Vermoeidheid of slapeloosheid

Vermoeidheid slapeloosheid acupunctuur

Acupunctuur bij vermoeidheid of slapeloosheid

Vermoeidheid en slapeloosheid: iedereen heeft er wel eens mee te maken. Een tekort aan slaap kan diverse negatieve gevolgen hebben: sufheid overdag, gevoel van irritatie, gevoelens van depressie en een toenemend risico op gezondheidsproblemen.

Helaas bestaan de meeste reguliere behandelingen voor slapeloosheid uit het nemen van medicatie die vervelende bijwerkingen met zich kunnen meebrengen. Acupunctuur is een alternatieve behandelmethode die niet invasief is en weinig bijwerkingen heeft.

Effectiviteit van acupunctuur

Een review van de effectiviteit van acupunctuur als een behandelmethode voor het niet kunnen slapen werd verricht door een postdoctorale student van de University of Pittsburg en is gepubliceerd in the Journal of Advanced Nursing in 2003. De onderzoeker analyseerde 11 verschillende experimenten uit de periode van 1975 – 2002. Uit elk experiment bleek dat acupunctuur de symptomen van slapeloosheid wezenlijk verbeterde.

Uit verder onderzoek blijkt dat acupunctuur niet alleen de lengte van de slaap verbetert, maar ook de kwaliteit ervan.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over vermoeidheid of slapeloosheid en acupunctuur

Wilt u meer weten over vermoeidheid of slapeloosheid en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten