Haarlem winkelstad van Nederland

Haarlem winkelstad

Haarlem winkelstad met ruim 70 verschillende soorten winkels

Winkelen in Haarlem winkelstad is erg gezellig. Al een aantal jaren op een rij is Haarlem dé winkelstad van Nederland. Met maar liefst 70 soorten winkels is het winkelaanbod van Haarlem ook het meest gevarieerd.

Het centrum van Haarlem is niet alleen mooi, monumentaal en ontzettend gezellig. Het heeft ook nog eens vele leuke kleine straatjes waar winkelen echt een must. Niet alleen zijn de grotere winkelketens zoals Mango, H&M, Zara hier vertegenwoordigd, er zijn ook veel schattige en originele boetiekjes en speciaalzaken in uiteenlopende gebieden. Het aanbod van die kleine zaakjes loopt uiteen van linnen, tot exclusieve kleding van mode-ontwerpers, zelfgemaakte producten en nog veel meer.

Winkelen in Haarlem

In Haarlem zijn de winkels elke dag geopend, ook op zondag. Ben je moe van het winkelen? Ga dan even lekker koffie of een sapje drinken of een broodje en gebakje eten in een van de vele lunchrooms of restaurantjes die Haarlem rijk is. Ook zijn er diverse plekken waar je heerlijk kunt genieten van een high tea.

Elk jaar in juni vindt in Haarlem de Haarlem Shopping Night plaats. Het is dan mogelijk om tot middernacht te winkelen tegen mooie kortingen en onder het genot van straatmuziek, modeshows, workshops en lekkere hapjes en drankjes. Door een rode loper worden alle winkels met elkaar verbonden en het mooiste is nog: hoe later het wordt, hoe meer korting je krijgt! Elke zaterdag en maandag is er een markt op de Grote Markt in Haarlem Centrum.

Behalve winkelen biedt Haarlem nog veel andere evenementen aan, denk aan Haarlem Jazz, Haarlem Culinair en Haarlem Bevrijdingspop. Houdt Haarlem dus goed in de gaten, want er valt daar een heleboel leuks te doen!

Wil je een keer wat heel anders proberen in Haarlem? Boek dan een behandeling bij Yuk Chi Acupunctuur in Haarlem. Dat is een moderne en professionele acupunctuurpraktijk. Daar krijgt je gezondheid alle aandacht en kun je uiteenlopende klachten (lichamelijk en/of emotioneel) laten aanpakken.

Lees ook:
– Haarlem bezienswaardigheden

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten