• 01 DEC 14
  • 0
  Hoofdpijn en acupunctuur

  Hoofdpijn en acupunctuur

  Hoofdpijn en acupunctuur behandelingen

  Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht en iedereen heeft er wel eens last van. Bij sommige mensen is het echter een regelmatig terugkerend verschijnsel. Dit is erg vervelend, temeer zodra de pijn heftig is en dit het totale functioneren kan belemmeren.

  Pijnstillers helpen soms in meerdere of mindere mate; te veel en langdurig pijnstillers slikken is echter geen wenselijke situatie. In zo’n geval is acupunctuur een goede behandelingsmogelijkheid.

  Spanningshoofdpijn

  Binnen de westerse geneeskunde worden er verschillende soorten pijn onderscheiden, waarvan de spanningshoofdpijn en migraine de bekendste zijn. Spanningshoofdpijn wordt meestal veroorzaakt door spanningen en stress, is meestal gelokaliseerd in het achterhoofd en gaat vaak gepaard met gespannen nekspieren. Migraine is een vasculaire hoofdpijn en wordt apart behandeld.

  Hoofdpijn en acupunctuur

  Acupunctuur kan helpen om de pijn in het hoofd te verminderen door de ontspannende werking en het laten doorstromen van de energie van het hoofd naar het lichaam. Tijdens de behandeling richt men zich niet alleen op de pijn maar ook wat je op dat moment bezig houdt.

  Acupunctuur ervaringen

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over acupunctuur

  Heb je hoofdpijn en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws