Gebrek aan energie

Gebrek aan energie acupunctuur haarlem

Gebrek aan energie?

Een gebrek aan energie. Moe, moe en nog eens moe. Vaak weet je wel waardoor het komt en probeer je je rust te nemen. Maar soms lijkt het wel onmogelijk om je batterij weer op te laden.

Tegenwoordig hebben we het maar druk: we moeten werken, zorgen voor de kinderen, sporten, het huis schoon houden, een druk sociaal leven hebben, een goede partner zijn en ook nog eens er goed uitzien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen te kampen hebben met een gebrek aan energie.

Klachten

Als je energie level te laag is kan dit allerlei klachten geven. Denk aan spierspanningsproblemen, slapeloosheid, slecht humeur, concentratieproblemen en op langere termijn zelf een burn-out. Het nemen van rust, het verminderen van het aantal prikkels waar je mee te maken hebt en het letten op je voeding kan dan helpen om je energie level weer een boost te geven. Maar soms is dat niet voldoende of lijkt dat maar weinig uit te halen. Dat is een teken dat je wel wat hulp kunt gebruiken.

Gebrek aan energie en acupunctuur

Acupunctuur kan je over je vermoeidheid heen helpen. Het versterkt je energie, haalt spanningen weg (spanningen zijn serieuze energie slurpers) en het zorgt ervoor dat je je minder druk maakt over allerlei zaken. Je hoeft niet opgebrand te zijn voordat je acupunctuur gaat proberen. Preventief kan acupunctuur je ook heel goed helpen en ervoor zorgen dat klachten en problemen tijdig worden aangepakt zodat ze niet uit de hand lopen.

Ook maakt het niet uit of je geestelijk of lichamelijk moe bent. In de Chinese geneeskunde kun je deze dingen niet strikt van elkaar scheiden. Het lichaam beïnvloedt je hoofd en je hoofd beïnvloedt het lichaam. Bij acupunctuur wordt je in zijn geheel behandeld. Kijk dus niet raar op als eventuele andere klachten – dan de vermoeidheid – ook verdwijnen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over een gebrek aan energie en acupunctuur

Wilt u meer weten over een gebrek aan energie en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten