Nieuwe premies zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

Zorgverzekeringen 2016 acupunctuur 2016

Premies zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

Voor donderdag 19 november 2015 moeten de zorgverzekeraars de hoogte van hun premies zorgverzekeringen 2016 bekend maken.

Dat betekent voor jou dat het weer tijd is om goed te kijken naar de verschillende zorgverzekeringen 2016 en na te denken over de vraag of je misschien wil overstappen. Ben je op dit moment goed genoeg verzekerd?

Vanaf donderdag hebben alle zorgverzekeraars hun premies en polisvoorwaarden bekend gemaakt. Dat is dan ook een goed moment om je huidige verzekering na te gaan en alle zorgverzekeringen 2016 met elkaar te gaan vergelijken. Het helpt daarbij als je voor jezelf bedenkt van welke zorg je volgend jaar gebruik wil gaan maken en waarvoor je gedekt wil zijn.

Zorgverzekeringen 2016 en acupunctuur

Acupunctuur valt niet onder de basisverzekering van de verzekeraars. Maar vrijwel alle verzekeraars (op enkele na) vergoeden acupunctuur wel (deels of volledig) onder een aanvullende zorgverzekering.

Als je van plan bent om (ook) volgend jaar gebruik van acupunctuur te maken, zoek dan een aanvullende zorgverzekering die bij je past. Qua premiehoogte kan het namelijk nogal wat uitmaken of je paar keer per jaar naar een acupuncturist gaat of juist heel regelmatig.

Zorgverzekeringen 2016 en geld besparen

Neem de tijd om hier goed over na te denken. Velen vinden zorgverzekeringen en polissen niet interessant en willen er liever geen tijd en aandacht aan besteden. Veel mensen vermijden het dan ook en laten hun bestaande zorgverzekering gewoon verlengen. Dit is ontzettend jammer, want ten eerste kun je geld besparen door goed rond te kijken en een weloverwogen keuze te maken. Daarnaast zijn die zorgverzekeringen er om jouw gezondheid te ondersteunen. Het is dus erg belangrijk om goed na te denken over je zorgbehoefte van volgend jaar zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Overigens vallen de kosten van een acupuncturist niet onder het eigen risico. Dit staat hier dus helemaal los van.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur

Wilt u meer weten over acupunctuur behandelingen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur
Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten