Chinese overheid: Chinese geneeskunde kan helpen bij het coronavirus

Chinese geneeskunde kan helpen bij het coronavirus

Chinese geneeskunde kan helpen bij het coronavirus

Een overheidswebsite van de Volksrepubliek China heeft een bericht uitgebracht waarin staat dat Chinese geneeskunde kan helpen bij het coronavirus. Het bericht geeft aan dat het toepassen van Chinese geneeskunde in combinatie met reguliere Westerse medicatie nuttig kan zijn bij patiënten met longontsteking als gevolg van het coronavirus.

Expert Zhang Boli maakt deel uit van het 14-koppige nationale onderzoeks-/deskundigen team dat is opgezet ten behoeve van de preventie en de beheersing van de uitbraak van het coronavirus. Deze experts onderzoeken patentmedicijnen en actieve componenten van Chinese kruiden voor toepassing in de klinische praktijk.

Hij geeft aan dat Traditionele Chinese Geneeskunde de koorts kan verlichten, de verdere verspreiding van de ziekte kan helpen beteugelen, de benodigde hoeveelheid corticosteroïden kan verlagen en complicaties kan verminderen.

De huidige behandeling voor geïnfecteerde patiënten van het coronavirus omvat life-support en symptoomverlichting, dit maakt het gecombineerd gebruik van Westerse medicatie en Traditionele Chinese geneeskunde bijzonder relevant.

Expert Zhang Boli geeft aan dat Traditionele Chinese geneeskunde het vermogen van het menselijk lichaam vergroot om het virus te bestrijden, dit is ook gebleken bij twee patiënten in Peking en diverse andere patiënten in Wuhan na een gecombineerde behandeling van Westerse Medicatie met Traditionele Chinese geneeskunde.

Chinese medische kruiden kunnen worden voorgeschreven op basis van de symptomen die een patiënt heeft voor zover die patiënt zich niet in een kritische toestand bevindt.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten