Bewuster leven en acupunctuur

Bewuster leven en acupunctuur

Bewuster leven en acupunctuur winnen aan populariteit

Bewuster leven en acupunctuur worden steeds meer belangrijk. Goede voeding, yoga, meditatie, bewust ademhalen en het voorkomen van stress zijn onderwerpen die niet meer zijn weg te slaan uit onze lifestyle en de media. Mensen zijn zich bewuster van hun lichaam en geest en doen er veel aan om gezond te worden of te blijven.

Bewuster leven en acupunctuur steeds meer belangrijk

Ook acupunctuur past bij een bewuster leven. Dit komt doordat acupunctuur zich richt op balans in lichaam en geest en lifestyle daarbij een zeer grote rol speelt. Factoren zoals emoties, stress, voeding, werk, traumatische ervaringen, klimaat en relaties hebben een grote invloed op ons.

Als mens zijnde sta je namelijk niet los van al deze zaken. Hoe jij leeft en hoe jij je voelt, hebben dus een directe relatie met je gezondheid. Door je lifestyle en de wijze waarop je met je emoties omgaat te veranderen, kun je zelf een heleboel doen aan je gezondheid.

Bewuster leven en ziekte voorkomen

Door een gezond en bewuster leven, kun je voorkomen dat je ziek wordt. Acupunctuur wordt al jaren toegepast. Niet alleen om bestaande problemen aan te pakken, maar ook om het ontstaan van klachten ofwel het ziek worden, te voorkomen.

Een ziekte ontstaat niet van de ene op de andere dag. Het beslaat vaak een periode van maanden/jaren voordat iemand echt ziek wordt. Vergelijk het maar met een auto die geen onderhoudsbeurten krijgt. In het begin rijdt de auto nog prima, ondanks het gebrek aan onderhoud. Maar na een aantal jaren beginnen de problemen toch echt op te stapelen, waardoor het rijden op een gegeven moment problematisch wordt.

Ditzelfde geldt in feite ook voor het menselijk lichaam. Waar je in het begin nergens last van had of slechts minimaal, kun je na verloop van tijd merken dat je meer en meer uit balans raakt en dat de klachten gaan verergeren of uitbreiden.

Met behulp van acupunctuur kun je het behoudt van je gezondheid stimuleren. Dit wil niet zeggen dat acupunctuur een wondermiddel is en dat je nooit meer ziek wordt als je acupunctuur ondergaat. Wat het wel wil zeggen is dat acupunctuur je kan helpen om het ziek worden in bepaalde gevallen te voorkomen, het ziek worden te vertragen of de ernst ervan te beperken. Ook kan acupunctuur je bewustzijn omtrent je gezondheid doen verhogen.

Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk. Sta stil bij een bewuster leven en acupunctuur kan je daarbij een handje helpen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over bewuster leven en acupunctuur

Wilt u meer weten over bewuster leven en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten