Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur Haarlem

Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur proberen? Doen!

Zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur | Geweldig, je bent zwanger! Wat alleen minder leuk is, zijn de eventuele bijkomende zwangerschapskwaaltjes.

Een aantal veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes zijn: misselijkheid, maagzuur, verstopping, moeheid en bekkenpijn. Niet iedereen heeft last van zwangerschapskwaaltjes en als je er last van hebt, hoeft dit nog geen ramp te zijn.

Heb je er wél veel last van en wil je er wat aan laten doen? Of wil je je gewoon zo goed mogelijk voelen gedurende deze negen bijzondere maanden? Dan kan dat met behulp van acupunctuur.

Acupunctuur

Acupunctuur is een behandelmethode die heel goed kan worden toegepast tijdens een zwangerschap. Elke goed opgeleide acupuncturist weet dat er bepaalde acupunctuurpunten zijn die je niet mag prikken bij een zwangere.

Daarnaast is ook bekend dat heftige behandelingen bij zwangeren niet raadzaam zijn. Maar als daar goed rekening mee wordt gehouden is acupunctuur een zeer veilige en effectieve methode om je te helpen goed door je zwangerschapsperiode heen te komen.

Chinese Geneeskunde

Gezien vanuit de Chinese geneeskunde is een zwangerschap een fase waarbij de energie van het lichaam toeneemt. Dit is niet vreemd: er groeit ook letterlijk leven in je! Deze groeiende energie kan zorgen voor bepaalde klachten zoals misselijkheid, bekkenpijn, vermoeidheid, aambeien, vocht vasthouden, striae, zure oprispingen en pijnlijke borsten.

Bij acupunctuur worden geen kunstmatige stoffen in het lichaam gebracht. Het enige wat er gebeurt is dat de lichaamsenergie wordt bijgestuurd waardoor het lichaam nieuw balans vindt in het veranderende lichaam.

Behalve acupunctuur voor zwangerschapskwaaltjes, kan acupunctuur ook bijzonder effectief zijn bij een stuitligging, het opwekken van de bevalling en het stimuleren van borstvoeding.

Wil jij op een natuurlijke en onschadelijke manier ondersteund worden terwijl je wacht op de komst van je baby? Kijk dan of acupunctuur wellicht iets is voor jou.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur

Wilt u meer weten over zwangerschapskwaaltjes en acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten