Laseracupunctuur voor gewichtsverlies

Laseracupunctuur Laser Acupunctuur Haarlem

Laseracupuntuur helpt uitstekend bij gewichtsverlies

Laseracupunctuur helpt metabole syndroom patiënten aan gewichtsverlies en aan een slankere heup en taille. Daarnaast vermindert deze naaldloze acupunctuur ook het cholesterol en de insulinespiegels.

Deze resultaten zijn gedocumenteerd in een studie van obese post-menopauzale vrouwen met het metabool syndroom. Laseracupunctuur en de controlegroepen werden willekeurig verdeeld om vertekening te voorkomen. Laseracupunctuur is acupunctuur zonder naalden maar met behulp van lichttherapie. Deze vorm van acupunctuur is naaldloos en volledig pijnloos. Het is dus erg interessant voor kinderen en mensen die bang voor naalden zijn.

Laseracupunctuur en fotobiologie

Laser-acupunctuur is ontstaan ​​uit de studie van fotobiologie, hoe licht van invloed is op levende wezens. Lage niveau lasers, zogenaamde koude lasers, worden gebruikt voor dit soort acupunctuur in de meeste toepassingen. Koude lasers produceren geen hitte en kunnen de huid niet verbranden.

Bron: HealthCMI. Lees hier het hele artikel.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten