Gebrek aan energie

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Wie zijn wij en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees alle ervaringen van onze praktijk

Gebrek aan energie?

Een gebrek aan energie. Moe, moe en nog eens moe. Vaak weet je wel waardoor het komt en probeer je je rust te nemen. Maar soms lijkt het wel onmogelijk om je batterij weer op te laden.

Tegenwoordig hebben we het maar druk: we moeten werken, zorgen voor de kinderen, sporten, het huis schoon houden, een druk sociaal leven hebben, een goede partner zijn en ook nog eens er goed uitzien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen te kampen hebben met een gebrek aan energie.

Klachten

Als je energie level te laag is kan dit allerlei klachten geven. Denk aan spierspanningsproblemen, slapeloosheid, slecht humeur, concentratieproblemen en op langere termijn zelf een burn-out. Het nemen van rust, het verminderen van het aantal prikkels waar je mee te maken hebt en het letten op je voeding kan dan helpen om je energie level weer een boost te geven. Maar soms is dat niet voldoende of lijkt dat maar weinig uit te halen. Dat is een teken dat je wel wat hulp kunt gebruiken.

Gebrek aan energie en acupunctuur

Acupunctuur kan je over je vermoeidheid heen helpen. Het versterkt je energie, haalt spanningen weg (spanningen zijn serieuze energie slurpers) en het zorgt ervoor dat je je minder druk maakt over allerlei zaken. Je hoeft niet opgebrand te zijn voordat je acupunctuur gaat proberen. Preventief kan acupunctuur je ook heel goed helpen en ervoor zorgen dat klachten en problemen tijdig worden aangepakt zodat ze niet uit de hand lopen.

Ook maakt het niet uit of je geestelijk of lichamelijk moe bent. In de Chinese geneeskunde kun je deze dingen niet strikt van elkaar scheiden. Het lichaam beïnvloedt je hoofd en je hoofd beïnvloedt het lichaam. Bij acupunctuur wordt je in zijn geheel behandeld. Kijk dus niet raar op als eventuele andere klachten – dan de vermoeidheid – ook verdwijnen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over een gebrek aan energie en acupunctuur

Wilt u meer weten over een gebrek aan energie en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

25 mei 2015

Acupunctuur in Haarlem en omstreken

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Premies zorgverzekeringen 2021 zijn bekend

Premies zorgverzekeringen 2021 zijn bekend

De premies zorgverzekeringen zijn weer allemaal bekend voor het nieuwe jaar 2021 Premies zorgverzekeringen | Kijk goed of je huidige zorgverzekering voldoet aan je wensen. Als je in 2021 acupunctuur behandelingen wil ondergaan is het handig om nu...

Lees meer
Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona crisis Acupunctuur na corona: ben jij uit balans door de Corona crisis? Wil jij ondersteuning hebben om je weer gezonder en vitaler te voelen? Heb je wel eens gedacht aan acupunctuur na Corona? Lees hier wat acupunctuur voor...

Lees meer
Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Afspraken maken bij Yuk Chi Acupunctuur weer mogelijk Zojuist heeft het kabinet aangegeven dat Acupunctuur weer mogelijk is vanaf aankomende maandag 11 mei 2020. Mocht je nog geen afspraak bij ons hebben ingepland, doe dat dan snel want de agenda...

Lees meer
Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur ter ondersteuning in Wuhan Corona patiënten en acupunctuur | Corona patienten in het Leishenshan Hospital in Wuhan (China) kregen acupunctuurbehandelingen voor klachten zoals slapeloosheid en migraine. Deze...

Lees meer