• 04 JUN 15
  • 0
  Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

  Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

  Geweldig, je bent zwanger! Wat alleen minder leuk is, zijn de eventuele bijkomende zwangerschapskwaaltjes.

  Een aantal veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes zijn: misselijkheid, maagzuur, verstopping, moeheid en bekkenpijn. Niet iedereen heeft last van zwangerschapskwaaltjes en als je er last van hebt, hoeft dit nog geen ramp te zijn. Heb je er wél veel last van en wil je er wat aan laten doen? Of wil je je gewoon zo goed mogelijk voelen gedurende deze negen bijzondere maanden? Dan kan dat met behulp van acupunctuur.

  Acupunctuur

  Acupunctuur is een behandelmethode die heel goed kan worden toegepast tijdens een zwangerschap. Elke goed opgeleide acupuncturist weet dat er bepaalde acupunctuurpunten zijn die je niet mag prikken bij een zwangere. Daarnaast is ook bekend dat heftige behandelingen bij zwangeren niet raadzaam zijn. Maar als daar goed rekening mee wordt gehouden is acupunctuur een zeer veilige en effectieve methode om je te helpen goed door je zwangerschapsperiode heen te komen.

  Chinese Geneeskunde

  Gezien vanuit de Chinese geneeskunde is een zwangerschap een fase waarbij de energie van het lichaam toeneemt. Dit is niet vreemd: er groeit ook letterlijk leven in je! Deze groeiende energie kan zorgen voor bepaalde klachten zoals misselijkheid, bekkenpijn, vermoeidheid, aambeien, vocht vasthouden, striae, zure oprispingen en pijnlijke borsten.

  Bij acupunctuur worden geen kunstmatige stoffen in het lichaam gebracht. Het enige wat er gebeurt is dat de lichaamsenergie wordt bijgestuurd waardoor het lichaam nieuw balans vindt in het veranderende lichaam. Behalve acupunctuur voor zwangerschapskwaaltjes, kan acupunctuur ook bijzonder effectief zijn bij een stuitligging, het opwekken van de bevalling en het stimuleren van borstvoeding.

  Wil jij op een natuurlijke en onschadelijke manier ondersteund worden terwijl je wacht op de komst van je baby? Kijk dan of acupunctuur wellicht iets is voor jou.

  Lees ook:
  – Acupunctuur bij zwangerschap
  – Acupunctuur bij bekkenpijn ontstaan tijdens zwangerschap
  – Vruchtbaarheid en acupunctuur
  – Vruchtbaarheidsproblemen bij de man

  Acupunctuur bij zwangerschapskwaaltjes

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over acupunctuur en zwangerschapskwaaltjes

  Last van zwangerschapskwaaltjes? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws