stoppen met roken met acupunctuur

Stoppen met roken met acupunctuur werkt

Per jaar lukt het ruim 100.000 mensen om daadwerkelijk te stoppen met roken. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen met roken heeft last van ontwenningsverschijnselen. Om deze ontwenningsverschijnselen het hoofd te bieden, is het stoppen met roken met acupunctuur een uitstekende optie.

In Nederland zijn er meerdere initiatieven om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Het project Stoptober is een geweldig initiatief van KWF KankerbestrijdingLongfondsHartstichtingministerie van VWShet Trimbos-instituutGGD-GHOR en de alliantie Nederland Rookvrij. Gezamenlijk hebben deze organisaties Stoptober opgezet om op grote schaal mensen zo ver te krijgen om de maand oktober te gebruiken om 28 dagen niet te roken.

De kans dat je definitief stopt met roken is vijf keer zo groot als je het 28 dagen volhoudt om niet te roken, dan wanneer je het niet redt om 28 dagen rookvrij te zijn.

Ontwenningsverschijnselen stoppen met roken

Stoppen met roken is een lastige opgaaf. Je raakt een stukje houvast kwijt en krijgt te maken met ontwenningsverschijnselen. Prikkelbaarheid, gevoelens van irritatie, traagheid, vreetbuien, slaapproblemen zijn zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je stopt met roken.

Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Dit komt door de lichamelijke verslaving aan nicotine en daarnaast de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen maken het erg zwaar om vol te houden.

Afkickverschijnselen stoppen met roken met acupunctuur

Zoek je ondersteuning bij het stoppen met roken? Probeer dan acupunctuur. Let wel: stoppen met roken met acupunctuur is geen wondermiddel en als ex-roker zal je nog steeds keihard je best moeten doen om geen sigaret op te steken. Maar acupunctuur kan je wel helpen om de scherpe randjes van de afkickverschijnselen te doen verdwijnen. Je zal merken dat je door de acupunctuur net wat beter in je vel zit en minder last hebt van de ontwenningsverschijnselen. Daarnaast kan acupunctuur helpen om de energie van je Longen te doen versterken, om je lichaam te laten ontgiften en om je lichaam in een nieuw rookvrij evenwicht te brengen. Stoppen met roken met acupunctuur zijn een goede combinatie.

Ervaringen met stoppen met roken met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

Contact opnemen over stoppen met roken met acupunctuur

Wilt u stoppen met roken met acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email.