Nieuwe medewerker / pijn specialist bij Yuk Chi Acupunctuur

Acupunctuur pijn specialist

Dit bericht is oud. Deze medewerker is hier niet meer werkzaam.

Nieuwe acupunctuur pijn specialist

Yuk Chi Acupunctuur heeft een nieuwe medewerker erbij. Zijn naam is Aron en hij is acupuncturist en pijn specialist. Hij heeft als acupuncturist ervaring met verschillende klachten, maar vooral in pijnklachten is hij heel bedreven. Aron is 35 jaar, half Nederlands / half Indonesisch en zijn vader was ook acupuncturist.

Hij is door een strenge sollicitatieprocedure heen gekomen en voldoet aan alle hoge eisen die Yuk Chi acupunctuur ook aan zichzelf stelt. De acupunctuur behandelingen van Aron worden ook vergoed door vele zorgverzekeraars. Hij is aangesloten bij de VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten) en de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg; overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen certificeert en registreert).

Aron is aanwezig op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten