• 13 JAN 15
  • 0
  Vermoeidheid of slapeloosheid

  Vermoeidheid of slapeloosheid

  Acupunctuur bij vermoeidheid of slapeloosheid

  Vermoeidheid en slapeloosheid: iedereen heeft er wel eens mee te maken. Een tekort aan slaap kan diverse negatieve gevolgen hebben: sufheid overdag, gevoel van irritatie, gevoelens van depressie en een toenemend risico op gezondheidsproblemen.

  Helaas bestaan de meeste reguliere behandelingen voor slapeloosheid uit het nemen van medicatie die vervelende bijwerkingen met zich kunnen meebrengen. Acupunctuur is een alternatieve behandelmethode die niet invasief is en weinig bijwerkingen heeft.

  Effectiviteit van acupunctuur

  Een review van de effectiviteit van acupunctuur als een behandelmethode voor het niet kunnen slapen werd verricht door een postdoctorale student van de University of Pittsburg en is gepubliceerd in the Journal of Advanced Nursing in 2003. De onderzoeker analyseerde 11 verschillende experimenten uit de periode van 1975 – 2002. Uit elk experiment bleek dat acupunctuur de symptomen van slapeloosheid wezenlijk verbeterde.

  Uit verder onderzoek blijkt dat acupunctuur niet alleen de lengte van de slaap verbetert, maar ook de kwaliteit ervan.

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over vermoeidheid e/o slapeloosheid en acupunctuur

  Last van vermoeidheid e/o slapeloosheid en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws