Justin Bieber en acupunctuur

Justin Bieber en acupunctuur cupping

Justin Bieber en acupunctuur | Fans van Justin Bieber keken raar op toen deze beroemdheid een aantal bijzondere selfies postte. Daarop waren namelijk merkwaardig donkere verkleuringen op zijn borst en rug te zien. De reden daarvan zou zijn een acupunctuur behandeling bekend als cupping.

Maar wat is cupping precies? En waarom had Bieber dat nodig?

Vanuit de fans zijn al verschillende speculaties geweest over wat die verkleuringen precies zijn, sommigen maken zich zelfs zorgen over hem. Maar, Mailonline bericht dat cupping een 5000 jaar oude vorm van therapie is. Het is gebaseerd op de gedachte dat het vacuum trekken van de gebruikte cups de huid strak trekt. Hierdoor wordt bloed en energie in het lichaam in beweging gezet.

Fans van Justin Bieber hoeven zich dus geen zorgen te maken. De verkleuringen die hij op de selfies liet zien, zijn een normale bijwerking van de cupping behandeling.

Een acupuncturist / cupping therapeut genaamd Ganit Kriel, vertelt dat Justin Bieber misschien zijn borstspieren heeft verrekt tijdens trainen. Dat zou de reden kunnen zijn waarom de verkleuringen van de cups op de voorkant van zijn borst en op zijn bovenrug zijn te vinden.

Cupping effectief bij spierpijn

Cupping is heel effectief en populair bij spierpijn, in het bijzonder in de nek en de rug. Ook bevrijdt de cupping behandeling toxinen uit het spiergebied en vermindert het de pijn doordat het een ontspannend effect heeft.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, en in dit geval lijkt Justin te worden beloond. Zijn harde trainen heeft hem weliswaar het strakke lichaam gegeven zoals hij nu heeft, maar misschien is hij dit keer over zijn grenzen gegaan. Hopelijk voor hem, heeft de cupping therapie geholpen.

Overigens is Justin niet de eerste beroemdheid die cupping heeft ondergaan. Andere beroemdheden die ook gebruik maken van deze Chinese behandelwijze zijn: Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Madonna.

Bron: Movie News Guide

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over deze behandelingen van Justin Bieber en acupunctuur

Wilt u meer weten over deze behandelingen van Justin Bieber en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten