie weer gaan stromen en is mijn evenwicht weer hersteld. Yuk Chi heeft met haar behandelingen mijn lichaam en geest weer tot rust gebracht. Waardoor ik minder stress ervaar, beter kan omgaan met het verdriet/verlies en beter slaap. De effecten waren voor mij na een paar behandelingen voelbaar en ik heb de behandelingen altijd als zeer prettig en kalmerend ervaren. Bedankt voor de acupunctuur behandelingen en ik kom zeker terug!
Mirjam, Haarlem

Na reeds tientallen jaren last te hebben gehad van chronische blaasontstekingen en menig antibiotica kuur te hebben moeten nemen ben ik op zoek gegaan naar een meer natuurlijke geneeswijze. Op het moment dat ik bij Yuk Chi terecht kwam had ik net een kuur achter de rug en wilde ik graag voorkomen dat een nieuwe ontsteking zou volgen. Na een prettig intake gesprek volgde meteen de eerste behandeling, waarbij naast mijn blaasklachten eveneens mijn nek- en schouderklachten werden meegenomen.
In het begin werd ik wekelijks behandeld en al na 2 behandelingen voelde ik dat mijn blaas sterker werd en namen ook mijn nek-/schouderklachten af. Na een tijdje gingen we over op tweewekelijkse behandelingen en nu zit ik op 1 behandeling per 3 weken. Ik heb sinds de start van mijn behandelingen geen blaasontstekingen meer gehad, moet in de nacht minder plassen en heb nagenoeg geen last meer van nek- en schouderklachten! Mijn ervaringen met de acupunctuur behandelingen zijn uitstekend.
Monique, Gouda

Ik had heel erg last van enkel- en schouderpijn. Sinds de behandelingen bij Yuk Chi ben ik qua pijn van een 10 (heel erg pijn) naar een 2,5 gegaan (pijn is dus véél minder). Ik ben heel erg tevreden!
Margaretha, Alkmaar

Ik ben heel tevreden met de behandelingen! Al jaren heb ik last van mijn darmen en een moeilijke stoelgang. Na de eerste paar behandelingen merkte ik al resultaat. Ook als ik een langere tijd geen behandeling heb gehad bij Yuk Chi, blijft het goed gaan.
Kortom: een heel geslaagd traject!
Edith, Amsterdam

Al van kids af aan (ik ben nu 45) heb ik extreem last van reisziekte in de auto, in de bus, op een boot, in een vliegtuig etc. Ik ben dan zo misselijk dat ik ook echt vrijwel altijd moet spugen. Alleen zware medicatie helpt bij maar, maar door de bijwerkingen daarvan heb ik dan nog dagenlang last. Op die manier is reizen voor mij echt heel vervelend. Yuk Chi heeft mij voor de reisziekte 5 keer behandeld en ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik hield het niet voor mogelijk maar ik ben echt helemaal van dit probleem af. De afgelopen 3 weken heb ik nu 3 keer gevlogen en daarbij helemaal geen last gehad van reisziekte. Ik kan Yuk Chi van harte aanbevelen. Daarbij vind ik haar een heel prettig persoon. Niet zweverig maar lekker recht door zee en to the point.
Froukje, Amsterdam

Ik wil je laten weten dat de uitslag van mijn cholesterol er is: het is echt omlaag gegaan! Totaal cholesterol was 8.2 en nu een 6.1 Ldl was 5.2 en is nu 3.9. Een hele verbetering dus en jouw kuur heeft daar zeker aan bijgedragen samen met mijn dieet en beweging. Bedankt voor de kuur en de acupunctuur en zo nodig zal ik die nog herhalen!
Karin, Haarlem

Yuk Chi heeft mij enorm geholpen. Na een gele koorts vaccinatie in oktober 2015 ging het mis. Ik was helemaal op en had geen energie meer, ik kreeg gekke wondjes rond mijn mond en op mijn handen. Ook had ik heel vaak hoofdpijn. Toen mijn hele gezicht vol uitslag zat en ik aan de antibiotica ging (waar ik helemaal niet van hou), besloot ik naar Yuk Chi te gaan. Al gelijk na de eerste behandeling voelde ik verbetering. Langzaam kreeg ik meer energie, de wondjes lieten steeds langer op zich wachten en nu na 10 behandelingen ben ik weer superfit en heb ik helemaal nergens meer last van. De totale aanpak en visie van Yuk Chi zijn echt top!
Ilse, Heemskerk

Dank aan Yuk Chi. Yuk Chi heeft me enorm geholpen met het vinden van nieuw balans in mijn leven en in mijzelf. Door de behandelingen heeft ze me stap voor stap geholpen oud zeer op te ruimen en de energie weer te laten stromen. Ik vind haar enorm professioneel en vakkundig in de acupunctuurbehandelingen, wat vertrouwen wekt. Tegelijkertijd was er ruimte voor gesprekjes waarbij ze met zowel haar eigen nuchterheid als met “de wijsheid van de Chinezen” steeds op een andere manier naar dingen heeft leren kijken. Dankzij haar behandelingen ga ik nu eindelijk op sabbatical om een jarenlange wens echt te verwezenlijken. Ik kan de behandelingen bij Yuk Chi van harte aan iedereen aanbevelen, doen!
A.S. de Leeuw, Vijfhuizen

Al jarenlang tobde ik met slaapproblemen. Na een aantal maanden wekelijks behandeld te zijn door Yuk Chi (deels met laser en deels met naalden) slaap ik nu eindelijk weer stukken beter. Ik ben heel erg blij met haar behandelingen en voel me veel energieker!
Jacqueline, Haarlem

Al een tijd heb ik last van een verstopte neus, allergische reacties en stress. Na verschillende behandelingen door Yuk Chi gaat het nu veel beter. Ik heb geen last meer van mijn neus en allergie, en mijn stress is echt veel minder. Dankzij de behandelingen heb ik ook veel meer energie.
Aniek, Velserbroek

Ben al een tijd zeer vermoeid en overspannen. Ook heb ik last van paniekaanvallen. Direct na de eerste behandeling merkte ik al een verschil in mijn energieniveau en sliep ik beter. Na nog een aantal behandeling waren al mijn klachten echt een heel stuk verminderd. Nu zijn we een aantal maanden verder en ik ben zeer tevreden over het resultaat! De wijze waarop Yuk Chi behandelt is heel fijn: zij luistert goed en stelt je gelijk op je gemak. Ik raad iedereen haar aan.
Marcha, Haarlem

Ik had vermoeidheid, pijn in mijn nek en schouders en sliep ook slecht. Al na de eerste behandeling merkte ik de energie terugkomen. Slapen is nu gewoon beter, ofwel geen issue meer. De goede professionele aanpak van Yuk zorgt dat ik weer top functioneer na een aantal behandelingen. Dit is iedereen aan te raden, acupunctuur werkt! Maar de deskundige aanpak van Yuk maakt het nog veel beter. De acupunctuur ervaringen hier spreken voor zich!
Lucienne, Heemstede

Bij Yuk Chi ben ik terecht gekomen omdat ik last had van een vastzittende nek, zere schouder en vermoeidheid. Al na twee behandelingen waren mijn nek en schouder soepel en pijnvrij. Ik slaap eindelijk ook weer goed waardoor mijn energie terugkomt en ben zeer blij!! Ik raad iedereen acupunctuur aan bij Yuk Chi: uitstekende ervaring!
Ingrid, Velserbroek

Prettige relaxte sfeer, professioneel, vakvrouw! Bedankt voor de behandelingen…super! En als ik je weer nodig mocht hebben, maak ik heel graag weer bij jou een afspraak.
Jane, Zwanenburg

Ik heb een slaapprobleem na 10 jaar lang het slaapmiddel Temazepam te hebben gebruikt. Van mijn huisarts mocht ik dit middel niet meer gebruiken omdat het verslavend is. Ik heb een afbouwprogramma gevolgd van enkele maanden wat goed verliep. Maar toen dat afgerond was, begon de ellende. Ik kon niet meer slapen. Ik heb melatonine geprobeerd, een homeopatisch slaapdrankje en zelfs paracetamol gebruikt in de hoop in te kunnen slapen, maar niets hielp. De moed zakte me in de schoenen, was ik maar nooit gestopt met de Temazepam.
Vanaf eind mei tot eind juni heb ik haast niet meer kunnen slapen. Ik ben vervolgens bij Yuk Chi terecht gekomen. Ik had gelijk al een goed gevoel bij het intakegesprek: er wordt naar je geluisterd, veel vragen gesteld en suggesties gedaan. Na 6 behandelingen te hebben gehad sliep ik veel beter. Ik was er nog niet, maar had alle vertrouwen dat het goed zou gaan komen. Weer een aantal behandelingen verder: ik ben van alle medicatie en hulpmiddeltjes af en het gaat echt stukken beter! Ik hoop uiteindelijk weer op het oude slaapniveau van vroeger te komen.
Marjan, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi vanwege een hormonale disbalans (haaruitval en pigmentatie). Tijdens de intake kwamen we al snel bij de kern van het probleem waardoor Yuk Chi me heel gericht kon behandelen. Mijn klachten zijn sterk verminderd tot weg, en er is ondertussen veel aandacht geweest om mij geheel in balans te krijgen. Zowel mijn fysieke als emotionele kant zijn door de sessies bij Yuk Chi nu goed in evenwicht. Yuk Chi, dank je wel!
Rosanne, Zandvoort

Al jaren heb ik last van mijn rug en schouders. Op aanraden van een vriend ben ik acupunctuur gaan doen bij Yuk Chi en na 4 behandelingen is het resultaat zeer goed! Ik kan iedereen haar aanbevelen.
Jan, Hillegom

Ik heb last van mijn knieën, rug, nek en schouders. Sinds ik word behandeld, zijn de pijnen een heel stuk minder en in mijn schouder is de pijn zo goed als weg. Ook heb ik inmiddels iets meer energie. Ik ben blij dat ik hiermee ben begonnen bij Yuk Chi, op aanraden van mijn dochter! De acupunctuur ervaringen van mij en mijn dochter zijn heel positief. Doen!
Jopie, Haarlem

Ik ben bij Yuk Chi onder behandeling omdat ik last heb van chronische darmklachten, chronische vermoeidheid en chronische rugklachten. Sinds ik bij haar kom heb ik hier aanzienlijk minder last van. De darmklachten zijn veel minder heftig, ik heb meer energie en mijn rug voelt ook al stukken beter aan. Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is zeker aan te raden!
Kim, Haarlem

k heb last van hoestaanvallen en benauwdheid sinds ik zwanger ben. Bij een hoestaanval kreeg ik bijna geen lucht meer, en dit is al gaande sinds januari. Na één behandeling van Yuk Chi heb ik geen enkele hoestaanval meer gehad, geweldig!
Karin, Hoorn

Voor mijn dubbele hernia operatie had ik last van uitvalsverschijnselen, tintelingen en druk op beide benen. Na 3 behandelingen was het gevoel en de doorbloeding een stuk beter!! Yuk Chi is gedreven, professioneel, luistert en verteld duidelijk wat je kan verwachten! Tevens is het er schoon, netjes en bevindt je je in een relaxte sfeer….. voor iemand die misschien twijfelt over deze manier van behandelen… AANRADER!!!!
Evert, Haarlem

Ik heb elke maand last van terugkerende koortslippen. Inmiddels heb ik 5 behandelingen gehad bij Yuk Chi en het werpt zijn vruchten af! De laatste keer dat ik een koortslip had was met vakantie. Ik merk dat mijn lichaam heel goed reageert op haar behandelingen. Over 3 weken hoef ik pas terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Ik hoop dat mijn lichaam positief blijft reageren en dat ik eindelijk door het leven kan zonder/met minder koortslippen:-) Bedankt Yuk Chi! Mijn ervaringen met acupunctuur behandelingen zijn erg goed.
Anita, Haarlem

Mijn dochter van 12 jaar heeft al jaren last van duizeligheid. Ze is ervoor opgenomen geweest in het ziekenhuis. Daar konden ze geen oorzaak vinden en werden we weggestuurd met de mededeling dat ze ‘er maar mee moest leren leven’. We zijn uiteindelijk naar Yuk Chi gegaan en in 3 behandelingen was de duizeligheid eigenlijk al weg. Heerlijk dat ze daar geen last meer van heeft. Daarnaast had mijn dochter ook last van misselijkheid en spanningen in de ochtend. Ook dat is nu bijna helemaal weg, heerlijk! Ik heb eindelijk weer een vrolijke en blije dochter!
Mw. L. van Uden, Vijfhuizen

Ik ben tevreden over de behandelingen door Yuk Chi! Ik voel me eindelijk weer vitaal en energiek. Mijn rugklachten zijn nog niet helemaal weg maar het gaat echt beter. Ik voelde me al snel thuis bij Yuk Chi. Ze is zeer goed in het omgaan met haar patiënten.
Dhr. S. el Abouti, Haarlem

Ik ben heel blij met Yuk Chi, eindelijk ben ik verlost van een aantal klachten waar ik al langer mee loop!
Mevr. I. Westerlaken, Beverwijk

Toen ik voor het eerst bij Yuk Chi terecht kwam voelde ik me niet meer mezelf. Ik zat er helemaal doorheen, zowel fysiek als mentaal! Al gelijk na de eerste behandeling voelde ik me een soort van superwoman! Ik zat gelijk lekkerder in mijn vel en de klachten waren op bepaalde punten al een stuk minder. Het ging veel beter dan ik had verwacht en gehoopt. Nu, na een aantal behandelingen merk ik veel verschil in hoe ik me voel ten opzichte van twee maanden geleden. Ik gun iedereen dit gevoel dat ik heb na een behandeling.
Mevr. M. Madhar, Spaarndam

Na de eerste behandeling: WAUW! Ik had stukken minder last van mijn been (als gevolg van hernia). Ook de andere klachten zoals spierspanningen en pijnscheuten zijn zo goed als weg. Ik ervaar een prettige benadering tijdens de behandelingen. En last but not least: ik ervaar sensaties en prettig reacties in mijn lichaam. Yuk Chi, je bent een topper!
Dhr. W. Agasi, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi vanwege rug/nek/schouderklachten en slaapproblemen. Ik heb een paar behandelingen gehad en slaap veel dieper. Ook zijn mijn spieren nu een heel stuk losser.
Mevr. A. Spruit, Diemen

Ik heb een hernia met uitval van mijn linkerbeen. Na lange tijd bij de neuroloog onder behandeling te zijn geweest ben ik doorverwezen naar de orthopeed. Ook daar wisten zij er geen raad mee. Sinds kort onder behandeling bij Yuk Chi Acupunctuur Haarlem. Hier kwam ik met een loopstok binnen. Na een paar acupunctuurbehandelingen loop ik nu zonder stok! Ik loop zelfs bijna weer helemaal goed. Zij is heel deskundig en vriendelijk. Een geweldige acupunctuur ervaring en een aanrader!
Dhr. B. van Werven, Haarlem

Ik had al drie maanden enorme pijnklachten aan mijn linkerflank en kon daardoor niet zitten. Twee maanden lang heb ik veel op bed moeten liggen. Na twee/drie behandelingen door Yuk Chi ging het steeds beter. En nu, na zes behandelingen, ben ik zo goed als van de klachten af. Iedereen om mij heen ziet mij ook echt opknappen. Super bedankt, Yuk!
Mevr. M. Mozer-Maatkamp, Haarlem

Hoewel ik nog niet helemaal klaar ben wil ik een paar dingen alvast zeggen, buiten dat het resultaat voor mij boven verwachting is: Er is veel begrip, aandacht en er wordt écht goed naar je geluisterd. Iets wat bij menig regulier arts al niet meer of te weinig gebeurt. Ik ben geen held met naalden maar de eerste keer heel goed begeleid en dan gaat het daarna vanzelf. Zeer professioneel, zeer kundig, veel compassie, snel en ook nog heel erg vriendelijk! Bovendien leer je zelf ook veel van het op een andere manier naar klachten/geneeskunst kijken.
Dhr. K. Koper, Zandvoort

Ik had last van een hernia / rugklachten. Uiteindelijk heeft Yuk Chi mij, behalve voor de rugklachten, ook voor de onderliggende problemen behandeld. De acupunctuur behandelingen hebben mij geholpen! Er hangt een ontspannen sfeer in de acupunctuur praktijk en ik ben erg tevreden.
Dhr. A. Harding, Haarlem

Ik was enorm onderhevig aan stress en vermoeidheid. Acupunctuur bleek voor mij de oplossing en ik voel mij na 4 sessies enorm vooruit gegaan. Ben blij dat ik dit heb kunnen oplossen zonder medicijnen te gebruiken, Yuk Chi is top.
Dhr. S. Griep, Haarlem

Mijn probleem is dat ik al jaren last heb van mijn rug en er regelmatig door heen ga. Nu heb ik inmiddels twee maanden acupunctuur en sindsdien heb ik geen last meer. Ik voel mij gelukkig en ben ontzettend tevreden.
Dhr. D. Treffers, Haarlem

Ik ben gekomen ivm ernstige netelroos/uitslag over mijn hele gezicht, keelklachten, onrustige darmen en onrustig slapen. Ik heb vijf behandelingen gehad (en dit gecombineerd met een detoxkuur) en de uitslag op mijn gezicht is compleet verdwenen, evenals de keelklachten! Daarnaast voel ik mij veel energieker, fitter en rustiger.
Mevr. M. Bonfrer, Haarlem

De klachten waarvoor ik bij Yuk Chi Acupunctuur ben gekomen zijn: spanningsklachten, paniekaanvallen en vermoeidheid. Na enkele behandelingen maakte het al groot verschil en voelde ik me veel beter en in balans! De praktijk en de behandelingen ervaar ik als zeer prettig en professioneel. Ik kom regelmatig terug voor een ‘onderhoudsbehandeling’.
Sam, Amsterdam

De eerste behandeling die ik heb gehad was gericht op langdurig lichamelijke en geestelijke onrust. Ik heb sinds een hele lange tijd eindelijk weer eens een rustige en ontspannen week achter de rug! Update: Wegens onrust/disbalans (overgangsklachten) ben ik vorige keer extra aangeprikt op nachtrust, met name op onrust in mijn hoofd en omdat ik steeds wakker wordt. Ik heb een prima week gehad en niet één keer uit bed geweest in verband met hartkloppingen en andere lichamelijke onrust. Ps: ik ben ook erg tevreden over de “pleister drukpunten” in mijn oor!
Mevr. B. Brouwer, Haarlem

Ik had last van schouderklachten bij tennis en in het algemeen. Na een paar behandelingen zijn de pijnklachten enorm verminderd en is het herstel na het tennissen toegenomen. Een duidelijke afname van de klachten. Ik heb geen eerdere acupunctuur ervaringen gehad, maar ik ben zeer verrast en tevreden over de behandeling.
Dhr. M. van Veen, Haarlem

Ik ben gekomen in verband met oververmoeidheid-, rug– en gewrichtsklachten. De behandelingen helpen prima en ik voel mij steeds beter! Ik ben zeer tevreden.
Mike, Haarlem

Ik had last van een tennisarm. Nu na vier behandelingen nagenoeg pijnvrij. Ik ben zeer tevreden!
Mevr. A. Bonkenburg, Heemstede

Ik ben met mijn klachten bij Yuk Chi terecht gekomen. Ik had overal pijn in mijn hele lichaam en volgens de reumatoloog heb ik fibromyalgie. Yuk Chi heeft mij behandeld en na een paar behandelingen ging het wat beter met mij. Door jou ben ik beter gaan luisteren naar mijn lichaam. Ik wil je hierbij bedanken voor je goede hulp!
Mevr. I. Kok, Haarlem

Ik had last van extreem veel niezen, vochtverlies (zweten), weinig energie en nekklachten. Op alle punten is er verbetering na een aantal behandelingen! Nu werk ik verder met Yuk Chi aan structurele verbetering van deze klachten.
Dhr. M.G. van den Broek, Haarlem

Ik was vooral nieuwsgierig naar acupunctuur en alle acupunctuur ervaringen: wat doet het met je? Zelf heb ik een eigen kapsalon en heb een staand beroep. Ik had erg last van mijn schouders en kon ook wel wat energie gebruiken dus ik heb een afspraak gemaakt met Yuk Chi. Na de intake ging ze mij behandelen. Zo, dat vond ik best heftig! In positieve zin bedoel ik dat: er kwamen veel emoties en vermoeidheid los en ik was een paar dagen na de behandeling ook echt even van slag.
Ik heb nu 4 behandelingen gehad en de pijn in mijn schouders is helemaal weg en ik heb energie voor 10! Graag blijf ik naar Yuk Chi gaan voor behandelingen maar dan puur voor onderhoud. Ik heb inmiddels goede ervaringen acupunctuur en kan iedereen aanraden om zich te laten behandelen bij Yuk Chi Acupunctuur. Ze werkt professioneel, hygiënisch en is heel prettig in de omgang.
Martini, Hoorn

Al enkele malen bij Yuk Chi Acupunctuur geweest voor stressklachten en vermoeidheid na een burnout. Na de behandeling voel ik mij weer helemaal ontspannen en vol met energie. Ook het nachtzweten is inmiddels een stuk minder geworden. Yuk Chi neemt de tijd voor je en gaat voor resultaat!
Dhr. D. van B., Vijfhuizen

Wij zijn bij Yuk Chi terecht gekomen ivm een kinderwens. Medisch heb ik een aantal hormoonbehandelingen ondergaan met helaas negatief resultaat. In deze periodes heeft Yuk Chi mij en mijn partner behandeld, om in een juiste en positieve balans te blijven, zowel geestelijk als lichamelijk. Mede door de intense acupunctuur en de toegewijde behandelingen van Yuk Chi, mogen wij na 2 jaar vol trots onze dochter vasthouden. Wij hebben hele goede acupunctuur ervaringen.
De praktijk van Yuk Chi is sfeervol en rustgevend ingericht en voorzien van mooie behandelkamers. Wij blijven zeker onder behandeling! Niet meer voor onze grootste wens die reeds in vervulling is gegaan, maar wel om Yin/Yang te blijven. Wij hebben uitstekende acupunctuur ervaringen en het heeft ons leven doen veranderen.
Bianca, Heilo

Yuk Chi verricht echt wonderen! Daarbij is ze een leuk, jong en prettig persoon. Jarenlange menstruatie- en rugklachten heeft zij binnen 2 maanden zo goed als verholpen! En elke nieuwe klacht pakt ze direct aan. Ik blijf in onderhoud bij haar en herstel nog steeds. Ik voel me goed ook dankzij haar en promoot haar bij al mijn vriendinnen 😉
Petra, Haarlem

Ik heb mijn sessies bij Yuk Chi als zeer prettig en ontspannend ervaren. Mijn huid begon weer te stralen, ik kreeg meer energie en ik begon mede hierdoor weer beter voor mezelf te zorgen.
Anita, Haarlem

Op internet heb ik gezocht naar acupunctuur, voor mijn gevoel het “laatste redmiddel” voor mijn verschillende problemen met burn-out, fibromyalgie en pijnklachten. Yuk Chi’s zeer net uitziende praktijk en de goede recensies gaven mij een goed gevoel. Na 7 behandelingen voel ik mij herboren: ik ben relaxter, heb meer geduld en heel veel energie. Ik ben heel tevreden en Yuk Chi geeft je een vertrouwd en veilig gevoel!
Anneke, Santpoort-Noord

Graag deel ik mijn acupunctuur ervaring met acupunctuur bij Yuk Chi, aangezien ik hierover zeer te spreken ben! Ik had eigenlijk geen specifieke lichamelijke klacht waarvoor ik ‘hulp’ zocht, enkel wat spanning in het lichaam door (algemene stress). Ik was stiekem met name gewoon benieuwd wat acupunctuur nu precies was en hoe het zou voelen (onder het motto baat het niet dan schaadt het niet), ik wilde het wel eens meemaken.
Het viel me direct op dat de praktijk er erg netjes en fris uitziet, en Yuk Chi heb ik ervaren als een enorm prettig persoon. Ik voelde me direct heel goed bij haar en de praktijk! Meteen na de eerste behandeling voelde ik echt zo’n enorm verschil; hoe ik dit het beste kan beschrijven is als een deken van rust en ontspanning die over me heen kwam, of eigenlijk de spanning die van me af viel. Als je langdurig wat spanning of stress ervaart, merk je vaak niet meer dat je spanning ervaart aangezien je er aan gewend bent geraakt. Dit merkte ik pas tijdens en na de behandeling en ik was enorm verbaasd! Ik had er alle vertrouwen in van tevoren, maar tegelijkertijd blijf ik sceptisch en kritisch; zo’n acupunctuur ervaring van ontspanning had ik echt allesbehalve verwacht!
Ik zou het iedereen aanraden, zowel wanneer je een duidelijke klacht hebt, maar ook zeker als je geen specifieke klacht hebt. Houd een open blik en laat je gewoon verrassen! Mocht je geïnteresseerd zijn in acupunctuur, ga dan zeker langs in de praktijk van Yuk Chi. Ze is zeer professioneel en heeft een hele prettige houding, je zult je zeker welkom en serieus genomen voelen. Verder is de praktijk zeer schoon en fris. Kortom: een enorme aanrader! Ik ben heel dankbaar voor deze acupunctuur ervaring en zal nog regelmatig teruggaan!
Niels, Schagerbrug

Yuk Chi stelt op een efficiënte en adequate wijze een diagnose en een behandelplan op. Haar vriendelijke, rustige en weloverwogen handelen geven vertrouwen. Haar werkwijze en de inrichting van de praktijk maken een professionele indruk. Mijn klachten zijn na 5 behandelingen nagenoeg verdwenen. Ik kan haar aanbevelen!
Steffen Grit

Sinds begin dit jaar ben ik in behandeling bij praktijk Yuk Chi Acupunctuur. Ik had zeer hardnekkige schouder- en ischiasklachten, die ook nog waren verergerd door een zware val waardoor ik een tijdlang nauwelijks kon zitten. Ik ben eerst bij de fysio in behandeling geweest die mee goed heeft geholpen, maar ik bleef toch wel vervelend last houden. Nu, na een paar maanden acupunctuur heb ik heel weinig last van mijn heup en helemaal geen last meer van mijn schouder. Ook met mijn andere klachten word ik goed geholpen, ik ben dan ook heel dankbaar.
Jannie, Haarlem

Zeer tevreden, ik kwam bij Yuk Chi met een hele lijst aan klachten, die zijn nu voor 90% verholpen!
Josine, Haarlem

– Acupunctuur ervaring –

Eerst wil ik zeggen dat ik Yuk Chi enorm dankbaar ben. Ik ben niet meer onzeker en loop niet meer houterig, iemand moest altijd mijn hand vast houden tijdens het lopen. Ik had het nog lang niet verwacht en ik ging ervan uit dat daarvoor nog meerdere acupunctuursessies nodig waren. Maar wat voel ik me bevrijd en nog zoveel meer, dat is niet in woorden uit te drukken.
Ik wil even resumeren wat je allemaal bereikt hebt:
Na 1 sessie i.p.v. extreem vocht vasthouden eindelijk vocht kunnen verliezen. Het kleuren (handen gebruiken) gaat sinds eind december weer goed. Vanaf 2013 had ik constante pijn in mijn rechter achterbeen, dat is totaal verdwenen sinds eind januari.
Ik zie het leven weer van de zonnige kant. Ik heb thuis een borrel georganiseerd inclusief koffie, gebak en borrelhapjes voor 16 personen, wat ik helemaal alleen heb verzorgd. Dat was afgelopen zondag 3 februari op de verjaardag van mijn man. Er was een warme familie- en vriendenband. Het was een fantastische dag, waar we dankbaar voor zijn.
Ik ga zelfverzekerd naar buiten, loop niet meer houterig en heb zelfs geïnformeerd naar buurtactiviteiten waar ik zeker aan deel ga nemen. Totaal tel ik 6 verbeteringen. IK VIND HET FANTASTISCH, dat allemaal dankzij YUK CHI, hartelijk bedankt!
Agnes, Hillegom

Ik heb nu 4 behandelingen gehad voor mijn onderrug klachten en de pijn is verdwenen! Ik ben superblij met dit resultaat en zal zeker terug blijven komen!
Erwin, Haarlem

Ik was al 4 maanden ziek thuis met een burn-out, had weinig energie, veel last van migraine en veel bloedverlies bij mijn menstruatie. Begin mei ben ik bij Yuk Chi gekomen en 4 maanden later kan ik zeggen dat ik geen migraine meer heb gehad, veel minder bloedverlies heb bij mijn menstruatie en veel meer energie heb. Ik ben zelfs weer aan het werk! Yuk Chi heeft een hele mooie combinatie van kennis, vriendelijkheid, begrip en humor waardoor ik mij altijd fijn voelde bij de behandeling (ook al ben ik geen fan van naalden). Acupunctuur bij Yuk Chi heeft mij een flinke boost gegeven waardoor ik ook weer andere dingen kan oppakken in het kader van mijn herstel. Fantastisch!
Kim, Haarlem

Oververmoeid kwam ik bij Yuk Chi terecht. Mijn lichaam was werkelijk helemaal op door mijn werk. Geestelijk zat ik er ook doorheen en daarnaast had ik enorm last van de overgang. Ooit had ik acupunctuur gehad dus ik wist dat het mij zou helpen. Bij Yuk Chi kwam ik vanwege alle goede recensies die ze had. Ik heb geen spijt dat ik bij haar terecht ben gekomen: ze heeft me prima behandeld. Na de eerste behandeling voelde ik me gelijk stukken beter en na de tweede behandeling nog veel meer. Ook de Chinese kruiden hielpen enorm. Yuk Chi, bedankt voor deze mooie acupunctuur ervaring. Je krijgt van mij een dikke 10!
Rupa, Haarlem

Al 2 jaar ben ik vaste klant bij Yuk Chi en ik ben heel tevreden. Na een behandeling voel ik me als herboren. De klachten waar ik 2 jaar geleden voor kwam zijn verdwenen, en ik voel me altijd zo goed als ik bij haar ben geweest dat ik zeer regelmatig terugkom voor onderhoud.
Ineke, Haarlem

Mijn chronische vermoeidheid is aanzienlijk verbeterd! Wat ik heel prettig vind is dat Yuk Chi de behandelingen echt persoonlijk op mij afstemt en alles behandelt. Dat werkt supergoed voor mij. Ik ben echt heel tevreden over haar!
Anouck, Haarlem

Mijn hoofdklachten waren buikpijn en buikkramp. Ik had dit al vanaf 2001 en via mijn huisarts kwam er maar geen verbetering. Ik zit nu een jaar bij Yuk Chi voor behandelingen en onderhoud en ze heeft me heel goed geholpen. De klachten zijn weg. Ook was ik vaak moe, nu voel ik meer energie en godzijdank heb ik geen krampen meer! Yuk Chi denkt mee, kijkt mee en geeft goed advies.
Jamila, Haarlem

In een brochure las ik over een behandeling van erectieproblemen door middel van acupunctuur. Ik heb ervoor gekozen om naar Yuk Chi te gaan. Ik kwam in een hele schone en modern ingerichte praktijk in Haarlem. Yuk Chi is scherp in het analyseren van gezondheidsproblemen en ze weet precies wat ze moet inzetten.
We hebben niet alleen de erectieproblemen opgelost. Tijdens de behandelingen bleek mijn energieniveau erg laag waardoor er ook slaapproblemen waren. Ook dit hebben we met succes kunnen bestrijden. Toen kreeg ik last van een hamervinger die ze mee behandelde en deze vinger staat gewoon weer recht. Ook hebben we gewerkt aan mijn hooikoorts die ik van kinds af aan had en ik kan nu op mijn racefiets zitten zonder dat ik er nog last van heb. Ik wilde met laser behandeld worden en dat bleek bij mij zeer effectief.
Ik wil Yuk Chi heel erg bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan. Per saldo ben ik ook een stuk goedkoper uit dan met de reguliere geneeskunde. Het was een mooie acupunctuur ervaring voor mij om met zulke diverse problemen te kunnen worden geholpen. Daarom wens ik veel mensen ook deze mooie acupunctuur ervaring toe.
Rick, Haarlem

De hoofdklachten waarvoor ik bij Yuk Chi Acupunctuur kwam waren oorsuizen en hartkloppingen. Het contact was prettig, er werd goed geluisterd en de behandeling sloeg aan. De hartkloppingen zijn weg en het oorsuizen sterk verminderd. Daarnaast voel ik me energieker. Naast een serieus gesprek was er ook ruimte voor humor en dat werkt oor mij! Bedankt.
Manon, Haarlem

Ik ben superblij dat ik bij Yuk Chi Acupunctuur terecht ben gekomen. Mijn klachten waren vermoeidheid, stress, hoofdpijn en onrust. Ik voelde mij al snel minder gestrest, mijn hoofdpijn is voorbij en ik voel me fitter! Je wordt vriendelijk geholpen en voelt je gelijk op je gemak. Je moet hier naar toe gaan, je hoeft niet verder te zoeken.
Waldina, Haarlem

Sinds mijn 13e heb ik veel last van migraine. De laatste maanden zo regelmatig, samen met mijn PMS klachten, dat het normaal functioneren in de weg stond. Al vanaf de eerste behandeling door Yuk Chi ben ik pijnvrij, slaap ik veel beter en zijn ook mijn andere klachten drastisch verminderd. Was ik maar eerder langsgekomen..!
Marcia, Heemstede

Van een gordelroosinfectie in mijn gezicht hield ik aangezichtspijn over, veroorzaakt door een beschadigde zenuw. Ik hoopte dat acupunctuur mijn herstel zou kunnen versnellen en dat is ook gebeurd! De pijn is veel minder geworden en ik voel me een stuk beter. Ik dank Yuk Chi hartelijk voor de deskundige en effectieve behandeling.
Marianne, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi met een onregelmatige menstruatie. Sinds de behandelingen is mijn menstruatie regelmatiger. Na een behandeling voel ik me ook heel fijn en ontspannen. Het effect is voelbaar en de steken in mijn levergebied zijn trouwens ook verdwenen. Na een intensieve behandelperiode blijf ik nu bij Yuk Chi terugkomen voor onderhoud en voor de ontspanning!
Jade, Haarlem

Yuk Chi heeft mij heel goed geholpen tijdens IVF. Al langere tijd probeerden wij tevergeefs zwanger te raken en de paar keren dat het lukte mondde dit uit in een miskraam. Al met al een heel zwaar proces, dat er met de tijd zeker niet makkelijker op werd. Ik had het idee dat mijn lichaam wel wat hulp kon gebruiken en kwam op die manier bij Yuk Chi terecht. Door haar behandelingen ben ik mij lichamelijk veel beter gaan voelen. Meer in balans, meer energie en minder kouwelijk. Ook emotioneel is het fijn want de behandelingen zijn ook nog eens enorm ontspannend. Yuk Chi is super aardig, vakkundig en behulpzaam en heeft ook andere goede adviezen gegeven waar ik veel aan heb gehad. Haar behandelingen hebben zeker geholpen want ik ben inmiddels bijna 20 weken zwanger! Onze acupunctuur ervaringen met Yuk Chi zijn heel goed!
Maaike, Haarlem

Sinds jongs af aan heb ik veel last van chronische verkoudheden met voorhoofdsholte ontstekingen. Door de behandelingen ben ik alleen nog heel af en toe licht verkouden (zonder ontstekingen) en ik voel mij algeheel ook beter in mijn vel. Omdat ik verpleegkundige ben heb ik soms ook last van rugklachten, deze neemt Yuk Chi dan mee in de behandeling. Dit is zeker een praktijk om aan te bevelen!
Charlotte, Haarlem

Mijn probleem was vocht vasthouden. De behandelingen hebben zeker geholpen en ik ben zeer tevreden! Wat ook meehelpt is de persoon van Yuk Chi, daar begint het mee. Heb me vanaf het begin op mijn gemak bij haar gevoeld en kan haar aanraden.
Zonneveld, Enkhuizen

Ik heb een hernia en van alles al geprobeerd: fysio, massages, oefeningen etc. Maar niets hielp. Mijn laatste redding was acupunctuur bij Yuk Chi. Direct na de 1e behandeling was ik erg enthousiast, ik voelde gelijk resultaat. Nu na 5 behandelingen voel ik de hernia niet meer en merk ik dat ik echt klachtvrij ben geworden door Yuk Chi. Ze is ook een hele lieve vrouw die echt naar je luistert en graag wil helpen. Aanrader!
Sara, Haarlem

Yuk Chi heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn burn-out. Door haar behandelingen kreeg ik steeds meer energie zowel lichamelijk als mentaal. Ook heeft zij mijn bijbehorende migraines goed behandeld en vaak weten te voorkomen. Ik ben haar erg dankbaar.
Nienke, Haarlem

Ik kwam vanwege sarcoïdose in de longen (dat is een zeldzame ontstekingsziekte) waardoor ik heel erg moe was en slecht sliep. De ‘reguliere’ geneeskunde heeft geen medicijnen voor deze ziekte. Hopend dat ik in ieder geval weer iets beter kon gaan slapen, kwam ik bij Yuk Chi. Maar inmiddels zijn mijn benauwdheid en hoesten ook een heel stuk minder! Opvallend was dat ik in het begin na een behandeling 2 tot 3 dagen beter sliep en naar mate de tijd vorderde sliep ik gewoon elke nacht goed door. Nu kom ik puur voor onderhoud en nog steeds ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen.
Esther, Haarlem

Ik kwam eerst bij Yuk Chi om aandacht aan mijn lichaam te geven en in balans te komen. Daarna ben ik bij haar verder gegaan vanwege een kinderwens wat maar niet lukte. Yuk Chi heeft mijn situatie bekeken en behandeld daar waar nodig. Op haar advies heb ik me ook laten controleren in het ziekenhuis, daar bleek ik een cyste op mijn eierstok te hebben die vervolgens is verwijderd. Behalve acupunctuur heeft Yuk Chi ook Chinese kruiden geadviseerd en life-style adviezen gegeven. Ze luistert heel goed en is heel professioneel. Haar behandelingen hebben zeker bijgedragen aan mijn kinderwens: ik ben nu eindelijk moeder geworden van een prachtig zoontje die inmiddels 2 maanden oud is!
Een trotse mama uit Zaandam

Ik heb al jarenlang PMS-klachten tijdens mijn menstruatiecyclus: ben dan moe, heb hoofdpijn en voel me depressief. Bijna 3 weken lang van elke maand was het een en al ellende. Na 1 behandeling door Yuk Chi met de naaldjes voelde ik al verbetering. Daarna kreeg ik een dip, waar ze me al voor had gewaarschuwd. Ik zag die dip als een teken dat er heel veel oude klachten uit mijn lichaam en hoofd opgeruimd moesten worden. Na de 5e behandeling heb ik voor het eerst in jaren een totaal andere menstruatieperiode beleefd: ik voel me energieker, opgeruimder, veel helderder en heb geen PMS meer. Ben er erg blij mee en mijn acupunctuur ervaring is erg positief!
Manon, Bloemendaal

Ik kwam voor vermoeidheid, omdat ik uit balans was en voor mijn rug-/knieklachten. Door de behandelingen heb ik veel meer energie en nog amper rug-/kniepijn. De laser en de naalden hadden direct uitwerking op mij, ik voelde letterlijk van alles stromen in mijn lijf. Ik voel me weer goed en ben heel erg tevreden. In korte tijd heb ik zelfs al twee mensen naar Yuk Chi doorverwezen / aangeraden.
Arjan, Haarlem

Ik ben bij Yuk Chi gekomen omdat ik wilde stoppen met roken, last had van ADHD en een onregelmatige menstruatie. Veel van mijn kwalen bleken te maken te hebben met een verstoorde Leverenergie. Het stoppen met roken is gelukt, mijn cyclus is veel regelmatiger en mijn hoofd is eindelijk rustiger en opgeruimder! Ik ben zeer te spreken over de behandelingen en de resulaten en ben heel erg verbaast en perplexed over de impact ervan. Geweldig:-)
Melody, Haarlem

Ik heb al een tijd last van paniekaanvallen en concentratieproblemen. Al na de eerste behandeling merkte ik verbetering!
Pascal, Haarlem

Ik ben via mijn vriend terecht gekomen bij Yuk Chi vanwege slaapproblemen. Ik kon moeilijk doorslapen en lag vaak een tot twee uur wakker in de nacht nadat ik vier uur had geslapen. Daarnaast zaten mijn holtes vaak dicht en had ik hevige menstruatiepijnen. Al na de eerste acupunctuurbehandeling merkte ik duidelijk verbetering met slapen en was mijn neus veel meer open, superfijn! Ook heb ik helemaal geen last meer gehad van menstruatiepijn in sinds ik bij Yuk Chi onder behandeling ben. Ik vind je benadering heel vriendelijk, geïnteresseerd, professioneel en efficiënt. Mijn acupunctuur ervaring is erg goed in ik ben zeer tevreden, dank je wel Yuk Chi!
Colette, Haarlem

Ik kwam vooral vanwege ernstige langdurige depressieve klachten, daarnaast had ik ook vermoeidheidsverschijnselen. Vanaf de eerste behandeling door Yuk Chi voelde ik dat er iets in gang werd gezet. Dit was op een heel andere manier dan eerdere behandelingen die ik al had ondergaan. We zijn nu aan het afbouwen. Ik denk niet dat ik volledig van mijn depressiviteit af zal komen, maar ik heb bij Yuk Chi zeker vooruitgang geboekt en ik vind alles tegenwoordig veel dragelijker en hanteerbaar!
Sandra, Haarlem

Ik ben acupunctuur gaan doen vanwege maandelijkse migraine. Maar uiteindelijk heeft zij alle probleemgebiedjes meegenomen. Yuk Chi werkt heel prettig en netjes. Belangrijker nog: wat zij doet, werkt voor mij!
Roos, Haarlem

Ik had zo erge spierpijn in mijn hele lichaam dat functioneren in de dagelijkse bezigheden mij erg zwaar viel. In plaats van daar weer voor naar de huisarts te gaan, ben ik dit keer naar Yuk Chi gegaan. Na de intake heb ik een behandeling gehad die direct verlichting gaf. Ik kom hier inmiddels een jaar waarvan al een hele tijd puur voor onderhoud. De spierpijn is al lang verdwenen en alle andere kwaaltjes zijn een stuk minder geworden. Helemaal top. Bedankt, Yuk Chi!
Ineke, Haarlem

Ondanks dat ik maar kort bij Yuk Chi onder behandeling ben geweest, heeft het in zijn geheel veel indruk op mij gemaakt. Yuk Chi neemt de tijd om je verhaal aan te horen, haar uitleg is duidelijk en ze geeft je altijd ruimte om vragen te stellen. Die zie je lang niet meer overal… Haar acupunctuurpraktijk is rustgevend en heel schoon. En de prikjes met naalden zijn reuze meegevallen. Ik kwam altijd zeer relaxed thuis!
Elisabeth, Haarlem

Ik ben naar Yuk Chi gekomen vanwege problemen met zwanger worden. Mijn man heeft heel weinig spermacellen en ik had gehoord en gelezen dat als je een ICSI / IVF procedure ingaat acupunctuur goed kan helpen. Na een gesprek met Yuk Chi, was ik erg enthousiast en ben ik van start gegaan.
Mijn man is langsgekomen voor een sessie om zijn spermaproductie op gang te brengen en heeft hierbij ook pillen (Chinese kruiden) gekregen. Ik ben een paar keer gekomen voor een acupunctuursessie toen ik aan de hormoon injecties zat. Dit zorgde voor minder complicaties en klachten van de hormonen. Daarna ben ik nog een keer gekomen voor een sessie voordat ik mijn punctie kreeg. Dit zorgde ervoor dat de pijn minder was tijdens de ingreep en ik minder gespannen was. Uiteindelijk ben ik bij het terugzetten van mijn eicel 2x geweest bij haar geweest: voor en na de eicel terugplaatsing zodat de eicel zich goed kon innestelen en met resultaat!
We waren zwanger bij de eerste ICSI / IVF poging! Nu 20 weken zwanger en ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. Mijn man en ik zijn dol enthousiast en kunnen niet wachten tot onze kleine man er is! Hij komt met kerst dus echt een wonder kindje! :-)! Ik raad acupunctuur iedereen aan en al helemaal bij Yuk Chi! Onze beide acupunctuur ervaringen met haar zijn heel erg goed! Ik geloof er echt in en ga zeker vaker naar haar terug!!
Een leuk en heel blij anoniem stel, Haarlem

Mijn klachten zijn allemaal stress-gerelateerd: pijn in de nek en schouders, stijfheid, eczeem en andere kleine kwaaltjes. De behandelingen van Yuk Chi hebben mij enorm geholpen: de klachten nemen echt af en sinds de behandelingen voel ik mij veel rustiger en relaxt. Ik kan iedereen acupunctuur bij haar aanraden.
Barbara, Haarlem

Bij Yuk Chi kom ik vanwege burn-out klachten. De behandelingen hadden als gevolg dat het slapen behoorlijk goed is verbeterd. En dat na een behandeling. Ik ben ook een stuk fitter en rustiger geworden wat een positief effect heeft vooral in mijn hoofd. Ik ben zeer tevreden hierover!
Jozé, Hoofddorp

Ik kwam bij Yuk Chi voor mijn hielspoor en overgangsklachten. In het begin ben ik maandelijks behandeld en nu kom ik een keer in de twee-drie maanden voor onderhoud. Mijn klachten zijn verdwenen, ik ben heel blij en ik heb een hele goede acupunctuur ervaring!
Jeanette, Haarlem

Al zeker 15 jaar heb ik last van tinnitus. Het afgelopen half jaar werd het geluid alsmaar erger, zo erg dat ik er zelfs duizelingen van kreeg. De huisarts kon er niets aan doen. Ik heb op Google van alles uitgezocht op het gebied van acupunctuur ervaringen en zelfs ook eerder acupunctuur geprobeerd in Amsterdam, maar niets hielp. Totdat ik bij Yuk Chi terecht kwam. Ik heb nu 8 behandelingen van haar gehad en merk beduidend verbetering. Het geluid wordt alsmaar minder en het is al lang niet meer ondraaglijk. Super bedankt!
Putri, Haarlem

Elke maand opnieuw kon ik 2 weken lang niets ivm PMS klachten waar ik zwaar depressief van raakte. Ik loop nu 3 maanden bij Yuk Chi en de PMS klachten zijn zo goed als weg. Heerlijk om weer te kunnen genieten en PMS vrij te zijn. Nu hopen dat ik snel zwanger ben, want dat is het volgende doel!
Janneke, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi terecht na jarenlang van alles te hebben geprobeerd: fysio, chiropractor, massages etc. etc. Ik heb namelijk verklevingen/krampen in mijn bovenbenen en last van mijn onderrug en heupen. Dat is bijna weg! Ik vind het zo bijzonder dat dit kan na een paar behandelingen. Ook mijn nagels groeien weer en als ik heb gedronken heb ik veel minder last van een kater (ik kreeg al een kater na een glas wijn). We zijn er nog niet, maar ik ben dan ook pas 4 keer geweest. Volgende week ben ik er zeker weten weer!!
Mw. R. Loerakker, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi acupunctuur vanwege chronische pijnen waar ik al 8 jaar last van heb. Door die pijn was ik ook zwaar verslaafd aan pijnstillers waar ik van moet afkicken. Na 2 behandelingen merkte ik al dat ik sterker begon te worden, zowel fysiek als mentaal. Ik heb nog wel een weg te gaan, maar met de hulp van Yuk Chi gaat het mij zeker lukken. Ook het detoxen gaat met behulp van acupunctuur veel makkelijker!
Mevr. M. Kramer, Haarlem

Ik had last van vermoeidheid, rugpijn en buikpijn. Na een aantal behandelingen is de vermoeidheid veel minder geworden, zit ik steeds lekkerder in mijn vel en gaat het echt beter met de buik- en rugpijn. Met deze resultaten heb ik veel meer vertrouwen in acupunctuur dan de reguliere geneeskunde.
Mijn dochter van 3 jaar is inmiddels ook onder behandeling bij Yuk Chi vanwege buikpijn, onrust, boosheid/huilbuien en een vlekkerige, droge, pukkelige huid (wangen, armen en benen). Ze heeft sinds de behandelingen geen buikpijn meer, een veel betere ontlasting en haar huid is ook aanzienlijk verbeterd. Ook is ze niet meer zo snel boos en huilerig. Onze acupunctuur ervaringen zijn erg goed. Super bedankt, Yuk Chi!
Tessa, Hoofddorp

In één woord: geweldig! Het heeft zo goed geholpen voor de pijn aan mijn heup/been. Yuk Chi is heel vriendelijk en begripvol.
Mevr. A. Roos, Haarlem

Al meer dan 10 maanden heb ik last van een heftige constante pijn in mijn nek en de spieren daarom heen. Na een aantal acupunctuur behandelingen bij Yuk Chi voel ik eindelijk een verlichting in nek en spieren. Het is letterlijk een verlichting!!
Mevr. S. Koene, Haarlem

Mijn dochter is 8 jaar en had erg last van chronische voorhoofdsholte ontsteking en hoofdpijn als gevolg van huisstofmijt allergie. Na drie behandelingen merkte zij al veel verschil en sindsdien heeft zij geen last meer gehad van haar voorhoofdsholte ontsteking. De hoofdpijn is flink verminderd en als zij er last van heeft dan herstelt zij heel snel. Mijn dochter voelt zich heel erg op haar gemak bij Yuk Chi. Wij zijn heel erg tevreden.
Mevr. A. Drost, Amsterdam

Ik heb al jaren chronische schouderklachten. Deze zijn door de acupunctuur behandelingen van Yuk Chi enorm verbeterd. Ook had ik enorme last van stress en hartkloppingen. Die zijn totaal verdwenen! Zij geeft hele duidelijke uitleg over de behandelingen. Ik had dit jaren geleden moeten doen, het is top!
Dhr. H. Holthuis, Haarlem

Ik had veel trek in zoet, zoet en nog eens zoet en daarnaast had ik weinig energie. Na een aantal behandelingen door Yuk Chi is de trek drastisch verminderd, zit ik veel lekkerder in mijn vel en gaat ‘nee’ zeggen tegen zoete verleidingen veel makkelijker. Super!
Mevr. M. de Groot, Bloemendaal

Ik heb acupunctuur en cupping gehad in verband met rugpijn. Na één behandeling is mijn rug nagenoeg al pijnvrij. Ik heb weer kunnen sporten en ben voorzichtig mijn rugspieren aan het versterken. Zoals het nu is ben ik zeer tevreden.
Dhr. B. van der Woude, Heemstede

Ik kwam binnen met chronische schouder- en nekklachten. Na de behandelingen door Yuk Chi zijn de klachten duidelijk verminderd en voelt mijn lijf veel meer in balans. Dank je Yuk Chi!
Dhr. E. Deckers, Haarlem

Jarenlang heb ik al last van vermoeidheid. Hierdoor moest ik overdag steeds van vermoeidheid slapen en kwam ik elke ochtend heel moeilijk uit bed. Na een aantal behandelingen acupunctuur voelde ik veel verbetering. Ik stap nu makkelijker uit bed en voel mij veel beter uitgerust overdag.
Mevr. T. Slimane, Haarlem

Ik heb ernstige darmproblemen en mentale onrust. Ik ben er van overtuigd dat de acupunctuurbehandelingen een hele goede ondersteuning is geweest naast mijn medicatie. Bovendien heb ik door de behandelingen eindelijk rust in mijn hoofd, wat ook weer een positieve bijdrage heeft geleverd aan mijn genezing. Tevreden!
Mevr. S. Erdem

Ik heb last van ernstige duizeligheid, een verstopt oor en pijnlijke spanning in de benen. Na de tweede behandeling waren er al zeer goede resultaten!!! Voorlopig blijf ik terug komen voor behandelingen om mijn hele lichaam weer in balans te brengen.
Mevr. D. van Huet, Heemstede

Ik ben gekomen in verband met mijn rug (hernia), hoge bloeddruk en psoriasis. Na de eerste behandeling waren mijn rugklachten gelijk weg! verder merk ik dat mijn lichaam weer in balans komt. De psoriasis is een stuk rustiger en begint te verdwijnen. Ik ben uitermate tevreden. Ik krijg hier zeer vriendelijke en professionele behandelingen.
Dhr. R. Jansen, Heemstede

Ik had last van mijn rug en ook het slapen ging slecht. Na twee behandelingen ging het slapen goed. Nu gaat het met mijn rug ook stukken beter. Ik ben zeer tevreden en blijf zeker regelmatig terug komen.
Dhr. M. Vlegels, Haarlem

Ik had last van duizeligheid en een licht gevoel in mijn hoofd alsof ik elk moment kon flauwvallen. Al na de eerste behandeling heeft het de klacht al weggenomen. Ik ben zeer tevreden op de manier waarop ik ben geholpen.
Mevr. P. Wong, Zaandam

Wegens migraine heb ik een aantal behandelingen gehad. De migraine aanvallen blijven weg! Nog wel af en toe hoofdpijn maar dat verdwijnt vast ook. Ben heel erg blij met Yuk Chi en zal ook zeker voor ‘onderhoud’ blijven terug komen als ik voor de migraine/hoofdpijn helemaal uitbehandeld ben.
Mevr. M. Rohde, Haarlem

Ik kwam bij Yuk Chi terecht na een pittige diagnose. Ik had nog geen ervaring met acupunctuur en hoopte dat het mij in de aanloop van, en bij het herstel na mijn operatie zou kunnen ondersteunen. Na de eerste behandeling voelde ik mij al beter. Ik kan de stress weer behappen, slaap en eet weer beter en heb veel minder last van mijn schouders. Ik ga hierdoor binnenkort evenwichtiger, rustiger en gezonder mijn operatie tegemoet.
Ook van een aantal klachten die direct bij mijn ziekte horen heb ik het idee dat ze vermindert zijn. Ik hoop dat ik ook tijdens mijn revalidatie, en met het accepteren van de blijvende beperkingen die de operatie met zich mee brengt, nog veel baat zal hebben bij de behandelingen. Yuk Chi probeert verschillende methoden om uit te vinden wat het best bij de patiënt past en denkt vooruit. Erg prettig! Het is een mooie professionele praktijk.
Mevr. T. Meesters, Haarlem

Ik had last van vermoeidheid en gordelroos. Na een paar behandelingen al resultaat: de vermoeidheid is weg en de jeuk 100x minder. Ik ben erg tevreden en vind deze acupunctuurpraktijk een aanrader voor iedereen.
Dhr. M. de Ruig, Haarlem

Ben bij Yuk Chi Acupunctuur terecht gekomen voor het stoppen met roken. Ik ben heel erg tevreden: na 1 behandeling had ik weinig moeite met stoppen met roken. Ik rook helemaal niet meer!
Mevr. A. Rijn, Haarlem

Ik had heel veel spanning in mijn lichaam en voelde me continue opgejaagd. Heb nu twee behandelingen gehad en moet zeggen dat ik de afgelopen twee zeer drukke weken, op een normale manier heb kunnen doorstaan. Voel me in algemene zin veel rustiger van binnen!
Mevr. A. Vermeer, Amsterdam

Ik ben sinds twee maanden onder behandeling bij Yuk Chi Acupunctuur Haarlem in verband met ernstige vermoeidheidsverschijnselen. Al na drie behandelingen werd de verbetering waarneembaar en nu, twee maanden later, voel ik mij als herboren.
Mevr. I. Wuhl, Haarlem

Ik had last van mijn nek en spierpijn, maar dat is nu zo goed als weg. Ik voel mij veel beter nu alles los zit en kan daarmee weer dagelijkse dingen doen zonder pijn.
Mevr. C.M. Au, Amsterdam

Ik ben nu vier maal bij Yuk Chi geweest. Het is een mooie, verzorgde praktijk en heel professioneel. Ik heb er absoluut baat bij!
Jacqueline, Amsterdam

Hierbij wil ik vertellen dat na zeven behandelingen ik me stukken beter voel. Prima sfeer en heb meer energie!
Mevr. A. van Alst, Haarlem

Vakkundig en professioneel, erg blij mee!
Bianca, Haarlem

Vooralsnog was ik erg sceptisch en het heeft drie jaar geduurd alvorens ik mij liet prikken met naalden. Met mijn rugklachten heb ik voorheen altijd bij de fysiotherapeut en dokter aangeklopt. Na de eerste behandeling was ik erg aangenaam verrast: de rugpijn en stijfheid was weg. Inmiddels al een aantal acupunctuur ervaringen rijker en een absolute aanrader!
Erik, Haarlem

Vijf jaar geleden is door de orthopeed vastgesteld dat in mijn beide knieën artrose en scheurtjes in de meniscus zitten. Dit jaar ben ik diverse keren door de knieën gegaan. Ik draag braces en ben onder behandeling bij Yuk Chi. Na twee behandelingen (acupunctuur en cupping) voel ik verbetering. De stijfheid in de benen is grotendeels weg. Mijn acupunctuur ervaringen zijn erg goed.
Jan, IJsselstein

Acupunctuur ervaringen: een pad naar natuurlijk herstel en welzijn

Acupunctuur, een holistische genezingspraktijk die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde, is door de eeuwen heen een bron van fascinatie en studie geweest. Het wordt gedefinieerd door het gebruik van dunne naalden die op strategische punten in het lichaam worden ingebracht, met als doel pijn te verlichten en verschillende gezondheidsaandoeningen te behandelen. Het principe achter acupunctuur is de overtuiging dat een levensenergie, bekend als Qi, stroomt langs meridianen of paden in ons lichaam.

Gezondheidsproblemen ontstaan wanneer er een verstoring is in deze stroom. Acupunctuur heeft als doel deze energiestroom te herstellen, waardoor het lichaam in een toestand van balans komt die gezondheid en welzijn bevordert.

Hieronder zullen we ons concentreren op de ervaringen met acupunctuur bij het behandelen van verschillende aandoeningen. We zullen duizeligheid, gewichtsverlies, depressie en angst, rookverslaving en stressmanagement verkennen, evenals de rol van acupunctuur in voortplantingstechnieken zoals ICSI en IUI. Elk van deze secties zal een overzicht bieden van hoe acupunctuur kan helpen, aangevuld met verhalen en ervaringen van patiënten.

Ervaringen acupunctuur duizeligheid

Duizeligheid is een veelvoorkomend probleem dat iedereen kan treffen. De symptomen variëren van een licht gevoel in het hoofd, een verlies van evenwicht tot het gevoel dat de wereld om je heen draait, ook wel bekend als vertigo. Deze symptomen kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder problemen met het binnenoor, migraine, medicatie of een verstoring van de bloedtoevoer naar de hersenen.

Acupunctuur is door veel mensen met succes gebruikt om hun duizeligheid te behandelen. Deze patiënten hebben gerapporteerd dat hun acupunctuur ervaringen hebben geleid tot een vermindering van de frequentie en intensiteit van hun duizeligheid, verbeterde balans en algemeen welzijn. Eén patiënt deelde bijvoorbeeld hoe ze jarenlang aan ernstige duizeligheid leed die haar dagelijkse leven verstoord. Na een reeks acupunctuurbehandelingen merkte ze een aanzienlijke verbetering op in haar toestand. Ze zei dat ze nu in staat is om normaal te functioneren zonder de constante angst voor een duizeligheidsaanval.

Deze verhalen en ervaringen bieden een hoopvol beeld van het potentieel van acupunctuur bij het behandelen van duizeligheid. Hoewel het geen wondermiddel is, lijkt acupunctuur een waardevolle aanvulling te zijn op de traditionele behandelingsmethoden voor deze aandoening. Het kan een niet-invasieve, natuurlijke en effectieve optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar verlichting van hun symptomen.

Acupunctuur afvallen ervaringen

Een ander domein waar acupunctuur indrukwekkende resultaten heeft getoond, is gewichtsverlies. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kan gewichtstoename het gevolg zijn van een verstoorde balans van Qi en bloed, wat leidt tot een vertraagd metabolisme, verhoogde eetlust en waterretentie. Door bepaalde punten op het lichaam te stimuleren, kan acupunctuur helpen deze onevenwichtigheden te herstellen en het lichaam aan te moedigen om op natuurlijke wijze af te vallen.

Er zijn talrijke acupunctuur ervaringen waaruit blijkt dat deze aanpak kan bijdragen aan gewichtsverlies. Patiënten melden vaak een verminderde eetlust, minder hunkering naar voedsel en een verhoogde energie na een reeks acupunctuurbehandelingen. Een patiënt deelde hoe haar wekelijkse acupunctuurbehandelingen haar hielpen om een aanzienlijk gewichtsverlies te bereiken in combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging. Ze merkte op dat ze zich minder gericht voelde op voedsel en dat ze zich meer tevreden voelde na kleinere maaltijden.

Oor acupunctuur afvallen

Ooracupunctuur, ook wel auriculotherapie genoemd, is een specifieke vorm van acupunctuur die vaak wordt gebruikt voor gewichtsverlies. Het is gebaseerd op de overtuiging dat het oor een microsysteem is dat het hele lichaam vertegenwoordigt. Door bepaalde punten in het oor te stimuleren, kunnen acupuncturisten het lichaam aanzetten tot veranderingen die gewichtsverlies bevorderen, zoals verminderde eetlust en verhoogd metabolisme.

Persoonlijke ervaringen met ooracupunctuur voor gewichtsverlies zijn vaak zeer positief. Veel mensen merken op dat ze aanzienlijke veranderingen in hun eetgedrag ervaren na de behandeling. Een patiënt, bijvoorbeeld, deelde dat hij na enkele sessies van ooracupunctuur zijn hunkering naar suiker volledig kwijt was. Een andere patiënt vertelde hoe de behandeling haar hielp om haar dwangmatige eetgedrag te overwinnen en een gezonder relatie met voedsel te ontwikkelen.

Deze ervaringen onderstrepen het potentieel van acupunctuur – en in het bijzonder ooracupunctuur – als een aanvulling op traditionele gewichtsverlies strategieën. Natuurlijk, zoals met elke behandeling, is het belangrijk om te onthouden dat individuele resultaten kunnen variëren en dat acupunctuur het beste werkt als onderdeel van een geïntegreerd plan voor gewichtsbeheersing, inclusief dieet en lichaamsbeweging.

Afvallen met puntjes in je oor

Afvallen met behulp van acupunctuur, specifiek door het plaatsen van kleine naalden of drukpunten in je oren, is een strategie die sommigen kiezen in hun gewichtsverliesreis. Deze techniek, bekend als auriculotherapie, is gebaseerd op de overtuiging dat het oor een microsysteem is dat het hele lichaam vertegenwoordigt. De oorpunten die corresponderen met honger en eetlust kunnen worden gestimuleerd om gevoelens van volheid te bevorderen en het verlangen naar voedsel te verminderen.

Hoewel het niet als vervanging van gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging moet worden beschouwd, kan ooracupunctuur, als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, bijdragen aan effectiever gewichtsverlies.

Ervaringen acupunctuur depressie en angst

In de huidige snel veranderende en steeds veeleisendere wereld is stressmanagement een centraal thema geworden in vele aspecten van gezondheid en welzijn. Gelukkig biedt acupunctuur een alternatieve methode om stress te beheersen, waarmee je beter in balans en in harmonie met jezelf en je omgeving kunt leven.

Volgens de principes van de traditionele Chinese geneeskunde ontstaat stress wanneer de Qi, of levensenergie, in het lichaam uit balans is. Acupunctuur kan helpen deze onevenwichtigheid te corrigeren door de stroom van Qi te stimuleren en te harmoniseren, waardoor de symptomen van stress worden verminderd.

Acupunctuur kan bijdragen aan stressmanagement door te helpen bij het verminderen van de fysiologische reacties op stress. Dit omvat het verlagen van de bloeddruk, het verminderen van de hartslag en het verlagen van het niveau van stresshormonen in het lichaam. Deze effecten kunnen helpen om gevoelens van angst en onrust te verminderen en een dieper gevoel van rust en ontspanning te bevorderen.

Er zijn veel acupunctuur ervaringen die de voordelen van deze aanpak voor stressmanagement benadrukken. Een patiënt deelde bijvoorbeeld hoe acupunctuur haar hielp om een beter slaappatroon te ontwikkelen en de constante gevoelens van zorg en spanning te verminderen die haar dagelijks leven beïnvloedden. Een andere patiënt meldde dat regelmatige acupunctuursessies hem hielpen omgaan met werkgerelateerde stress, waardoor hij zich meer gefocust en evenwichtig voelde. Dergelijke ervaringen laten zien dat acupunctuur een effectieve aanvulling kan zijn op andere stressmanagementtechnieken, zoals meditatie, lichaamsbeweging en cognitieve gedragstherapie.

Acupunctuur bij depressie en angst

Een groeiend aantal onderzoeken wijst op de mogelijkheid dat acupunctuur effectief kan zijn bij het beheersen van symptomen van zowel depressie als angst. Volgens de principes van de traditionele Chinese geneeskunde wordt gedacht dat emotionele stoornissen zoals depressie en angst ontstaan wanneer de natuurlijke stroom van Qi, of levensenergie, in het lichaam wordt verstoord. Acupunctuurbehandelingen hebben als doel deze blokkades op te heffen en de stroom van Qi te herstellen, wat kan helpen om de symptomen van deze aandoeningen te verlichten.

In de praktijk worden acupunctuurnaalden geplaatst op specifieke punten op het lichaam om de Qi-stroom te bevorderen, die de geest kalmeert en het gevoel van welzijn bevordert. Dit wordt ondersteund door moderne medische theorieën die suggereren dat acupunctuur kan werken door het zenuwstelsel te stimuleren om meer van de lichaamseigen pijnstillende chemicaliën (endorfinen) te produceren en de “gelukshormonen” (serotonine en dopamine) in de hersenen te verhogen.

Veel acupunctuur ervaringen laten zien hoe de behandelingen mensen hebben geholpen bij het beheersen van hun depressie en angst. Een patiënt deelde hoe zij na verschillende sessies een opmerkelijke verbetering van haar stemming ervoer, waarbij ze een toegenomen gevoel van rust en geluk rapporteerde. Een andere patiënt beschreef hoe acupunctuur hem hielp om te gaan met de symptomen van chronische angst, waardoor hij beter kon slapen en zich over het algemeen minder gespannen voelde.

Stoppen met roken acupunctuur ervaringen

Roken is een verslaving die moeilijk te overwinnen kan zijn. Hoewel er vele methoden zijn om te stoppen met roken, variërend van nicotinevervangende therapie tot medicatie, wenden sommige mensen zich tot alternatieve behandelmethoden zoals acupunctuur om hen te helpen in hun strijd tegen de verslaving.

Acupunctuur, een eeuwenoude praktijk uit de traditionele Chinese geneeskunde, kan bijdragen aan het stoppen met roken door de balans in het lichaam te herstellen. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgt roken voor een hitte en een droogte in het lichaam die kunnen leiden tot een onbalans. Acupunctuurbehandelingen richten zich op specifieke punten om deze onbalans te corrigeren, wat kan helpen om de hunkering naar sigaretten en ontwenningsverschijnselen te verminderen.

Er zijn verschillende acupunctuurpunten die nuttig kunnen zijn bij het behandelen van tabaksverslaving. Enkele van de meest gebruikte punten zijn de oorpunten Shenmen en Long, die verband houden met het verminderen van angst en het ondersteunen van de longfunctie, respectievelijk.

Er zijn tal van acupunctuur ervaringen die de effectiviteit van deze behandeling bij het stoppen met roken ondersteunen. Een ex-roker vertelde bijvoorbeeld dat hij na verschillende mislukte pogingen om te stoppen met traditionele methoden, zich wendde tot acupunctuur en erin slaagde om te stoppen met roken na slechts een paar sessies. Een andere voormalige roker deelde hoe acupunctuur haar hielp om de ontwenningsverschijnselen en hunkering naar sigaretten te verminderen, waardoor ze haar stoppoging kon volhouden.

Forum ICSI en IUI ervaringen met acupunctuur

Binnen het domein van voortplantingstechnieken hebben ICSI (Intracytoplasmatische Sperma Injectie) en IUI (Intra-Uteriene Inseminatie) zich ontwikkeld als gevestigde benaderingen om koppels te helpen met vruchtbaarheidsproblemen.

ICSI is een vorm van in-vitrofertilisatie waarbij een enkel sperma direct in een eicel wordt geïnjecteerd. Dit wordt meestal gebruikt voor paren waarbij mannelijke onvruchtbaarheid een probleem is. Aan de andere kant, bij IUI wordt sperma dat in het laboratorium is gewassen en geconcentreerd direct in de baarmoeder gebracht op het moment van de ovulatie.

Nu je een basiskennis hebt van wat ICSI en IUI inhouden, is het interessant om te onderzoeken hoe acupunctuur deze voortplantingstechnieken kan ondersteunen. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde kan acupunctuur de stroom van Qi, of levensenergie, in het lichaam reguleren. Dit kan de vruchtbaarheid bevorderen door de hormoonbalans te reguleren, de doorbloeding naar de voortplantingsorganen te verbeteren en stress te verminderen, die allemaal essentieel kunnen zijn voor succesvolle ICSI- en IUI-procedures.

Forum ICSI en IUI

Een duik in forums gewijd aan vruchtbaarheidsproblemen onthult een schat aan acupunctuur ervaringen. Vele paren die ICSI of IUI ondergaan, hebben aanvullend acupunctuur ingezet en rapporteerden positieve effecten. Zo was er een vrouw die verhaalde over haar ervaring met acupunctuur in combinatie met ICSI, die na enkele mislukte pogingen eindelijk tot een succesvolle zwangerschap leidde. Een ander forumlid deelde hoe acupunctuurbehandelingen voor en na haar IUI-procedures haar hielpen om fysiek en mentaal ontspannen te blijven, wat ze als een belangrijke bijdrage zag aan haar uiteindelijke succes.

Hoewel dergelijke getuigenissen hoopvol zijn, moeten we in gedachten houden dat individuele ervaringen sterk kunnen variëren en dat het effect van acupunctuur kan afhangen van verschillende factoren, waaronder de specifieke aard van de vruchtbaarheidsproblemen van een paar en hun algehele gezondheid en welzijn. Toch, in combinatie met de groeiende hoeveelheid onderzoek dat de rol van acupunctuur bij de ondersteuning van de voortplanting onderstreept, kunnen deze ervaringen paren helpen om geïnformeerde beslissingen te nemen over hoe ze hun traject naar het ouderschap willen vormgeven.

Conclusie acupunctuur ervaringen

Na een uitgebreide analyse van verschillende toepassingen en acupunctuur ervaringen, kunnen we concluderen dat deze traditionele Chinese geneeskunde een breed scala aan gezondheidsproblemen kan aanpakken.

Eén van de aandoeningen waarvoor mensen acupunctuur hebben ingezet, is duizeligheid. Vanuit de traditionele Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat acupunctuur de Qi, of levensenergie, kan reguleren en zo symptomen van duizeligheid kan verlichten. Verschillende patiënten hebben hun positieve ervaringen gedeeld waarin ze verbetering merkten na het ondergaan van acupunctuurbehandelingen.

Acupunctuur wordt ook vaak geassocieerd met gewichtsverlies. De theorie is dat acupunctuur kan helpen bij het in balans brengen van de energie en het metabolisme, waardoor het gewichtsverlies kan bevorderen. Binnen dit domein wordt ooracupunctuur vaak specifiek ingezet. Verschillende individuen hebben aangegeven dat acupunctuur, en in het bijzonder ooracupunctuur, hen heeft geholpen bij hun streven naar gewichtsverlies.

Depressie, angst en stoppen met roken

Daarnaast is er bewijs dat suggereert dat acupunctuur kan helpen bij het beheersen van depressie en angst. Deze aandoeningen zijn vaak gekoppeld aan onbalans in het lichaam en geest, en acupunctuur kan deze onbalans herstellen. De ervaringen van patiënten onderschrijven de potentie van acupunctuur als een ondersteunende therapie bij het beheersen van deze psychische aandoeningen.

Acupunctuur wordt eveneens toegepast als een hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het wordt aangenomen dat acupunctuur kan helpen bij het verminderen van de hunkering naar nicotine en het omgaan met ontwenningsverschijnselen. Een aantal voormalige rokers hebben bevestigd dat acupunctuur hen heeft ondersteund in hun proces om te stoppen met roken.

Stress en vruchtbaarheid

Voor stressmanagement is acupunctuur ook een waardevol instrument gebleken. Acupunctuur kan helpen bij het verminderen van stress door het evenwicht in het lichaam te herstellen en de ontspanningsrespons te stimuleren. Mensen die met stress te maken hebben gehad, hebben hun succesverhalen gedeeld over hoe acupunctuur hen heeft geholpen.

Tenslotte is er een groeiende interesse in de toepassing van acupunctuur in combinatie met voortplantingstechnieken zoals ICSI en IUI. Acupunctuur kan potentieel bijdragen aan de succespercentages van deze procedures door het verbeteren van de hormoonbalans en het verhogen van de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen. Vruchtbaarheidsforums staan vol met positieve ervaringen van paren die beweren dat acupunctuur een belangrijke rol heeft gespeeld in hun vruchtbaarheidsreis.

Samenvattend kan gesteld worden dat acupunctuur een waardevolle aanvulling kan zijn op diverse gezondheidsuitdagingen en behandelingen. Er ais aanzienlijk wetenschappelijk bewijs dat de effectiviteit van acupunctuur bij een breed scala aan aandoeningen ondersteunt.

Acupunctuur heeft een grote impact

Van het aanpakken van duizeligheid tot het helpen van gewichtsverlies, van het ondersteunen van mensen die worstelen met depressie en angst, tot het helpen van mensen om te stoppen met roken; acupunctuur heeft een grote impact gehad op de levenskwaliteit van velen. Mensen die worstelen met stress hebben ook baat gehad bij acupunctuur, waardoor ze beter in staat waren om hun stressniveau te beheersen en hun algehele welzijn te verbeteren.

In de context van reproductieve technieken, zoals ICSI en IUI, biedt acupunctuur potentiële ondersteuning door het verbeteren van hormonale balans en het verhogen van de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen. Dit heeft veel stellen geholpen in hun vruchtbaarheidstrajecten, zoals getuigd door hun gedeelde ervaringen op verschillende forums.

Het is echter essentieel om te onthouden dat, terwijl acupunctuur kan helpen bij het beheersen van een reeks gezondheidsproblemen, het geen vervanging is voor conventionele medische behandelingen, maar eerder dient als een complementaire therapie. Als je overweegt om acupunctuur uit te proberen, is het altijd aan te raden om dit te bespreken met je gezondheidszorgverlener om te bepalen of het een geschikte optie is voor jou en je specifieke gezondheidssituatie.

Ten slotte is het lezen van andermans acupunctuur ervaringen een uitstekende manier om meer inzicht te krijgen in wat je van de behandeling kunt verwachten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat ieders ervaring met acupunctuur uniek is, en wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor de andere. Elk individu is uniek, en daarom zal ook elke acupunctuurervaring uniek zijn.

Referenties

De informatie in dit artikel is verzameld uit verschillende bronnen, waaronder wetenschappelijke studies, forums en persoonlijke verhalen. Enkele nuttige bronnen voor verder onderzoek omvatten de “Journal of Acupuncture and Meridian Studies” en het “American Journal of Chinese Medicine“. Daarnaast zijn forums zoals “Acupuncture Today” en “HealthBoards” geweldige plaatsen om persoonlijke acupunctuur ervaringen te lezen en te delen. Zoals altijd is het essentieel om met een gekwalificeerde gezondheidsdeskundige te praten voordat je met acupunctuur of een andere vorm van alternatieve geneeskunde begint.

Acupunctuur ervaringen en bijwerkingen

Een belangrijk aspect van de acupunctuur ervaringen is het feit dat het een veilige en minimale bijwerkingen heeft. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een lijst van meer dan 100 aandoeningen gepubliceerd waarvoor acupunctuur als een effectieve behandeling wordt beschouwd. Bovendien wordt acupunctuur gezien als een veilige methode wanneer het wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren acupuncturist in Haarlem.

Veelgestelde vragen wat acupunctuur doet

Wat doet acupunctuur?

Acupunctuur zet het lichaam aan om zichzelf op natuurlijke wijze te genezen en verbetert het functioneren van het lichaam, met name de “samenwerking” tussen verschillende organen. De therapie bestaat uit het prikken van acupunctuurnaalden in “acupunctuurpunten” die verspreid liggen over het hele lichaam. Doordat acupunctuur een holistische geneeswijze is, helpt het niet slechts voor één klacht, maar heeft het effect op de gehele persoon.

Wanneer helpt acupunctuur niet?

Acupunctuur heelt niet wat kapot is. Bijvoorbeeld: het zal nooit kapotte hersencellen repareren. Het lost geen defecten als gevolg van reuma op, het kan hooguit de bijkomende pijn verlichten. Acupunctuur helpt bij het bestrijden van pijn en bij het beter laten functioneren van op zich gezonde organen. Acupunctuur kent weinig contra-indicaties. Indien u zwanger bent is het belangrijk dat u dit aangeeft. Er zijn namelijk een aantal acupunctuurpunten die gecontra-indiceerd zijn tijdens de zwangerschap. Welke punten dit zijn is gedeeltelijk afhankelijk van het stadium van de zwangerschap. Voorzichtigheid is ook geboden bij de behandeling van suikerziekte, aangezien er een snelle daling van de bloedsuikerspiegel kan optreden tijdens of na de behandeling. Bij de sudeckse dystrofie is prikken in de aangedane delen afgeraden.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten