• 09 JAN 15
  • 0
  Seksuele problemen

  Seksuele problemen

  Seksuele problemen en acupunctuur

  Acupunctuur is bewezen effectief voor uiteenlopende gezondheidskwesties, waaronder kwesties gerelateerd aan seksuele problemen.

  Hoger libido

  Met behulp van dunne naalden op bepaalde lichaamspunten kan de algehele seksuele gezondheid van zowel de vrouw als de man worden verbeterd. Denk hierbij aan het verbeteren van seksuele prestaties, verhogen van libido. Daarnaast kan acupunctuur ook helpen bij achterliggende oorzaken die leiden tot seksuele problemen: menopauze, psychische uitdagingen, invloed van drugs, gewichtsschommelingen, hormonale disbalans etc.

  Acupunctuur zal zich in deze gevallen vooral richten op het creëren van ontspanning, verminderen van stress, balanceren van hormonen en het versterken van de bloedcirculatie naar de seksuele organen. Dit kan bij mannen leiden tot sterkere erecties en ejaculaties. Bij vrouwen kan dit leiden tot een hoger libido, betere bevochtiging en het vermogen om betere orgasmes te krijgen.

  Daarnaast kan acupunctuur behulpzaam zijn bij:
  – Erectiestoornissen
  – Onvruchtbaarheid
  – Menopauze
  – Prostaatproblemen
  – Verminderde sperma bewegelijkheid
  – Vaginitis
  – Uitbreken van seksueel overdraagbare aandoeningen

  Acupunctuur ervaringen

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over seksuele problemen en acupunctuur

  Heeft u seksuele problemen en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Yuk Chi Acpunctuur Haarlem is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong.

  Leave a reply →

Laatste nieuws