• 05 DEC 14
  • 0
  Goede voornemens: stoppen met roken?

  Goede voornemens: stoppen met roken?

  Stoppen met roken staat in de top 3 van goede voornemens

  Per jaar lukt het ruim 100.000 mensen om daadwerkelijk te stoppen. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen met roken heeft last van ontwenningsverschijnselen. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Dit komt door de lichamelijke verslaving aan nicotine en daarnaast de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen maken het erg zwaar om vol te houden.

  De ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat, naarmate de tijd verstrekt, steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eetaanvallen, etc. Uiteindelijk zal het lichaam aan de nieuwe situatie (moeten) wennen, maar dat duurt een tijdje. Acupunctuur is bij uitstek geschikt is om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen. Hierdoor wordt deze gewenningsperiode een stuk gemakkelijker.

  Daarnaast is een goed inzicht in uw verslaving net zo belangrijk. Het juiste inzicht in het rookgedrag, maakt het een stuk eenvoudiger om te stoppen en het verhoogt de kans van slagen.

  Lees ook:
  – Top tien goede voornemens
  – Goede voornemens: afvallen!
  – Blue Monday – meest deprimerende dag van het jaar

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over stoppen met roken en acupunctuur

  Heeft u moeite met het stoppen met roken en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws