Cosmetische Acupunctuur

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Wie zijn wij en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees alle ervaringen van onze praktijk

Cosmetische Acupunctuur – Bij Yuk Chi Acupunctuur

Yuk Chi Acupunctuur biedt vanaf nu ook cosmetische acupunctuur aan. Dat is acupunctuur voor een jongere en frissere look. Het is een eeuwenoude vorm van anti-aging / huidverjonging zonder operaties, botox of andere kunstmatige stoffen.

Het is een gezond en effectief alternatief om er jonger uit te zien. Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt. En aangezien acupunctuur is gebaseerd is schoonheid van binnenuit, ga je er niet alleen beter uitzien, maar ga je je ook beter voelen!

Voordelen cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur heeft vele voordelen, waaronder:

  • Stimulatie van de collageenproductie
  • Vertraagt het verouderingsproces van de huid
  • Lift en versterkt slappe spieren
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Geeft een gezonde en frisse huidskleur
  • Vermindert acne
  • Vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen
  • Verbetert de vochthuishouding van de huid
  • Creëert balans tussen lichaam en geest
  • Kan andere klachten waar je last van hebt ook aanpakken

In het buitenland is cosmetische acupunctuur al een hele tijd populair: in Amerika en Engeland gebruiken velen dit als ondersteuning om er jong en fris uit te blijven zien. Beroemdheden zoals Madonna, Angelina Jolie, Jennifer Lopez en Gwyneth Paltrow doen er ook aan.

Wil jij er jaren jonger uitzien, maar wil je liever geen gebruik maken van behandelingen zoals botox? Probeer dan cosmetische acupunctuur, het is de moeite waard en werkt echt.

Grote voordelen

Het effect van cosmetische acupunctuur is subtieler, natuurlijker en gaat geleidelijker dan botox, fillers of een facelift. Veel mensen geven tegenwoordig juist de voorkeur aan een natuurlijke gezonde look. Met cosmetische acupunctuurbehandelingen krijg je verder geen kunstmatige stoffen in je huid gespoten, zijn er geen bijwerkingen en hoef je ook geen heftige operaties te ondergaan.

Bekijk hier de website van Yuk Chi cosmetische acupunctuur.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over cosmetische acupunctuur

Wilt u meer weten over cosmetische acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

1 dec 2015

Acupunctuur Haarlem en omstreken

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona crisis Acupunctuur na corona: ben jij uit balans door de Corona crisis? Wil jij ondersteuning hebben om je weer gezonder en vitaler te voelen? Heb je wel eens gedacht aan acupunctuur na Corona? Lees hier wat acupunctuur voor...

Lees meer
Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Afspraken maken bij Yuk Chi Acupunctuur weer mogelijk Zojuist heeft het kabinet aangegeven dat Acupunctuur weer mogelijk is vanaf aankomende maandag 11 mei 2020. Mocht je nog geen afspraak bij ons hebben ingepland, doe dat dan snel want de agenda...

Lees meer
Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur ter ondersteuning in Wuhan Corona patiënten en acupunctuur | Corona patienten in het Leishenshan Hospital in Wuhan (China) kregen acupunctuurbehandelingen voor klachten zoals slapeloosheid en migraine. Deze...

Lees meer
Mededeling ivm Coronavirus

Mededeling ivm Coronavirus

In verband met het Coronavirus hebben wij de volgende mededeling 1. Om onze patiënten zoveel mogelijk te kunnen blijven helpen tijdens deze bijzondere tijden met het Coronavirus zijn wij vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan...

Lees meer