Celebrities en acupunctuur

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Wie zijn wij en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees alle ervaringen van onze praktijk

Celebrities en acupunctuur? Lees welke beroemdheden een acupuncturist bezoeken

Celebrities en acupunctuur – Ook in de wereld van beroemdheden is acupunctuur inmiddels een bekend fenomeen. Zie hieronder een overzicht van Amerikaanse beroemdheden die veel baat hebben bij acupunctuur.

Celebrities uit de Amerikaans film-/muziek industrie die gebruik maken van acupunctuur zijn:

 • Jennifer Lopez – zij gebruikt acupunctuur om af te vallen
 • Jennifer Anistonter voorbereiding op zwangerschap. Inmiddels is haar huid veel mooier, is ze minder gestresst en voelt ze zich zich veel blijer.
 • Kim Kardashian – zij gebruikt het voor algehele ontspanning
 • Sandra Bullock – zij eist acupunctuur als voorwaarde voor deelname in elke filmproductie
 • Matt Damon – hij gebruikt acupunctuur vanwege krampen in zijn nek en rug
 • Celine Dion – zij heeft acupunctuur aanvullend op haar IVF behandelingen gedaan om zwanger te worden. Zij heeft inmiddels een tweeling.
 • Robert Downey Jr. – gebruikt acupunctuur voor zijn algehele gezondheid
 • Mariah Carey – heeft met acupunctuur de kans op zwangerschap vergroot
 • Natalie Portmanvoor stressvermindering tijdens zwangerschap heeft zij acupunctuur gebruikt.
 • Gwen Stefani – ging voor het eerst naar een acupuncturist vanwege ernstige migraine tijdens haar zwangerschappen. Het heeft haar op veel verschillende manieren beter doen voelen.
 • Meghan Markle is zwanger en doet aan acupunctuur
 • Justin Bieber doet als zanger aan acupunctuur

Ook in de sportwereld is acupunctuur geen onbekend verschijnsel. De oudste honkbalspeler van het Amerikaans honkbalteam Cleveland Indians onthult zijn geheim: acupunctuur! De dokter van de Cleveland Indians kent geen enkel ander honkbalteam dat een eigen acupuncturist heeft.

Slagman Jason Giambi is 43 jaar en is 20 jaar geleden begonnen met spelen, toen sommige van zijn teamgenoten nog in de luiers zaten. Hij was op zoek naar een manier om te kunnen bijbenen met de jonkies uit zijn team.

“Ik reis veel en slaap weinig. Op een gegeven moment begon ik met acupunctuur en dat heeft een enorm verschil gemaakt voor me”.

Jason Jiami zegt dat hij er eerst wat mee werd gepest door zijn honkbal-teamgenoten, maar tegenwoordig maken zijn jongere teamgenoten ook gebruik van acupunctuur.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over celebrities en acupunctuur

Wilt u meer weten over celebrities en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

21 jan 2015

Acupunctuur Haarlem en omstreken

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona crisis Acupunctuur na corona: ben jij uit balans door de Corona crisis? Wil jij ondersteuning hebben om je weer gezonder en vitaler te voelen? Heb je wel eens gedacht aan acupunctuur na Corona? Lees hier wat acupunctuur voor...

Lees meer
Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Afspraken maken bij Yuk Chi Acupunctuur weer mogelijk Zojuist heeft het kabinet aangegeven dat Acupunctuur weer mogelijk is vanaf aankomende maandag 11 mei 2020. Mocht je nog geen afspraak bij ons hebben ingepland, doe dat dan snel want de agenda...

Lees meer
Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur ter ondersteuning in Wuhan Corona patiënten en acupunctuur | Corona patienten in het Leishenshan Hospital in Wuhan (China) kregen acupunctuurbehandelingen voor klachten zoals slapeloosheid en migraine. Deze...

Lees meer
Mededeling ivm Coronavirus

Mededeling ivm Coronavirus

In verband met het Coronavirus hebben wij de volgende mededeling 1. Om onze patiënten zoveel mogelijk te kunnen blijven helpen tijdens deze bijzondere tijden met het Coronavirus zijn wij vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan...

Lees meer