• 14 MRT 17
  • 0
  Lentekriebels in je neus: help, hooikoorts!

  Lentekriebels in je neus: help, hooikoorts!

  Last van hooikoorts? Al eens gedacht aan acupunctuur en Chinese kruiden?

  Het hooikoorts seizoen zit er aan te komen. Heb jij hier ook elk jaar last van: brandende of tranende ogen, verstopte of snotterende neus, jeuk, kriebel in je keel, benauwdheid, niezen?

  De lente is voor veel mensen een leuke periode: de zon schijnt meer, de planten en bloemen gaan weer bloeien, de vogeltjes fluiten en na een lange winter is het weer tijd om lekker erop uit te gaan.

  De lentekriebels komen er dus weer aan! Maar deze kriebels wil je liever niet in je keel, neus en ogen hebben.

  Hooikoorts is een irritant probleem. Het hooikoortseizoen begint in februari/maart en eindigt rond augustus/september. Telkens meer mensen hebben er last van tegenwoordig. Er bestaan verschillende neussprays en medicijnen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Maar lang niet iedereen is ermee geholpen.

  Acupunctuur en Chinese kruiden

  Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat acupunctuur en Chinese kruiden goed kunnen helpen bij hooikoortspatienten.

  Als je nu al last hebt van hooikoorts kan acupunctuur je verlichting geven bij de symptomen die je ervaart. In combinatie met Chinese kruiden zijn de effecten snel en goed merkbaar. Maar nog beter is om preventief – dus voordat je last hebt van hooikoortssymptomen – met acupunctuur te beginnen zodat je afweersysteem in balans kan worden gebracht. Bij hooikoorts is je afweer namelijk uit evenwicht.

  Wist je trouwens dat veel mensen met hooikoorts ook allergisch reageren op bepaalde vruchten? Bij de Chinezen is dit al lang bekend. Het gaat om vruchten zoals: appel, perzik, avocado, bananen, kiwi, tomaten, meloen en peren.
  Heb je hooikoorts? Let dan dus ook goed op je voeding. Want wie weet eet jij dagelijks producten die de hooikoorts doen verergeren.

  Nu is een perfect moment om met acupunctuur te starten. Loop er dus niet lang mee rond maar probeer dit jaar op een andere manier je hooikoorts te bestrijden door middel van acupunctuur.

  Lees ook de artikelen:
  Hooikoortssymptomen?
  – Hooikoortssymptomen goed te behandelen met acupunctuurbehandelingen
  – Hooikoortsprobleem is te behandelen

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over hooikoorts en acupunctuur

  Last van hooikoorts en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Laatste nieuws