Examenvrees en acupunctuur

Examenvrees Acupunctuur

Examenvrees en acupunctuur kan daarbij helpen

Examenvrees en acupunctuur | Ben jij bang dat je zakt voor je examen of toets? Of heb jij een zoon of dochter die daar last van heeft? Overweeg dan acupunctuur om dit probleem aan te pakken.

Faalangst

Niemand is dol op examens. Maar een beetje gezonde spanning hoort erbij en werkt zelfs prestatieverhogend. Er zijn echter mensen die enorm veel spanning ondervinden als gevolg van een of meerdere examen(s) en last hebben van faalangst.

Examenvrees is een extreme angst om een examen te maken uit angst voor een onvoldoende. Behalve dat hierdoor verschillende lichamelijke klachten kunnen ontstaan, kan het ook daadwerkelijk ervoor zorgen dat een examen minder goed wordt gemaakt met slechtere examenresultaten als gevolg.

Bij examenvrees kunnen veel verschillende klachten voordoen, zoals paniekaanvallen, constante onrust en spanning, buikpijn of misselijkheid, slechte concentratie, emotionele uitbarstingen (zoals plotseling huilen of boos worden), trillen, slaapproblemen, zweten en droge mond, etc.

Gebrek aan zelfvertrouwen

Een gebrek aan zelfvertrouwen of het vergroten van het probleem door constant te piekeren over het examen en de angst ervoor, zijn vaak de oorzaak van examenvrees. Examenvrees komt vaker voor dan je denkt: zeker 10% van de studenten heeft er in meer of mindere mate last van.

Acupunctuur geeft rust in het lichaam en hoofd

Ben jij het zat om examenvrees te hebben? Probeer dan acupunctuur om een keer rustig door je examenperiode heen te komen. Acupunctuur geeft rust in het lichaam en hoofd. Het heeft een zeer kalmerende werking waardoor je minder piekert, minder angstig bent en met een geruster gevoel de examens ingaat. Ook kan het reeds opgedoken symptomen van examenangst zoals buikpijn en slaap- en concentratieproblemen bestrijden. Dit allemaal zonder dat het ten koste gaat van je concentratie en geheugen.

Begin op tijd met acupunctuur zodat je je lichaam en geest ‘voorbereidt’ op de stressvolle examenperiode. Voorkomen is namelijk nog beter dan het bestrijden ervan.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over examenvrees en acupunctuur

Wilt u meer weten over examenvrees en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten