Haarlem Bevrijdingspop

Haarlem Bevrijdingspop

Haarlem Bevrijdingspop is grondlegger van alle Bevrijdingsfestivals

In 1980 werd Bevrijdingspop Haarlem voor het eerst georganiseerd. De organisator ervan vond dat de tot dan toe gebruikelijke Bevrijdingsdagvieringen vooral waren gericht op ouderen en kleine kinderen. Daarom kwam hij met het initiatief om een Bevrijdingspop te organiseren voor jongeren. Hiermee werd Bevrijdingspop de grondlegger voor alle Bevrijdingsfestivals in Nederland. Door het hele land worden op 5 mei in totaal 14 Bevrijdingsfestivals georganiseerd.

Bevrijdingspop Haarlem is het oudste en grootste gratis bevrijdingsfestival van Nederland. Elk jaar in Haarlem vindt dit festival plaats, waar je goede muziek, een multiculturele markt en een groot feest aantreft. Elk jaar wordt er een thema gekozen dat wordt uitgewerkt in alle aspecten van het festival. Met dit thema wordt op een bijzondere wijze aandacht gevraagd voor de vrijheid waarin wij Nederlanders tegenwoordig leven en worden jongeren bewust gemaakt van hun verantwoordelijkheid om deze vrijheid te koesteren en te behouden. Vrijheid is namelijk nooit vanzelfsprekend.

Bevrijdingspop Haarlem is leuk

Bevrijdingspop Haarlem is voor iedereen leuk. Of je nu alleen gaat en nieuwe mensen wil ontmoeten, met je vrienden samen ernaar toe gaat om onder het genot van ene lekker biertje te genieten van goede muziek of dat je met je gezin gaat en de leuke kinderactiviteiten opzoekt. Het maakt niet uit, er is voor ieder wat wils.

Bevrijdingspop begint om 12:00 uur, dan gaan de poorten open: tassen worden gecontroleerd en de entree is dus geheel gratis. Het feest eindigt om ongeveer 23:00 uur. Het vindt plaats in Haarlem op de Haarlemse Hout. Haarlem is the place to be ieder jaar op 5 mei!

Wil je een keer wat heel anders proberen in Haarlem? Boek dan een behandeling bij Yuk Chi Acupunctuur in Haarlem. Dat is een moderne en professionele acupunctuurpraktijk. Daar krijgt je gezondheid alle aandacht en kun je uiteenlopende klachten (lichamelijk en/of emotioneel) laten aanpakken.

Lees ook:

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten