Seksuele problemen

Seksuele problemen en acupunctuur

Seksuele problemen en acupunctuur

Acupunctuur is bewezen effectief voor uiteenlopende gezondheidskwesties, waaronder kwesties gerelateerd aan seksuele problemen.

Met behulp van dunne naalden op bepaalde lichaamspunten kan de algehele seksuele gezondheid van zowel de vrouw als de man worden verbeterd. Denk hierbij aan het verbeteren van seksuele prestaties, verhogen van libido. Daarnaast kan acupunctuur ook helpen bij achterliggende oorzaken die leiden tot seksuele problemen: menopauze, psychische uitdagingen, invloed van drugs, gewichtsschommelingen, hormonale disbalans etc.

Acupunctuur zal zich in deze gevallen vooral richten op het creëren van ontspanning, verminderen van stress, balanceren van hormonen en het versterken van de bloedcirculatie naar de seksuele organen. Dit kan bij mannen leiden tot sterkere erecties en ejaculaties. Bij vrouwen kan dit leiden tot een hoger libido, betere bevochtiging en het vermogen om betere orgasmes te krijgen.

Daarnaast kan acupunctuur behulpzaam zijn bij:

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over seksuele problemen en acupunctuur

Wilt u meer weten over seksuele problemen en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten