Mededeling ivm Coronavirus

Coronavirus acupunctuur haarlem

In verband met het Coronavirus hebben wij de volgende mededeling

1. Om onze patiënten zoveel mogelijk te kunnen blijven helpen tijdens deze bijzondere tijden met het Coronavirus zijn wij vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan (*).

2. Nieuwe afspraken kunnen gewoon worden ingepland.

3. Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij kunnen u dan NIET behandelen. Meld uw afspraak bij ons af. De afspraak kan kosteloos worden geannuleerd en verplaatst.

4. Valt u onder de groep kwetsbaren (ouderen / mensen met verminderde weerstand)? Dan is het beter voor u om NIET behandeld te worden. Uw afspraak kan kosteloos worden geannuleerd en verplaatst.

5. Heeft u geen klachten of valt u niet onder de groep kwetsbaren, maar wil u toch liever de afspraak verzetten vanwege het Coronavirus, dan hebben we daar alle begrip voor. Ook u kunt de afspraak kosteloos annuleren en verplaatsen.

6. Uit voorzorg en ter bescherming van de behandelaar en al onze patiënten maken wij per direct gebruik van handschoenen, mondkapje en beschermingsbril. Ook worden er uiteraard geen handen meer gegeven en nemen we de hygiëne en richtlijnen zeer strikt in acht.

7. Mochten wij overgaan tot sluiting van de praktijk, dan zal dat op onze website worden vermeld en zullen patiënten daarover worden geïnformeerd. Houd daarom goed deze website, uw email en voicemail in de gaten.

8. Neem bij twijfel of vragen contact met ons op.

(*) Een vraag die door veel ondernemers wordt gesteld naar aanleiding van het Coronavirus: Het is voor mij niet mogelijk om 1.5 meter afstand te houden tot mijn klanten. Moet ik nu sluiten?

Het officiële antwoord daarop vanuit Rijksoverheid is: Op basis van de huidige gezondheidssituatie komt er vanuit het kabinet geen aanvulling bovenop de verplichte sluiting (aangekondigd zondag 15 maart) van bijvoorbeeld eet- en drinkgelegenheden. Andere ondernemers kunnen dus open blijven (…).

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur en Coronavirus

Wilt u meer weten over acupunctuur en Coronavirus? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten