Na de vakantie weer naar het werk of school: bereid je voor

School werk en acupunctuur

Na je vakantie weer naar school of werk en acupunctuur

Na de zomervakantie begint school of werk weer. Sommigen hebben tegen die tijd super veel zin om iedereen weer te zien en aan de slag te gaan. Maar daarentegen zijn er ook mensen die er juist erg tegenop kijken.

Hoe zorg je ervoor dat je deze omschakeling soepel doorkomt? Hieronder een aantal tips:

  1. Probeer het vakantiegevoel vast te houden. Ging je lekker wandelen tijdens je vakantie? Wandel dan ook even als je thuiskomt van school of werk. Of geniet nog lekker van dat wijntje of exotische hapje wat je tijdens je vakantie graag nam.
  2. Bereid je voor op de start van school of werk door je er langzaam op voor te bereiden: ga gezellig shoppen met vriendinnen voor nieuwe schoolspullen of maak een lijstje met goede voornemens voor je werk (bijvoorbeeld minder overwerken, in de pauze echt dat rondje buiten gaan lopen etc.)
  3. Zorg dat je een paar dagen voor de start van school of werk begint met het aanpassen van je ritme: elke dag iets eerder naar bed en iets eerder opstaan. Je sportroutine weer langzaam gaan oppakken en regelmatiger gaan eten
  4. Zorg dat je klusjes af hebt en je huis op orde is. Dan kun je je de eerste week rustig focussen op je school of werk.
  5. Plan weer een nieuwe vakantie of uitje in zodat je ergens naar kunt uitkijken.

School, werk en acupunctuur

Maak jij je druk over het nieuwe schooljaar of over je baan omdat je bang bent dat je het niet goed doet? Acupunctuur kan je dan wellicht helpen. Het kan je namelijk ondersteunen bij het loslaten van spanning, het verbeteren van geheugen en concentratie en het verminderen van angst. Ook de overgang naar het nieuwe ritme zal er makkelijker door verlopen. Een rustige zomerperiode is een perfect moment om jezelf weer in balans te brengen. Wacht dus niet langer en kijk of acupunctuur wat voor jou is.

Sluit met bovenstaande tips je vakantie over een paar weken mooi af en ga met een lekker gevoel de nazomer in!

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over school, werk en acupunctuur

Wilt u meer weten over school, werk en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten