Flink lopen feesten en acupunctuur om te detoxen

Feesten Acupunctuur

Flink feesten en acupunctuur om de brakheid tegen te gaan

We kennen het allemaal: een flinke kater of brak gevoel na een avondje flink feesten. Op zich kan het geen kwaad om af en toe een avondje door te halen. Maar als dit vaak voorkomt of als de gevolgen van een avondje feesten heel heftig of langdurig zijn, kan acupunctuur wellicht iets voor jou zijn om je te helpen weer sneller en frisser voor de dag te komen.

Brak gevoel

Het vergt weinig uitleg dat alcohol, roken, drugs, slecht slapen en uitdroging de veroorzakers zijn van het brakke gevoel op the day after. Je kunt je ontzettend moe, wazig/duizelig, duf, sloom, hoofdpijn, depressief of misselijk voelen.

Het komt regelmatig voor dat mensen ziek worden na een avondje feest en overgeven of verkouden worden. Klachten zoals keelpijn, een koortslip of last van krampen zijn ook niet zeldzaam. Dit staat dan nog even los van hoe je eruit ziet na zo een avond: niet bepaald monter. Vooral je huid ziet er dan slecht uit: grauw, bleek, vlekkerig, vettig of juist uitgedroogd. Je ogen zijn opgezwollen, rood of zijn voorzien van dikke wallen.

Concentratie

Als je op de maandag weer moet werken, kan je geheugen of concentratie je wat in de steek laten. En bij veel mensen duurt het een aantal dagen voordat men zich weer helemaal fit voelt. Tegenwoordig weet men dat gezond eten, water drinken, vitamines innemen en bijslapen al veel voor je lichaam kunnen betekenen na een heftige avond.

Acupunctuur kan hierop een mooie aanvulling zijn doordat het je lichaam helpt met detoxen, het geven van energie, herstel van balans in het lichaam, verbeteren van circulatie in spieren. Hierdoor herstel je veel sneller waardoor je je sneller beter voelt en weer fris eruit ziet.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over feesten en acupunctuur? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten