Acupunctuur bij angsten en paniekaanvallen

Paniekaanvallen angsten en acupunctuur

Paniekaanvallen, angsten en acupunctuur

Angsten en paniekaanvallen zijn een natuurlijke emotie waar iedereen in het leven weleens mee te maken krijgt. Normaal gesproken verdwijnt de angst vanzelf als het gevaar voorbij is. Wanneer de angst lang aanhoudt of opkomt in ongevaarlijke situaties kan je spreken van een angststoornis. Het kan zijn dat je lichaam het signaal blijft afgeven dat er een gevaarlijke situatie is, waardoor je je angstig voelt wanneer het niet nodig is. Maar hoe herken je een angstaanval? En wat kan acupunctuur betekenen bij angsten? Dit artikel gaat over paniekaanvallen, angsten en acupunctuur.

Symptomen

Symptomen tijdens angsten en paniekaanvallen kunnen zijn benauwdheid, hyperventilatie, hartkloppingen, misselijkheid of duizeligheid, gevoel van verlamming of in het ergste geval depersonalisatie (het gevoel het contact met jezelf kwijt te raken). De angst kan zo sterk worden dat het omslaat in paniekaanvallen. Bij paniekaanvallen kan je het gevoel hebben alle controle te verliezen of bang zijn om dood te gaan.

Angsten kunnen je belemmeren in je dagelijks leven. Je durft bijvoorbeeld niet meer de straat op of gaat sociale contacten uit de weg. Je kan dan spreken van een angststoornis.

Wat kan acupunctuur doen bij angststoornissen en paniekaanvallen?

Acupunctuur kan je helpen angstige gevoelens te verminderen. Door het zetten van kleine naaldjes vermindert acupunctuur de lichamelijke reactie op een angstige situatie. Na een aantal behandeling met acupunctuur ervaar je meer rust en krijg je meer weer vertrouwen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur bij angsten en paniekaanvallen

Wilt u meer weten over acupunctuur bij angsten en paniekaanvallen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten