Vergoeding acupunctuur zorgverzekering 2019

Acupunctuur zorgverzekering 2019

Volgend jaar acupunctuur? De premie acupunctuur zorgverzekering is bekend!

De premies acupunctuur zorgverzekering 2019 zijn weer allemaal bekend. Ga jij volgend jaar acupunctuur proberen? Neem je de tijd om na te gaan of jouw zorgverzekering volgend jaar acupunctuur vergoedt?

Waarom zou je acupunctuur ondergaan? Hieronder een aantal redenen:

  1. Je hebt een klacht die de artsen niet kunnen verhelpen en/of waarbij de medicatie niet voldoende helpt.
  2. Je wilt niet alleen symptomen bestrijden maar ook de klacht bij de oorzaak aanpakken
  3. Je wilt preventief worden behandeld om klachten zoveel mogelijk te voorkomen
  4. Je bent benieuwd naar je gezondheidstoestand gezien vanuit de Chinese geneeswijzen en wil graag acupunctuur uitproberen.

Ben je bang voor naalden? Geen probleem, wij bieden ook laseracupunctuur aan. Dat is acupunctuur zonder naalden.

Werkt acupunctuur?

Ja, acupunctuur werkt. Het werkt al duizenden jaren. Inmiddels is ook wetenschappelijk bewezen dat acupunctuur effect heeft. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) heeft dit ook bevestigd.

Acupunctuur wordt al duizenden jaren uitgeoefend met veel succes. Ook in Nederland is het inmiddels erg populair vanwege het goede resultaat alsmede de andere aanpak waarbij de mens centraal staat.

Waarvoor kun je acupunctuur ondergaan?

Acupunctuur kan voor heel veel verschillende klachten worden ingezet, denk aan:

Acupunctuur zorgverzekering

Acupunctuur valt niet onder de dekking van de basisverzekering, maar wel onder de meeste aanvullende zorgverzekeringen in de categorie alternatieve geneeswijzen. Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts en de acupunctuurbehandelingen vallen niet onder het eigen risico.

Mocht je volgend jaar dus (weer) gebruik willen maken van acupunctuur, kijk dan goed of je zorgverzekering dat al dan niet (deels) vergoed. Er zijn tegenwoordig overigens een heleboel handige websites die je op een makkelijke manier helpen om verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Kijk ook goed of de behandelaar is aangesloten bij een door de verzekeraar erkende beroepsvereniging. Yuk Chi Acupunctuur is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).

Je kan je verzekering nu nog aanpassen. Controleer dus nu je verzekering en voorkom dat je volgend jaar achter het net vist.

Lees ook:

Ervaringen met acupunctuur

Lees hier alle acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur.

Vragen over acupunctuur en acupunctuur zorgverzekering

Wilt u meer weten over acupunctuur behandelingen en de acupunctuur zorgverzekering? Neem dan contact op via telefoon 023 – 888 21 00 of stuur een email via onderstaand contactformulier.

Logo-NVA-en-KAB

Acupunctuur vergoed door verzekering

Yuk Chi Acupunctuur Haarlem heeft een AGB zorgverlenerscode en vrijwel de meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen.

Yuk Chi de Jong – Kan is lid van de Nederlandse Vereniging van Acupunctuur (NVA). Ze is ook lid van de koepelorganisatie KAB. Wij houden ons scherp aan de regels op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving.

Bezoek Yuk Chi Acupunctuur praktijk

De praktijk van Yuk Chi Acupunctuur is gevestigd in Santpoort-Noord. Direct tegen Haarlem aan en tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord. Yuk Chi de Jong – Kan is als acupuncturist bekend in onder meer Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Bentveld, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Spaarndam, Velsen, Velserbroek, ea.

Acupunctuur Haarlem

Yuk Chi Acpunctuur

Yuk Chi Acupunctuur is een professionele acupunctuurpraktijk met moderne en traditionele acupunctuur.

Traditionele acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde waarbij zeer dunne naaldjes worden geprikt op het lichaam.

Bij moderne acupunctuur worden geen acupunctuurnaalden gebruikt maar laserlicht (laseracupunctuur).

Contact

Yuk Chi Acupunctuur

Dijkzichtlaan 2
2071 EZ
Haarlem

Telefoon 023 – 888 21 00

Neem contact met ons op

Openingstijden

maandag 08.30 – 14.00
dinsdag 08.30 – 14.00
woensdag 08.30 – 14.00
donderdag 08.30 – 14.00
vrijdag gesloten
zaterdag – zondag gesloten