• 19 SEP 17
  • 0
  Stoppen met roken en acupunctuur

  Stoppen met roken en acupunctuur

  Stoppen met roken en acupunctuur behandelingen

  Oktober komt er alweer aan, de maand waarin de landelijke actie Stoptober wordt gehouden. Wil jij stoppen met roken, doe nu dan (weer) een stop poging met acupunctuur!

  Als roker word het je tegenwoordig alsmaar moeilijker gemaakt: de sigaretten worden telkens duurder, er staan enge plaatjes op de pakjes sigaretten. Overal geldt een rookverbod en de weinige rookruimtes die er zijn, zijn klein en vies.

  Dit staat allemaal nog los van het feit dat roken heel slecht is voor je gezondheid. Dat weten we inmiddels allemáál.

  Velen hebben al een of meerdere stop pogingen gedaan, maar velen zijn weer net zo hard teruggevallen en nadien weer begonnen met roken.

  Een verslaving zal niet zomaar verdwijnen en het doorbreken van een verslaving vraagt dan ook veel doorzettingsvermogen. Ben je al eerder gestopt en toch weer begonnen? Geeft niet: want elke dag is een nieuwe kans. Doe nu dus weer je best om afscheid te nemen van de sigaretten.

  Stoptober is een actie waarbij het de bedoeling is om vanaf 1 oktober gedurende 28 dagen niet te roken. Die 28 dagen zijn nodig om de voordelen van het niet-roken aan den lijve te ondervinden. Er is een speciale app die je motiverende berichten stuurt, en via social media kun je contact houden met andere stoppers.

  Stoppen met roken en acupunctuur

  Om je stoppoging bij te staan is acupunctuur zeker het overwegen waard. Voor verslavingsproblematiek is er een protocol waarbij acupunctuur punten in de oren zullen worden geprikt, het zgn. NADA protocol. Dat is een methode die uitermate effectief is bij verschillende soorten verslavingen waaronder dus een rookverslaving. Na afloop worden er op die oorpunten plakkertjes geplakt, deze blijven op je oren zitten. De plakkers ondersteunen je stop poging tussen de acupunctuurbehandelingen door.

  Daarnaast worden tijdens de behandeling ook punten op het lichaam geprikt, die je helpen bij de afkickverschijnselen en het ontgiften. Tot slot zijn er Chinese kruiden die je helpen te kalmeren.

  Doe nu dus wat aan je rookverslaving en ga ervoor! Geen probleem als je bang bent voor naalden, wij doen namelijk ook aan (pijnloze en naaldloze) laseracupunctuur.

  Bekijk ook een aantal video’s met uitleg over acupunctuur.

  Lees ook de volgende artikelen:
  – De ultieme hulpmiddelen bij het stoppen met roken
  – Stoppen met roken met acupunctuur
  – Stoppen met roken en acupunctuur: Stoptober in october

  Ervaringen met stoppen met roken en acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over stoppen met roken en acupunctuur

  Wilt u stoppen met roken en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Laatste nieuws