Geen acupunctuur ivm het Corona-virus t/m 28 april 2020

Geen acupunctuur ivm het Corona-virus

Geen acupunctuur ivm het Corona-virus: lees hier de mogelijkheden die wij nog wél bieden

Geen acupunctuur ivm het Corona-virus | Op 23 maart 2020 heeft het kabinet strengere maatregelen ingevoerd ter bestrijding van het Coronavirus. Hierdoor is er geen acupunctuur meer mogelijk.

Acupuncturisten vallen onder de contactberoepen waarvoor geldt dat die voorlopig niet meer zijn toegestaan als de behandeling niet op 1,5 meter afstand kan worden gegeven. In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht, vallen alternatieve therapeuten niet onder de groep van fysiotherapeuten en paramedici (die mogen op voorschrift van de huisarts nog behandelen).

De strengere maatregelen zijn door het kabinet op 31 maart 2020 verlengd naar 28 april 2020. Dat betekent dat Yuk Chi Acupunctuur in ieder geval tot 28 april 2020 geen acupunctuurbehandelingen kan verrichten.

Wat is nu nog wel mogelijk bij Yuk Chi Acupunctuur?

1. Gebruikt u Chinese kruiden en zijn die op? Of wilt u in deze roerige tijden Chinese kruiden gaan gebruiken om uw weerstand / immuunsysteem te versterken? Wij hebben veel Chinese kruiden op voorraad. U kunt de kruiden op afspraak bij ons komen ophalen.

2. Reeds geplande afspraken na 28 april kunnen blijven staan. Indien de strengere maatregelen met betrekking tot geen acupunctuur ook na 28 april blijven gelden, dan zullen de afspraken kosteloos worden verzet en geannuleerd. Als dit het geval is hoort u van ons zodra bekend is dat de maatregelen opnieuw worden verlengd.

3. Nieuwe afspraken na 28 april kunnen gewoon worden ingepland. Neem hiervoor contact met ons op. Indien de strengere maatregelen ook na 28 april blijven gelden, dan kunnen de afspraken kosteloos worden verzet en geannuleerd. Als dit het geval is hoort u van ons zodra bekend is dat de maatregelen opnieuw worden verlengd.

4. Mocht u behoefte hebben aan advies vanuit de Chinese geneeskunde of gewoon een luisterend oor? Ook dan bent u welkom om contact met ons op te nemen.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over geen acupunctuur ivm het Corona-virus

Wilt u meer weten over geen acupunctuur ivm het Corona-virus? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten