• 17 NOV 15
  • 0
  Nieuwe premies zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

  Nieuwe premies zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

  Premies zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

  Voor donderdag 19 november 2015 moeten de zorgverzekeraars de hoogte van hun premies voor de zorgverzekeringen 2016 bekend maken.

  Dat betekent voor jou dat het weer tijd is om goed te kijken naar de verschillende zorgverzekeringen 2016 en na te denken over de vraag of je misschien wil overstappen. Ben je op dit moment goed genoeg verzekerd?

  Vanaf donderdag hebben alle zorgverzekeraars hun premies en polisvoorwaarden bekend gemaakt. Dat is dan ook een goed moment om je huidige verzekering na te gaan en alle zorgverzekeringen 2016 met elkaar te gaan vergelijken. Het helpt daarbij als je voor jezelf bedenkt van welke zorg je volgend jaar gebruik wil gaan maken en waarvoor je gedekt wil zijn.

  Zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

  Acupunctuur valt niet onder de basisverzekering van de verzekeraars. Maar vrijwel alle verzekeraars (op enkele na) vergoeden acupunctuur wel (deels of volledig) onder een aanvullende zorverzekering.

  Als je van plan bent om (ook) volgend jaar gebruik van acupunctuur te maken, zoek dan een aanvullende zorgverzekering die bij je past. Qua premiehoogte kan het namelijk nogal wat uitmaken of je paar keer per jaar naar een acupuncturist gaat of juist heel regelmatig.

  Zorgverzekeringen 2016 en geld besparen

  Neem de tijd om hier goed over na te denken. Velen vinden zorgverzekeringen en polissen niet interessant en willen er liever geen tijd en aandacht aan besteden. Veel mensen vermijden het dan ook en laten hun bestaande zorgverzekering gewoon verlengen. Dit is ontzettend jammer, want ten eerste kun je geld besparen door goed rond te kijken en een weloverwogen keuze te maken. Daarnaast zijn die zorgverzekeringen er om jouw gezondheid te ondersteunen. Het is dus erg belangrijk om goed na te denken over je zorgbehoefte van volgend jaar zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

  Overigens vallen de kosten van een acupuncturist niet onder het eigen risico. Dit staat hier dus helemaal los van.

  Kijk voor meer informatie over de verschillende zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur vergoedingen op vergelijkingswebsites zoals ZorgverzekeringWijzer en Independer.nl.

  Leave a reply →

Laatste nieuws