• 05 NOV 19
  • 0
  Week van de Acupunctuur 2019

  Week van de Acupunctuur 2019

  Week van de Acupunctuur: maandag 4 – vrijdag 8 november 2019

  Het is de Week van de Acupunctuur! De week van de Acupunctuur staat in het teken van acupunctuur en traditionele Chinese geneeswijzen. Deze week is bedoeld om in Nederland extra aandacht te vragen voor deze effectieve behandelmethode. Veel Nederlandse volwassenen en kinderen maken al gebruik van acupunctuur, ben jij de volgende?

  Het thema van dit jaar van de Week van de Acupunctuur is: Leefstijl. Een gezonde leefstijl helpt bij een gezond leven. Acupunctuur kun je integreren in je leefstijl om bewuster te worden van je eigen gezondheid en om vitaler te worden.
  Acupunctuur is een veilige methode en non-invasief. Medicatie en operaties en andere ingrepen komen hier niet aan te pas, dat is het vakgebied van de reguliere geneeskunde.

  Acupunctuur niet bewezen, niet effectief en kwakzalverij? Dat is onzin en wordt vooral geroepen door mensen die zelf geen ervaring hebben met acupunctuur en door mensen met een beperkte wetenschappelijke tunnelvisie. Er zijn al zat onderzoeken gedaan en zelfs de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) heeft jaren geleden al aangegeven dat acupunctuur voor bepaalde aandoeningen bewezen effectief is.

  Diverse beroepsverenigingen zijn deze week extra actief met informatie delen en plaatsen verschillende berichten en filmpjes over acupunctuur. Dit jaar wordt er veel online gedaan op bijvoorbeeld Facebook. Voor iedere geïnteresseerde is dit een laagdrempelige en handige manier om meer te weten te komen over acupunctuur.

  Yuk Chi Acupunctuur is aangesloten bij de beroepsvereniging NVA: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Kijk op hun website of Facebookpagina voor leuke en interessante berichten over de Week van de Acupunctuur 2019. Op hun website vind je overigens ook een database met wetenschappelijke onderzoeken over de effecten van acupunctuur.

  Heb jij vragen over acupunctuur, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

  Veel gelezen artikelen:
  Acupunctuur bij zwangerschap
  – Stress en acupunctuur
  – Acupunctuur en afvallen
  – Stoppen met roken met acupunctuur
  – Oorsuizen en acupunctuur
  – Vruchtbaarheid en acupunctuur
  – Acupunctuur en migraine
  – Acupunctuur en hoofdpijn
  – Acupunctuur en hielspoor
  – Ziekte van Alzheimer en acupunctuur

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

  Vragen over acupunctuur

  Wilt u meer weten over acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws