Stoppen met roken met acupunctuur

Hulpmiddelen bij het stoppen met roken Acupunctuur

Stoppen met roken met acupunctuur werkt

Per jaar lukt het ruim 100.000 mensen om daadwerkelijk te stoppen met roken. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen met roken heeft last van ontwenningsverschijnselen. Om deze ontwenningsverschijnselen het hoofd te bieden, is het stoppen met roken met acupunctuur een uitstekende optie.

In Nederland zijn er meerdere initiatieven om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Het project Stoptober is een geweldig initiatief van KWF KankerbestrijdingLongfondsHartstichtingministerie van VWShet Trimbos-instituutGGD-GHOR en de alliantie Nederland Rookvrij. Gezamenlijk hebben deze organisaties Stoptober opgezet om op grote schaal mensen zo ver te krijgen om de maand oktober te gebruiken om 28 dagen niet te roken.

De kans dat je definitief stopt met roken is vijf keer zo groot als je het 28 dagen volhoudt om niet te roken, dan wanneer je het niet redt om 28 dagen rookvrij te zijn.

Ontwenningsverschijnselen stoppen met roken

Stoppen met roken is een lastige opgaaf. Je raakt een stukje houvast kwijt en krijgt te maken met ontwenningsverschijnselen. Prikkelbaarheid, gevoelens van irritatie, traagheid, vreetbuien, slaapproblemen zijn zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je stopt met roken.

Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Dit komt door de lichamelijke verslaving aan nicotine en daarnaast de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen maken het erg zwaar om vol te houden.

Afkickverschijnselen stoppen met roken met acupunctuur

Zoek je ondersteuning bij het stoppen met roken? Probeer dan acupunctuur. Let wel: stoppen met roken met acupunctuur is geen wondermiddel en als ex-roker zal je nog steeds keihard je best moeten doen om geen sigaret op te steken. Maar acupunctuur kan je wel helpen om de scherpe randjes van de afkickverschijnselen te doen verdwijnen. Je zal merken dat je door de acupunctuur net wat beter in je vel zit en minder last hebt van de ontwenningsverschijnselen. Daarnaast kan acupunctuur helpen om de energie van je Longen te doen versterken, om je lichaam te laten ontgiften en om je lichaam in een nieuw rookvrij evenwicht te brengen. Stoppen met roken met acupunctuur zijn een goede combinatie.

Meest gelezen acupunctuur artikelen

Acupunctuur zorgverzekering
Stress en acupunctuur
Stoppen met roken met acupunctuur
Oorsuizen en acupunctuur
Vruchtbaarheid en acupunctuur
Acupunctuur en migraine
Acupunctuur en hoofdpijn
Acupunctuur en hielspoor
Acupunctuur en Ziekte van Alzheimer
Acupunctuur Haarlem

Ervaringen met acupunctuur met stoppen met roken

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur en stoppen met roken

Wilt u meer weten over acupunctuur en stoppen met roken? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email.

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten