Premies zorgverzekeringen 2021 zijn bekend

Premies zorgverzekeringen 2021

De premies zorgverzekeringen zijn weer allemaal bekend voor het nieuwe jaar 2021

Premies zorgverzekeringen | Kijk goed of je huidige zorgverzekering voldoet aan je wensen. Als je in 2021 acupunctuur behandelingen wil ondergaan is het handig om nu na te gaan of jouw zorgverzekeraar dit in 2021 vergoedt. Zo niet dan kun je overwegen om van zorgverzekeraar te veranderen. Voorkom hiermee lelijke verrassingen en bespaar jezelf een boel geld.

Vergeet ook niet dat zorgverzekeraars de dekking van hun aanvullende zorgverzekeringen elk jaar mogen veranderen. Ook al zit je dus al jaren bij dezelfde zorgverzekeraar en ga je altijd naar dezelfde acupuncturist, check in je nieuwe polisvoorwaarden of de zorgverzekeraar iets heeft veranderd waardoor je bijvoorbeeld minder vergoedt krijgt.

Acupunctuur valt niet onder de basisverzekering en valt ook niet onder het eigen risico. Ook heb je geen doorverwijzing nodig van je huisarts.
Acupunctuur valt onder de meeste aanvullende zorgverzekeringen onder de categorie: “Alternatieve geneeswijzen”.

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Deze beroepsvereniging wordt erkend door vele zorgverzekeraars. Zie hier een overzicht van de zorgverzekeringen die de NVA erkennen, dat is namelijk een belangrijke voorwaarde voor vergoeding van de behandelingen door zorgverzekeraars.

De uiterste datum voor het opzeggen van je zorgverzekering is 31 december 2020.
De uiterste datum voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering is 31 januari 2021, mits je de oude uiterlijk 31 december hebt stopgezet. Je zorgverzekering gaat dan per 1 januari 2021 met terugwerkende kracht in.

Lees ook:

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten