• 25 JAN 15
  • 0
  Flink lopen feesten?

  Flink lopen feesten?

  Feesten en brak voelen

  We kennen het allemaal: een flinke kater of brak gevoel na een avondje flink feesten. Op zich kan het geen kwaad om af en toe een avondje door te halen. Maar als dit vaak voorkomt of als de gevolgen van een avondje feesten heel heftig of langdurig zijn, kan acupunctuur wellicht iets voor jou zijn om je te helpen weer sneller en frisser voor de dag te komen.

  Brak gevoel

  Het vergt weinig uitleg dat alcohol, roken, drugs, slecht slapen en uitdroging de veroorzakers zijn van het brakke gevoel op the day after. Je kunt je ontzettend moe, wazig, duf, sloom, hoofdpijn, depressief of misselijk voelen. Het komt regelmatig voor dat mensen ziek worden na een avondje feest en overgeven of verkouden worden. Klachten zoals keelpijn, een koortslip of last van krampen zijn ook niet zeldzaam. Dit staat dan nog even los van hoe je eruit ziet na zo een avond: niet bepaald monter. Vooral je huid ziet er dan slecht uit: grauw, bleek, vlekkerig, vettig of juist uitgedroogd. Je ogen zijn opgezwollen, rood of zijn voorzien van dikke wallen.

  Concentratie

  Als je op de maandag weer moet werken, kan je geheugen of concentratie je wat in de steek laten. En bij veel mensen duurt het een aantal dagen voordat men zich weer helemaal fit voelt. Tegenwoordig weet men dat gezond eten, water drinken, vitamines innemen en bijslapen al veel voor je lichaam kunnen betekenen na een heftige avond.

  Acupunctuur kan hierop een mooie aanvulling zijn doordat het je lichaam helpt met detoxen, het geven van energie, herstel van balans in het lichaam, verbeteren van circulatie in spieren. Hierdoor herstel je veel sneller waardoor je je sneller beter voelt en weer fris eruit ziet.

  Ervaringen met acupunctuur

  Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over acupunctuur

  Acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws