Acupunctuur zonder naalden

Laseracupunctuur

Acupunctuur zonder naalden

Acupunctuur zonder naalden? Probeer dan laseracupunctuur

Ben jij bang voor naalden of wil jij om andere redenen niet geprikt worden met naalden? Dan kun je bij ons nog steeds acupunctuur ondergaan. Er bestaat namelijk een moderne variant van acupunctuur zonder naalden: Laseracupunctuur.

Laseracupunctuur is acupunctuur zonder naalden maar met behulp van lichttherapie. Laseracupunctuur is volledig naaldloos en volledig pijnloos. In plaats van naalden wordt er gebruik gemaakt van een laserapparaat met elektroden waar laserlicht uit komt. Deze elektroden worden met huidtape vastgeplakt op acupunctuurpunten op het lichaam.

De elektroden worden aangesloten op verschillende delen van je lichaam. De exacte plekken zijn afhankelijk van jouw situatie: waar heb jij last van en wat heb jij nodig om weer in balans te kunnen komen? Dat verschilt dus per persoon en kan ook per behandeling verschillen. De plekken waar de elektroden kunnen worden geplaatst zijn bijvoorbeeld op: de ledematen, buik, hoofd, rug, oren.

Nadat de laserelektroden zijn vastgeplakt wordt de laser aangezet waarna er rood laserlicht uit wordt gestraald. De laser blijft vervolgens gedurende 30 minuten aanstaan. Gedurende deze tijd ligt u ontspannen op een comfortabele behandeltafel. Daarna worden de laserdraden weer verwijderd.

Overigens is de behandeltijd bij kinderen korter. Hoe jonger ze zijn, hoe korter de behandeltijd. Dit heeft te maken met het feit dat de vitale energie van kinderen zeer bewegelijk en sterk is. Overstimulatie ligt bij kinderen al snel op de loer.

Laseracupunctuur is ideaal voor mensen die geen naalden willen of mogen. Dat geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen is laser uiteraard ideaal aangezien kinderen bijna altijd bang zijn voor naalden. Deze vorm van acupunctuur werkt net zo goed als acupunctuur met naalden en biedt een fijn en effectief alternatief voor degenen die geen naalden willen of mogen.

Acupunctuur Haarlem ervaringen

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem. Lees hier voor wie acupunctuur bedoeld is en hoe het zit met acupunctuur zorgverzekering.
Heeft u klachten waar u graag van af wilt?
Neem dan contact op met Yuk Chi Acupunctuur Haarlem via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via het contactformulier.

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Contact