• 10 FEB 16
  • 0
  Justin Bieber en acupunctuur

  Justin Bieber en acupunctuur

  Justin Bieber doet aan acupunctuur

  Fans van Justin Bieber keken raar op toen deze beroemdheid een aantal bijzondere selfies postte. Daarop waren namelijk merkwaardig donkere verkleuringen op zijn borst en rug te zien. De reden daarvan zou zijn een acupunctuur behandeling bekend als cupping.

  Maar wat is cupping precies? En waarom had Bieber dat nodig?

  Vanuit de fans zijn al verschillende speculaties geweest over wat die verkleuringen precies zijn, sommigen maken zich zelfs zorgen over hem. Maar, Mailonline bericht dat cupping een 5000 jaar oude vorm van therapie is. Het is gebaseerd op de gedachte dat het vacuum trekken van de gebruikte cups de huid strak trekt. Hierdoor wordt bloed en energie in het lichaam in beweging gezet.

  Fans van Justin Bieber hoeven zich dus geen zorgen te maken. De verkleuringen die hij op de selfies liet zien, zijn een normale bijwerking van de cupping behandeling.

  Een acupuncturist / cupping therapeut genaamd Ganit Kriel, vertelt dat Justin Bieber misschien zijn borstspieren heeft verrekt tijdens trainen. Dat zou de reden kunnen zijn waarom de verkleuringen van de cups op de voorkant van zijn borst en op zijn bovenrug zijn te vinden.

  Cupping effectief bij spierpijn

  Cupping is heel effectief en populair bij spierpijn, in het bijzonder in de nek en de rug. Ook bevrijdt de cupping behandeling toxinen uit het spiergebied en vermindert het de pijn doordat het een ontspannend effect heeft.

  Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, en in dit geval lijkt Justin te worden beloond. Zijn harde trainen heeft hem weliswaar het strakke lichaam gegeven zoals hij nu heeft, maar misschien is hij dit keer over zijn grenzen gegaan. Hopelijk voor hem, heeft de cupping therapie geholpen.

  Overigens is Justin niet de eerste beroemdheid die cupping heeft ondergaan. Andere beroemdheden die ook gebruik maken van deze Chinese behandelwijze zijn: Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Madonna.

  Bron: Movie News Guide

  Lees ook:
  – Celebrities en acupunctuur
  – Cupping op de Olympische spelen 2016
  – Cosmetische Acupunctuur

  Cupping en acupunctuur ervaringen

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over cupping en acupunctuur

  Cupping e/o acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws