Haarlem acupunctuur

Acupunctuur Haarlem praktijk

Haarlem acupunctuur praktijk, professioneel en modern

Onze moderne en grote acupunctuurpraktijk heeft drie behandelruimtes voor diverse behandelingen. Naast traditionele acupunctuurbehandelingen met naalden biedt onze Haarlem acupunctuur praktijk ook een moderne variant aan, namelijk laseracupunctuur.

Traditionele Acupunctuur

Bent u op zoek naar een traditionele Acupunctuurpraktijk of acupunctuur behandeling in Haarlem? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Yuk Chi Acupunctuur. De traditionele acupunctuur naalden zijn heel dun, zo dun dat je ze met een vinger helemaal kunt ombuigen. De naalden zijn niet hol want er hoeft geen vloeistof zoals bloed of vaccinatiemiddel erdoor heen. De naalden zijn dan ook vele malen dunner dan de naalden die worden gebruikt bij de dokter. Vergeleken met een niet-holle naald zoals een naald waarmee je kleding naait, is een acupunctuur naald maar liefst 4x dunner.

Het insteken van een acupunctuur naald in de huid geeft een klein prikje, meer niet. Sommige plekken zijn wat gevoeliger en op sommige plekken voel je de naald amper erin gaan.

Laser acupunctuur

Bij laseracupunctuur worden geen naalden geprikt in het lichaam maar worden laserdraden geplakt op acupunctuurpunten op het lichaam waarna laserlicht wordt gebruikt om de vitale lichaamsenergie te beinvloeden.

Het effect is hetzelfde als acupunctuur met naalden, echter, bij laseracupunctuur komt er geen naald aan te pas. Deze vorm van acupunctuur is ideaal voor kinderen, voor mensen die naalden eng vinden of voor mensen met huidproblemen.

Locatie Haarlem

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is jaren lang in Haarlem gevestigd geweest. Sinds twee jaar zijn er met onze professionele praktijk verhuisd naar de rand van Haarlem, Santpoort Noord. Hiermee ligt de nieuwe locatie vlak bij het Centrum van Haarlem. De nieuwe locatie is ruimer, heeft meer behandel ruimtes en ligt in een groen en bosrijke omgeving. Veel van onze trouwe cliënten zijn blij met de nieuwe omgeving die nu bij Yuk Chi Acupunctuur hoort.

Acupunctuur Haarlem

De acupunctuurpraktijk

Receptie acupunctuurpraktijk Haarlem

Receptie acupunctuurpraktijk

Acupunctuur Haarlem behandelkamer 1

3 behandelkamers

Acupunctuur Haarlem behandelkamer 2

Spreekkamer

Haarlem acupunctuur behandelingen

Wilt u een behandeling voor acupunctuur inplannen in Haarlem? Dan bent u bij Yuk Chi Acupunctuur aan het juiste adres. Bekijk gerust even de ervaringen en boek vrijblijvend een afspraak.

Veel gestelde vragen over Haarlem en acupunctuur

Hieronder hebben we vast een aantal vragen beantwoord. Heeft u meer vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is Acupunctuur?

Acupunctuur is een traditionele behandelmethode uit de Chinese geneeskunde waarmee klachten en ziektes kunnen worden behandeld. Acupunctuur is 3000 jaar geleden in China ontstaan en is een veilig en effectief medisch systeem. Acupunctuur bieden wij aan op twee verschillende manieren. Op de traditionele manier, met naalden. En met Laser acupunctuur, gebaseerd op licht stroming.

Wordt acupunctuur vergoed?

Ja, meestal wel. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar.
Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB zorgverlenerscode en de behandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Doet acupunctuur pijn?

Het insteken van een acupunctuur naald in de huid geeft een klein prikje, meer niet. Sommige plekken zijn wat gevoeliger en op sommige plekken voel je de naald amper. Op een pijnschaal van 1 tot 10, waarbij 1 helemaal geen pijn en 10 extreem veel pijn is, wordt het vaak aangegeven als 1, geen pijn.

Voor wie is acupunctuur bedoeld?

Een acupuncturist kan je helpen bij zeer uiteenlopende klachten. Denk aan bijvoorbeeld pijnklachtenspijsverteringsproblemen (w.o. Crohn)slapeloosheidvermoeidheidsklachtenspanningsklachtenzwanger wordenhooikoorts/allergiedepressieangstaanvallen, kortademigheid en huidproblemen.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten