Acupunctuur Heemstede
Acupunctuur Heemstede en omstreken

Acupunctuur Heemstede acupuncturist

Acupunctuur Heemstede en omstreken | Professionele acupunctuurpraktijk

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele, moderne en grote acupunctuurpraktijk met drie behandelruimtes. Behalve acupunctuurbehandelingen met naalden biedt Yuk Chi Acupunctuur in Heemstede en omstreken ook een moderne variant van acupunctuur aan, namelijk laseracupunctuur. Bij laseracupunctuur worden geen naalden geprikt in het lichaam maar worden laserdraden geplakt op acupunctuurpunten op het lichaam waarna laserlicht wordt gebruikt om de Qi te beinvloeden. Het effect is hetzelfde als acupunctuur met naalden, echter, bij laseracupunctuur komt er geen naald aan te pas. Deze vorm van acupunctuur is ideaal voor kinderen, voor mensen die naalden eng vinden of voor mensen met huidproblemen. Download hier de brochure.

Acupunctuur Haarlem Yuk Chi

Yuk Chi is Chinees maar geboren en opgegroeid in Amsterdam. Zij spreekt vloeiend Nederlands en heeft de 4-jarige opleiding Acupunctuur gevolgd aan Hwa To University. Tijdens haar opleiding Acupunctuur heeft zij veel praktijkervaring opgedaan op haar stageplaats in Koog aan de Zaan en Beijing/China. Behalve acupuncturist is Yuk Chi ook jurist.

Yuk Chi Acupunctuur Heemstede TV uitzending RTV NH

NH Nieuws is met presentatrice Nicole Terborg bij de (voormalige locatie van de) acupunctuurpraktijk langs geweest voor een interview voor haar programma NH Buurten. Heb jij de TV uitzending gezien? Zie hieronder alsnog de uitzending van 7 minuten en doe zelf een eerste indruk op van ons, onze acupunctuurpraktijk (oude locatie) en uiteraard van Yuk Chi Acupunctuur Heemstede en omstreken.

Afstudeerscriptie over ziekte van Alzheimer

Yuk Chi heeft haar afstudeerscriptie geschreven over het onderwerp: “Dementie, de ziekte van Alzheimer”. De ziekte van Alzheimer krijgt zowel in de reguliere geneeskunde als de Chinese geneeswijze volop aandacht. Beide zijn druk op zoek naar datgene wat hopelijk de oplossing is voor deze ziekte. Yuk Chi beoogt met haar scriptie een bijdrage te leveren aan het vinden van een oplossing voor dit sociaaleconomisch probleem van de 21e eeuw: dementie, de ziekte van Alzheimer. En hoe klein deze bijdrage ook is bezien vanuit het groter geheel, elke stap op zoek naar een oplossing is er weer één.

In deze scriptie zal vanuit het perspectief van de reguliere geneeskunde enerzijds en het perspectief van de Chinese geneeswijze anderzijds worden gekeken naar de meest voorkomende vorm van dementie: de ziekte van Alzheimer. Lees de online scriptie “Dementie, de ziekte van Alzheimer. Vergeten te onthouden…”

Artikel publicatie door Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) is de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten in Nederland. De beroepsvereniging heeft de scriptie van Yuk Chi gelezen en was onder de indruk. Daarom heeft de NVA een artikel hierover gepubliceerd in haar vakblad Huang Ti.
Lees hier het artikel van de beroepsvereniging NVA

Ziekte van alzheimer acupunctuur artikel

Acupunctuur Heemstede en omstreken ervaringen

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi als acupuncturist in Heemstede en omstreken.
Lees hier voor wie acupunctuur bedoeld is en hoe het zit met acupunctuur zorgverzekering.
Heeft u klachten waar u graag van af wilt? Neem dan contact op met Yuk Chi Acupunctuur via telefoon 023 – 888 21 00 of via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB zorgverlenerscode en de behandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Yuk Chi de Jong – Kan is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag gesloten
vrijdag 08.30 – 17.30
zaterdag – zondag gesloten