• 31 JAN 20
  • 0
  Chinese overheid: Chinese geneeskunde kan hulp bieden bij het coronavirus

  Chinese overheid: Chinese geneeskunde kan hulp bieden bij het coronavirus

  Chinese geneeskunde kan helpen bij het coronavirus

  Een overheidswebsite van de Volksrepubliek China heeft een bericht uitgebracht waarin staat dat het toepassen van Chinese geneeskunde in combinatie met reguliere Westerse medicatie nuttig kan zijn bij patiënten met longontsteking als gevolg van het coronavirus.

  Expert Zhang Boli maakt deel uit van het 14-koppige nationale onderzoeks-/deskundigen team dat is opgezet ten behoeve van de preventie en de beheersing van de uitbraak van het coronavirus. Deze experts onderzoeken patentmedicijnen en actieve componenten van Chinese kruiden voor toepassing in de klinische praktijk.

  Hij geeft aan dat Traditionele Chinese Geneeskunde de koorts kan verlichten, de verdere verspreiding van de ziekte kan helpen beteugelen, de benodigde hoeveelheid corticosteroïden kan verlagen en complicaties kan verminderen.

  De huidige behandeling voor geïnfecteerde patiënten van het coronavirus omvat life-support en symptoomverlichting, dit maakt het gecombineerd gebruik van Westerse medicatie en Traditionele Chinese geneeskunde bijzonder relevant.

  Expert Zhang Boli geeft aan dat Traditionele Chinese geneeskunde het vermogen van het menselijk lichaam vergroot om het virus te bestrijden, dit is ook gebleken bij twee patienten in Peking en diverse andere patiënten in Wuhan na een gecombineerde behandeling van Westerse Medicatie met Traditionele Chinese geneeskunde.

  Chinese medische kruiden kunnen worden voorgeschreven op basis van de symptomen die een patient heeft voorzover die patiënt zich niet in een kritische toestand bevindt.

  Lees hier het artikel

  Leave a reply →

Laatste nieuws