Stoppen met roken en acupunctuur

stoppen met roken en acupunctuur Haarlem

Stoppen met roken en acupunctuur behandelingen

Wil jij stoppen met roken, doe nu dan (weer) een stop poging met acupunctuur! Want oktober komt er alweer aan, de maand waarin de landelijke actie Stoptober wordt gehouden.

Als roker word het je tegenwoordig alsmaar moeilijker gemaakt: de sigaretten worden telkens duurder, er staan enge plaatjes op de pakjes sigaretten. Overal geldt een rookverbod en de weinige rookruimtes die er zijn, zijn klein en vies. Dit staat allemaal nog los van het feit dat roken heel slecht is voor je gezondheid. Dat weten we inmiddels allemáál.

Velen hebben al een of meerdere stop pogingen gedaan, maar velen zijn weer net zo hard teruggevallen en nadien weer begonnen met roken. Lees hier de ultieme hulpmiddelen bij het stoppen met roken.

Een verslaving zal niet zomaar verdwijnen en het doorbreken van een verslaving vraagt dan ook veel doorzettingsvermogen. Ben je al eerder gestopt en toch weer begonnen? Geeft niet: want elke dag is een nieuwe kans. Doe nu dus weer je best om afscheid te nemen van de sigaretten.

Stoptober is een actie waarbij het de bedoeling is om vanaf 1 oktober gedurende 28 dagen niet te roken. Die 28 dagen zijn nodig om de voordelen van het niet-roken aan den lijve te ondervinden. Er is een speciale app die je motiverende berichten stuurt, en via social media kun je contact houden met andere stoppers.

Stoppen met roken en acupunctuur

Om je stoppoging bij te staan is acupunctuur zeker het overwegen waard. Voor verslavingsproblematiek is er een protocol waarbij acupunctuur punten in de oren zullen worden geprikt, het zgn. NADA protocol. Dat is een methode die uitermate effectief is bij verschillende soorten verslavingen waaronder dus een rookverslaving. Na afloop worden er op die oorpunten plakkertjes geplakt, deze blijven op je oren zitten. De plakkers ondersteunen je stop poging tussen de acupunctuurbehandelingen door.

Daarnaast worden tijdens de behandeling ook acupunctuurnaalden op specifieke punten op het lichaam geprikt, die je helpen bij de afkickverschijnselen en het ontgiften. Tot slot zijn er Chinese kruiden die je helpen te kalmeren.

Doe nu dus wat aan je rookverslaving en ga ervoor! Geen probleem als je bang bent voor naalden, wij doen namelijk ook aan (pijnloze en naaldloze) laseracupunctuur.

Bekijk ook een aantal video’s met uitleg over acupunctuur.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over stoppen met roken en acupunctuur

Wilt u meer weten over stoppen met roken en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten