• 29 SEP 15
  • 0
  Stoppen met roken en acupunctuur: Stoptober in october

  Stoppen met roken en acupunctuur: Stoptober in october

  Één maand stoppen met roken en acupunctuur

  De maand oktober staat alweer voor de deur. Doe mee met Stoptober: deze maand 28 dagen lang stoppen met roken.

  Stoptober is een geweldig initiatief van KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Hartstichting, ministerie van VWS, het Trimbos-instituut, GGD-GHOR en de alliantie Nederland Rookvrij. Gezamenlijk hebben deze organisaties net als vorig jaar Stoptober opgezet om op grote schaal mensen zo ver te krijgen om de maand oktober te gebruiken om 28 dagen niet te roken. De teller van aantal mensen dat meedoet met Stoptober is volgens hun website stoptober.nl op dit moment ruim 5000.

  De kans dat je definitief stopt met roken is vijf keer zo groot als je het 28 dagen volhoudt om niet te roken, dan wanneer je het niet redt om 28 dagen rookvrij te zijn.

  Ontwenningsverschijnselen stoppen met roken

  Stoppen met roken is een lastige opgaaf. Je raakt een stukje houvast kwijt en krijgt te maken met ontwenningsverschijnselen. Prikkelbaarheid, gevoelens van irritatie, traagheid, vreetbuien, slaapproblemen zijn zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je stopt met roken.

  Afkickverschijnselen stoppen met roken en acupunctuur

  Zoek je ondersteuning bij het stoppen met roken in Oktober? Probeer dan acupunctuur. Acupunctuur is geen wondermiddel en als ex-roker zal je nog steeds keihard je best moeten doen om geen sigaret op te steken. Maar acupunctuur kan je wel helpen om de scherpe randjes van de afkickverschijnselen te doen verdwijnen. Je zal merken dat je door de acupunctuur net wat beter in je vel zit en minder last hebt van de ontwenningsverschijnselen. Daarnaast kan acupunctuur helpen om de energie van je Longen te doen versterken, om je lichaam te laten ontgiften en om je lichaam in een nieuw rookvrij evenwicht te brengen. Stoppen met roken en acupunctuur zijn een goede combinatie.

  Stoppen met roken acupunctuur ervaringen

  Lees hier alle de acupunctuur ervaringen van Yuk Chi Acupunctuur Haarlem.

  Contact opnemen over stoppen met roken met acupunctuur

  Wilt u stoppen met roken en acupunctuur proberen? Neem dan contact op via telefoon 023 – 73 70 123 of stuur een email.

  Leave a reply →

Laatste nieuws