Veronica-dj probeert acupunctuur tijdens Stoptober

Stoptober stoppen met roken acupunctuur

Stoptober: stoppen met roken en acupunctuur

Mocht het u ontgaan zijn; deze maand heet niet oktober maar Stoptober. Tijdens de maand oktober worden rokers uitgedaagd 28 dagen niet te roken. Zij laten zich daarbij ondersteunen door bekende en onbekende Nederlanders, via nationale en sociale media.

Radio Veronica doet mee en presentator Rick van Velthuysen haalde vandaag NVA-acupuncturist Jan Willem Houtsma naar de studio. Hij werd uitgenodigd om nieuwslezer en co-presentator Alex Oosterveen en diens Stoptober-maatje Brian te behandelen. Ze werden allebei namelijk nogal chagrijnig en onrustig van het sigaretloze bestaan. Behalve dat het er heel gezellig aan toe ging, gebeurden er ook bijzondere dingen. De woorden ‘zen’ en ‘rustig’ vallen opvallend vaak.

Stoptober Nederland is een initiatief van het ministerie van Volkgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), het Trimbos Instituut, KWF Kankerbestrijding, Alliantie Nederland Rookvrij, de Hartstichting, GGD Nederland en het Longfonds. Doe jij ook mee met Stoptober?

Hier kunt u het fragment beluisteren.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten