Justin Bieber en acupunctuur

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Wie zijn wij en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees alle ervaringen van onze praktijk

Justin Bieber en acupunctuur behandelingen → Cupping

Justin Bieber en acupunctuur | Fans van Justin Bieber keken raar op toen deze beroemdheid een aantal bijzondere selfies postte. Daarop waren namelijk merkwaardig donkere verkleuringen op zijn borst en rug te zien. De reden daarvan zou zijn een acupunctuur behandeling bekend als cupping.

Maar wat is cupping precies? En waarom had Bieber dat nodig?

Vanuit de fans zijn al verschillende speculaties geweest over wat die verkleuringen precies zijn, sommigen maken zich zelfs zorgen over hem. Maar, Mailonline bericht dat cupping een 5000 jaar oude vorm van therapie is. Het is gebaseerd op de gedachte dat het vacuum trekken van de gebruikte cups de huid strak trekt. Hierdoor wordt bloed en energie in het lichaam in beweging gezet.

Fans van Justin Bieber hoeven zich dus geen zorgen te maken. De verkleuringen die hij op de selfies liet zien, zijn een normale bijwerking van de cupping behandeling.

Een acupuncturist / cupping therapeut genaamd Ganit Kriel, vertelt dat Justin Bieber misschien zijn borstspieren heeft verrekt tijdens trainen. Dat zou de reden kunnen zijn waarom de verkleuringen van de cups op de voorkant van zijn borst en op zijn bovenrug zijn te vinden.

Cupping effectief bij spierpijn

Cupping is heel effectief en populair bij spierpijn, in het bijzonder in de nek en de rug. Ook bevrijdt de cupping behandeling toxinen uit het spiergebied en vermindert het de pijn doordat het een ontspannend effect heeft.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, en in dit geval lijkt Justin te worden beloond. Zijn harde trainen heeft hem weliswaar het strakke lichaam gegeven zoals hij nu heeft, maar misschien is hij dit keer over zijn grenzen gegaan. Hopelijk voor hem, heeft de cupping therapie geholpen.

Overigens is Justin niet de eerste beroemdheid die cupping heeft ondergaan. Andere beroemdheden die ook gebruik maken van deze Chinese behandelwijze zijn: Victoria Beckham, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Madonna.

Bron: Movie News Guide

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over deze behandelingen van Justin Bieber en acupunctuur

Wilt u meer weten over deze behandelingen van Justin Bieber en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

10 feb 2016

Acupunctuur Haarlem en omstreken

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona crisis Acupunctuur na corona: ben jij uit balans door de Corona crisis? Wil jij ondersteuning hebben om je weer gezonder en vitaler te voelen? Heb je wel eens gedacht aan acupunctuur na Corona? Lees hier wat acupunctuur voor...

Lees meer
Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Afspraken maken bij Yuk Chi Acupunctuur weer mogelijk Zojuist heeft het kabinet aangegeven dat Acupunctuur weer mogelijk is vanaf aankomende maandag 11 mei 2020. Mocht je nog geen afspraak bij ons hebben ingepland, doe dat dan snel want de agenda...

Lees meer
Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur ter ondersteuning in Wuhan Corona patiënten en acupunctuur | Corona patienten in het Leishenshan Hospital in Wuhan (China) kregen acupunctuurbehandelingen voor klachten zoals slapeloosheid en migraine. Deze...

Lees meer
Mededeling ivm Coronavirus

Mededeling ivm Coronavirus

In verband met het Coronavirus hebben wij de volgende mededeling 1. Om onze patiënten zoveel mogelijk te kunnen blijven helpen tijdens deze bijzondere tijden met het Coronavirus zijn wij vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan...

Lees meer