Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

Dekt jouw zorgverzekering acupunctuur?

Feiten en tips over de vergoedingen van acupunctuur door zorgverzekeraars

Wie zijn wij en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees alle ervaringen van onze praktijk

Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur proberen? Doen!

Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur | Geweldig, je bent zwanger! Wat alleen minder leuk is, zijn de eventuele bijkomende zwangerschapskwaaltjes.

Een aantal veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes zijn: misselijkheid, maagzuur, verstopping, moeheid en bekkenpijn. Niet iedereen heeft last van zwangerschapskwaaltjes en als je er last van hebt, hoeft dit nog geen ramp te zijn.

Heb je er wél veel last van en wil je er wat aan laten doen? Of wil je je gewoon zo goed mogelijk voelen gedurende deze negen bijzondere maanden? Dan kan dat met behulp van acupunctuur.

Acupunctuur

Acupunctuur is een behandelmethode die heel goed kan worden toegepast tijdens een zwangerschap. Elke goed opgeleide acupuncturist weet dat er bepaalde acupunctuurpunten zijn die je niet mag prikken bij een zwangere.

Daarnaast is ook bekend dat heftige behandelingen bij zwangeren niet raadzaam zijn. Maar als daar goed rekening mee wordt gehouden is acupunctuur een zeer veilige en effectieve methode om je te helpen goed door je zwangerschapsperiode heen te komen.

Chinese Geneeskunde

Gezien vanuit de Chinese geneeskunde is een zwangerschap een fase waarbij de energie van het lichaam toeneemt. Dit is niet vreemd: er groeit ook letterlijk leven in je! Deze groeiende energie kan zorgen voor bepaalde klachten zoals misselijkheid, bekkenpijn, vermoeidheid, aambeien, vocht vasthouden, striae, zure oprispingen en pijnlijke borsten.

Bij acupunctuur worden geen kunstmatige stoffen in het lichaam gebracht. Het enige wat er gebeurt is dat de lichaamsenergie wordt bijgestuurd waardoor het lichaam nieuw balans vindt in het veranderende lichaam.

Behalve acupunctuur voor zwangerschapskwaaltjes, kan acupunctuur ook bijzonder effectief zijn bij een stuitligging, het opwekken van de bevalling en het stimuleren van borstvoeding.

Wil jij op een natuurlijke en onschadelijke manier ondersteund worden terwijl je wacht op de komst van je baby? Kijk dan of acupunctuur wellicht iets is voor jou.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

Wilt u meer weten over zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

4 jun 2015

Acupunctuur Haarlem en omstreken

De acupunctuurpraktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord, direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona-tijdperk: gezonder en vitaler

Acupunctuur na corona crisis Acupunctuur na corona: ben jij uit balans door de Corona crisis? Wil jij ondersteuning hebben om je weer gezonder en vitaler te voelen? Heb je wel eens gedacht aan acupunctuur na Corona? Lees hier wat acupunctuur voor...

Lees meer
Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Acupunctuur weer mogelijk vanaf maandag 11 mei 2020!

Afspraken maken bij Yuk Chi Acupunctuur weer mogelijk Zojuist heeft het kabinet aangegeven dat Acupunctuur weer mogelijk is vanaf aankomende maandag 11 mei 2020. Mocht je nog geen afspraak bij ons hebben ingepland, doe dat dan snel want de agenda...

Lees meer
Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur in China

Corona patiënten en acupunctuur ter ondersteuning in Wuhan Corona patiënten en acupunctuur | Corona patienten in het Leishenshan Hospital in Wuhan (China) kregen acupunctuurbehandelingen voor klachten zoals slapeloosheid en migraine. Deze...

Lees meer
Mededeling ivm Coronavirus

Mededeling ivm Coronavirus

In verband met het Coronavirus hebben wij de volgende mededeling 1. Om onze patiënten zoveel mogelijk te kunnen blijven helpen tijdens deze bijzondere tijden met het Coronavirus zijn wij vooralsnog gewoon geopend en kunnen alle afspraken doorgaan...

Lees meer