Kan acupunctuur helpen de zorgkosten omlaag te brengen?

Zorgverzekering acupunctuur Haarlem Zorgkosten

Op 4 maart 2022 is er een opiniestuk in het Parool verschenen met de titel: “Alternatieve therapie kan bijdrage aan kostenbeheersing zorg”. In dit artikel schrijft Kees Ruig dat er al aandacht is voor lagere zorgkosten door in te zetten op voeding, lifestyle en preventie. Wat hij echter nog uitdrukkelijk mist is aandacht voor de acceptatie van betrouwbare complementaire geneeskunde, zoals acupunctuur.

Kees Ruig geeft terecht aan dat ondanks er tal van onderzoeken bestaan naar goede complementaire geneeskunde, medici dit toch niet serieus nemen. Daarnaast meldt hij dat door zware lobby vanuit de farmaceutische industrie tegen alternatieve therapieën als ook door de weerstand van het RIVM om buitenlandse onderzoeken te erkennen, veel geld en gezondheid blijft liggen.

Gelukkig zien wij in onze praktijk dat er telkens meer mensen heil zien in acupunctuur. Ook mensen die nog nooit eerder te maken hebben met acupunctuur. De positieve verhalen over acupunctuur en de problemen waartegen zij aanlopen bij de reguliere geneeskunde in ziekenhuizen en bij artsen zorgen ervoor dat deze mensen zich gaan oriënteren in het complementaire circuit. Vaak met goede resultaten! Acupunctuur is inmiddels voor veel mensen een effectieve manier geworden om hun welzijn te helpen verbeteren.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur en zorgkosten?

Wilt u meer weten over de behandelingen met acupunctuur en de mogelijke vergoeding van zorgkosten? Lees hier meer informatie over in dit artikel “Acupunctuur zorgverzekering vergoedingen” of neem contact op via telefoon 023 – 888 21 00. Je kan ons ook een email sturen via ons contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten