Yuk Chi Acupunctuur protocol coronavirus / COVID-19 → BELANGRIJK!

Yuk Chi Acupunctuur protocol Coronavirus COVID-19

Yuk Chi Acupunctuur protocol coronavirus / COVID-19

Wij hebben een acupunctuur protocol coronavirus / COVID-19. Heeft u binnenkort een afspraak bij ons? Dan willen wij u vragen ter voorbereiding op onze afspraak onderstaande acupunctuur protocol goed door te nemen.

Lees dit acupunctuur protocol coronavirus voorafgaand aan iedere afspraak opnieuw door want er kunnen tussentijdse veranderingen worden doorgevoerd. Om besmetting binnen onze praktijk zoveel mogelijk te beperken hanteren wij de volgende regels:

1. Wij kunnen u NIET behandelen als er sprake is van een van de volgende situaties:

  • U heeft één of meerdere van de volgende – ook milde! – symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)
  • U heeft de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad
  • U heeft huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten
  • Er is bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID-19 vastgesteld
  • U bent de afgelopen 14 dagen in een land met code oranje of rood (m.b.t. COVID-19) geweest

Kom dan NIET naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op. De afspraak kan te allen tijde kosteloos worden verzet. Wij nemen het zekere voor het onzekere: bij twijfel wordt een afspraak altijd verzet.

2. De RIVM basisregels gelden verder uiteraard: handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en meteen weggooien, houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

3. Neem 2 eigen handdoeken mee. Deze moeten schoongewassen / ongebruikt zijn. Per 26 juni 2021 is een mondkapje niet meer verplicht, u hoeft deze dus niet te dragen (dat mag wel als u dat prettiger vindt). Ook wij dragen geen mondkapje meer tijdens de behandeling, tenzij u liever heeft dat wij dat wel doen.

4. Wij werken uitsluitend op afspraak. Kom alleen naar de afspraak. Kom niet te vroeg en ook niet te laat.

5. Bij aankomst: In de wachtruimte mag maximaal 1 persoon aanwezig zijn. Als u ziet dat er al iemand is, dan graag buiten wachten totdat de wachtruimte leeg is.

6. Ontsmet bij binnenkomst uw handen met de alcohol / handgel die op de balie staat.

7. Het watertappunt is afgesloten, neem eventueel uw eigen flesje drinken mee.

8. De WC is gesloten voor gebruik. Uitsluitend bij hoge nood kan u hiervan gebruik maken. Doorspoelen met WC deksel erop en graag de WC na afloop schoonmaken met de schoonmaakdoeken die er liggen. Was en droog uw handen goed na afloop.

9. Alle intakegesprekken voor nieuwe patiënten zullen telefonisch plaatsvinden, dit om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.

10. De 1,5 meter afstand kunnen wij uiteraard niet hanteren tijdens het voelen van de pols, het lichaamsonderzoek en het plaatsen en verwijderen van de naalden / laser. Dat zijn de enige momenten waarop wij dichtbij u zullen staan. Alle overige momenten zal de 1,5 meter uiteraard worden gehanteerd.

11. Bent u 70 jaar of ouder of valt u in een risicogroep? Wees dan extra voorzichtig. Een afspraak plannen is alleen aan te bevelen als u echt heel erg last heeft van uw klacht en behandeling niet kan wachten.

12. Raak zo min mogelijk aan.

13. Betaling dient zoveel mogelijk contactloos / met pinautomaat.

14. Besef dat wij Corona-besmettingen niet 100% kunnen voorkomen, zelfs niet met inachtneming van bovenstaande maatregelen.

Wij zullen ons uiteraard ook aan bovenstaande regels houden en daarnaast veelvuldig schoonmaken en ventileren. Heeft u vragen / opmerkingen met betrekking tot dit acupunctuur protocol, neem gerust contact met ons op. Bedankt voor uw medewerking en wij kijken ernaar uit u binnenkort (weer) te mogen helpen!

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over het acupunctuur protocol coronavirus?

Wilt u meer weten over ons acupunctuur protocol coronavirus? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via het contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem beschikt over een AGB zorgverlenerscode en de behandelingen worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Yuk Chi de Jong – Kan is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA) en de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ Santpoort-Noord
Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 17.30
dinsdag 08.30 – 17.30
woensdag 08.30 – 17.30
donderdag gesloten
vrijdag 08.30 – 17.30
zaterdag – zondag gesloten